Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

φαφελιτσα αααααα!!!και εμεις τα ιδια λέμε!!συγνωμη, τι παραπανω περιμενεις???ουτε 2 δεν ειναι ακομα.ελεος!!!!!!!!!!!βασανιζεις τον εαυτο σου αδικα!!!!!!!!!!

Το Σάββατο πήγαμε σούπερ. Μπροστά μας ήταν ένα κοριτσάκι μόλις 6 μήνες μεγαλύτερο, αλλά μας έπιασε κουβέντα κανονικά! Μάλλον κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου... Ή το ότι εγώ μιλούσα κανονικά σε πολύ μικρότερη ηλικία! Μάλλον πήρε από τον άντρα μου...

Διαβάστε να γελάσατε... Πήραμε τηλ την πεθερά να ρωτήσουμε πότε μίλησε κανονικά ο άντρας μου. Απαντάει ότι μίλησε περίπου στα 2! Κ του λέει χαρακτηριστικά ότι ως τότε τον αδελφό του τον έλεγε Τίτο (=Χρήστο). Κλείνει το τηλ ο άντρας μου κ πεθαίνει στα γέλια! Τι είχε πάθει; Με τον αδελφό τυο έχουν διαφορά 3 ολόκληρα χρόνια! χαχαχα

λοιπόν ΄πρέπει σύντομα να κανεις 2ο παιδάκι!!!!να έχεις άγχος με την εγκυμοσυνη και να αφήσεις την φαφελιτσα ήσυχη!!!!!

χαχαχαχαχαχα! Αυτό δεν πρέπει με τπτ να το διαβάσει ο άντρας μου! Κάτι τον έχει πιάσει αυτές τις μέρες...

Διαφημίσεις

α εμενα σημερα το πρωι με πηρε τηλ η γφενου και μου ειπε

"μανουλα καλημερα.πως κοιμηθηκες το βράδυ???θα αργησω λιγακι σημερα μην ανησυχεις.."

αχ βρε φαφελιτσα!!!!θα τρελαθώ!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!

αυριο πρωι θα ειμαι σπιτι!!

θα φτιαξουμε καφεδακι και θα τα πουμε ολες μαζί!!!!

ωραίαααααααααααα σαν το παλιο καλό καιρό...πολυ μου έλειψε αυτό..

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...