Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!

παλι για κιλα μιλατε????δε μπορω να βοηθησω!

ιωαννα κουκλος ο γιοκας σου!μανι μανι θα ξεπεταχτει!

να πω και εγω οτι εχθες ειχαμε προβλημα με το νερο,οχι δεν τον κοψανε αλλα κατεβηκε κατω ο αντρας μου να δει γιατι μονο εμεις δεν ειχαμε και ειδε την βανα βγαλμενη απο την θεση της.μα πως εγινε αυτο δε μπορεσα να καταλαβω..φωναξαμε μαστορα και ενταξει.

παντως ολες απο κατι ειχαμε!

Ελενη καλως επεστρεψες!!!ασε το δικο σου δεμα,το δικο μου ηρθε??????????μα εχω σαλταρει με αυτην την ανευθηνοτητα μερικων.

Νενα το τικερακι σου ειναι πολυ ομορφο!!

Τι να σου πω για το δεμα δεν ξερω παντως εγω το δικο σου θα το ξαναστειλω απο βδομαδας θα σου οταν ειναι!!:tongue:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

γεια σας κοπελιές

σήμερα έχουμε γάμο

θέλω να φύγω έστω 2ημερο κάπου αλλά τελευταία στιγμή δεν παίζει να βρεθεί τίποτα

αν δε βρούμε είπαμε με την παρέα μας να πάμε σε καμμία παρέλαση αν δε βρέχει και έξω για φαγητό που θα γίνεται της τρελλής:)

εσείς τι πρόγραμμα έχετε/???

όσο επειδή είναι του βαλεντίνου

ούτως η άλλως κάτι θα κάναμε οπότε μας έρχεται κουτί

βέβαια εγώ πήρα ένα δωράκι στο σζγ, μια καρδιά που πρέπει να φουσκώσω και γράφει σ άγαπώ

κλασικό δώρο

σκέφτομαι να πάρω και μια τουρτίτσα

απο τρίτη νηστεία οπότε να φάμε και το γλυκάκι μας;)

΄

γεια σας κοριτσια!

Ελενη τι κουκλος που ειναι ο γιος σου!!!

Νικόλ καμμια βολτα για φαγητο (κλασσικα) μας βλέπω τη Δευτερα..αν και εγω θα ηθελα να παω καπου...

καμμια δέα για το Πασχα κοριτσια??

αλό,αλό......

εμάς το ποδήλατο κοντευει να γίνει κρεμάστρα....

εμένα μου αρεσει το κοντο μαλλί...αλλά το δικό μου κοντό είναι πολύυυυ δυσκολο..πάνε πολλά χρονια που το ειχα κανει καρέ...

μου παέι πολυ...αλλα πρεπει να ειμαι με το πιστολακι συνεχεια,οποτε δεν....

αχ,ποτε θα παμε με την φενια για κουρεμα??!!!!κατα τα 5 μας βλέπω..

πήγαμε μια βόλτα τζαμπο,τί το θελαμε...απιστευτες ουρές...χάλια....

σημερα η πεθερα πηγε μουστακα..μου ειπε εχει πιο πολλα παιχνιδια!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι κ εγώ μπήκα από το Κινητο.Ευαγγελία κ το δικό μου ποδήλατο το είχα κάνει κρεμαστρα αλλά εδώ κ 3-4μερες ξεκίνησα να κάνω 10-15λ κ ήδη έχασα 1κιλο έκοψαν κ τα πολλά γλυκά ομως.

:-D

γεια σας και απο μενα!!

βουλα μεγεια το μαλλι σε ολους!!!

νικολ αντε παντε καπου να ξεσκασετε!αν και τελευταια ολο βολτες μου εισαι!

εμεις εχουμε ξεχασει τις βασικες γιορτες,του αγ.βαλεντινου θα γιορτασουμε?????αλλα μετα απο τοση κατσαδα που εριξα στον δικο μου,πηγε και μου πηρε ενα αρκουδακι που τραγουδαει (στα αγγλικα) σαγαπω καθε μερα και πιο πολυ!!!!Βεβαια δεν θα ειχε κανενα που να βριζει γιαυτο πηρε αυτο!χαχα

εμεις αυριο θα παμε αγκιστρο (αν εχετε ακουστα) για φαγητο.Καθαρη Δευτερα δε ξερουμε ακομη,ειμαι και με λιγο συναχι,θα δουμε.

οτι κι αν κανετε εσεις καλα να περασετε!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μένα!Σπάνιο που βρισκόμαστε σχεδόν όλες μαζι!

evangelia,κι εγώ διάβαζα για τον Παναγιωτάκη και στεναχωρήθηκα!Θα προσεύχομαι να του πάνε πάλι όλα καλά.Δηλαδη τώρα είναι σαν να ειναι απ'την αρχή?δεν έπιασε το μοσχευμα?Τι απίστευτη δύναμη έχει αυτο το μωρό και αυτοί οι γονείς!!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...