Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Μάλον το πιο σημαντικό είναι να μην τα εκθέτουμε στον ήλιο τις ακατάλληλες ώρες.Αλλά έλα που εγώ βγαίνω για τα ψώνια μετά τις 10.Η μικρή ακόμα κοιμάται.Θέλω να πάω να του πάρω ένα καπέλο που έχει ύφασμα πίσω μέχρι τα μισά της πλάτης.Φαίνεται λίγο τραβηγμένο,ξέρετε είναι αυτά που μοιάζουν με των λεγεωνάριων,αλλά θα τον προστατεύει καλύτερα.

Πάντως βλέπω τους ξένους τουρίστες,που υποτίθεται είναι πιο ενημερωμένοι(Γερμανοίπ.χ.) και είναι μαζί με τα παιδιά τους όλη μέρα μες τον ήλιο!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

διάβασα αυτό για τα γυαλιά, τι να πώ , όπως όλοι οι παιδίατροι είναι διαφορετικοί έτσι κι εδώ!!!

η καθε μανούλα κάνει αυτό που θεωρεί εκείνη καλύτερο για το παιδάκι της

εγώ της τα πλένω από 1!

έχω πάρει μια ειδική οδοντόβουρτα που την βάζω εγώ στο δάχτυλό μου, και μια ειδική οδοντόκρεμα για μωρά (δλδ που και να την φάει δεν παθαίνει τίποτα) και το κάνουμε κάθε βράδυ...με έχει ταράξει στις δαγκωματιές βέβαια, αλλά τι να κάνουμε...

μια χαρά νικόλ μου...

όταν κανονίσετε να έρθετε αθήνα, θα έχω κανονίσει να σας βρω εγώ, να πάμε όλοι μαζί!!

καλα ε, αυτό δε το είχα σκεφτεί

έτσι θα κάνουμε

θα είναι τέλεια με όλες τις τσούπρες μαζί

χαχα

Διαφημίσεις

εγώ της τα πλένω από 1!

έχω πάρει μια ειδική οδοντόβουρτα που την βάζω εγώ στο δάχτυλό μου, και μια ειδική οδοντόκρεμα για μωρά (δλδ που και να την φάει δεν παθαίνει τίποτα) και το κάνουμε κάθε βράδυ...με έχει ταράξει στις δαγκωματιές βέβαια, αλλά τι να κάνουμε...

βούρτσα που μπαίνει στο δάχτυλο?

απο που την πήρες?

αα σας αφήνω κορίτσια

θα τα πούμε το μεσημεράκιιι

Καλημέρα evangelia!Καλημέρα nicol!

nicol, κάτι είναι κι αυτό,να της το θυμίζεις συχνά(ανα 1-2 ώρες) να πηγαίνει.Στο κάμπινγκ θα είναι η καλύτερη ευκαιρία να μάθει!!΄

Όσο για τα δοντάκια κι εμένα τη μασάει την οδοντόβουρτσα και δε μ'αφήνει να του τα βουρτσίζω εγώ.Του κάνω λίγο εγώ και μετά εκείνος κάνει μόνος του,τη δαγκώνει και τρώει την οδοντόκρεμα και μου ζητάει κι άλλη.Του έχω πάρει οδοντόκρεμα της weleda που είναι φυτική και δεν πειράζει που την καταπίνει.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

καλημερα νικολ μου.κριμα για τος μαζου!!αλλα δεν πειραζει, θα παμε ολες παρειτσα οταν ερθετε!!!!ουτε εμεις εχουμε παει!!!

ξκαι εμενα τρωει την οδοντοβουρτσα!!αλλα ειναι καιρος να αρχισουμε το πλυσιμο!!

ειρηνη στο φαρμακειο να παω να παρω οδοντοκρεμα για μωρά??ετσι θα το πω??και δεν θελει ξεπλυμα αυτη ε??

FAcZp3.png

gimFp3.png

μαριγω οι ξενοι δεν ειναι μετρο συγκρισης..ναι μεν αιναι ενημερωμενοι αλλα με τον ηλιο δεν παιζουμε καθόλου!!11 η ωρα πισω..

και θα σου εξησγησω το γιατι..

εδω απο το γραφειο ειχαν παει για ενα συνεδριο στην καραιβικη..οι ελληναρες λοιπον δεν φοβηθηκαν τον ηλιο και καθησαν ενα τεταρο ηλιοθεραπεια!!4 ατομα επαθαν ηλιαση και ενας απο αυτους πολυ σοβαρα εγκαυματα!!δεν ακουσαν που τους ελεγαν οχι στον ηλιο!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα νικολ μου.κριμα για τος μαζου!!αλλα δεν πειραζει, θα παμε ολες παρειτσα οταν ερθετε!!!!ουτε εμεις εχουμε παει!!!

ξκαι εμενα τρωει την οδοντοβουρτσα!!αλλα ειναι καιρος να αρχισουμε το πλυσιμο!!

ειρηνη στο φαρμακειο να παω να παρω οδοντοκρεμα για μωρά??ετσι θα το πω??και δεν θελει ξεπλυμα αυτη ε??

ναι από το φαρμακείο σαν αυτή που λέει η μαριγούλα...

Εμείς το δικό μας το γιογιό το ανεβάσαμε πάνω γτ η μικρή μόνο έπαιζε κ δεν κάνει... Όταν θα "ωριμάσει" λίγο, θα της το ξανακατεβάσω... Με επηρέασε κάπως κ η παιδίατρος που μου είπε καλύτερα όταν θα συμπληρώσει τα δύο χρόνια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...