Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

δεν το ηξερα αυτο με τα γυαλακια!!!

ευχαριστουμε νικόλ!!!!

πω,πω θα τρελαθώ!!!!σε πήγε μόνη της στο γιογιο!!!!!!αχ τέλεια!!

καλα νομιζω για το γαμο πρεπει να τρεξουμε να προλαβουμε!!εχουμε προικα να ετοιμασουμε!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Καλημέρα!!!Καλό μήνα!!

nicol,συγχαρητήρια για τη μικρή σας!!!Να μας ενημερώνεις για τη συνέχεια.Της έβγαλες την πάνα τώρα?Εγώ τα παράτησα απο τότε που γλίστρυσε.Εχτές μου ζήτησε να κάτσει σε μια βάση παιδική που του έχω,που μπαίνει στη λεκάνη.έχει κάτσει κι άλλες φορές και δεν έκανε,αλλά εχτές έκατσε κι έκανε κι αρχίσαμε τα "μπράβο" και τις χαρές!!!Μετά δεν ήθελε να βάλει την πάνα και τον άφησα για λίγο.Μετά από 5 λεπτά κατούρησε στο δωμάτιο της αδερφής του και τα έπιανε!!!Οπότε πάλι πάνα.Όμως τον πισωγυρίζω έτσι.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Protection for the Eyes Wearing a hat with a brim can reduce UV-B exposure to the eyes by 50%. Sunglasses should be worn whenever the child may be in the sun long enough to get a sunburn or tan. Sunglasses should be chosen to block 99% to 100% of the full UV spectrum. The label should indicate sufficient UV blocking capacity such as, "Blocks 99% of ultraviolet rays," "UV absorption up to 400 nm," "special purpose," or "meets ANSI (American National Standards Institute) UV requirements." Because there is no uniform labeling, parents should be wary of nonspecific labels such as "blocks harmful UV." Even infants should wear sunglasses. Larger lenses, well fitted and close to the surface of the eye, provide the best protection.24

Αυτό γράφει στο site Αμερικανικής παιδιατρικής ακαδημίας.

Παιδίατρο δεν ΄θυμάμαι να έχω ρωτήσει.Πάντως το άρθρο αυτό μιλάει γενικά για την προστασία απ τον ήλιο και τονιζει να αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο 10-5και να μην εκθέτουμε άμεσα το παιδί στον ήλιο παρά μόνο με καπέλο με γείσο, ομπρέλα, αντιηλιακό και κυρίως με ρούχα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια

μαριγώ μου της την ξαναέβαλα την πάνα, δε γίνεται χωρίς αυτήν ακόμη μέσα στο σπίτι γιατί εκτός απο τα τσίσα που θα γεμίσει τον κόσμο ,έχουμε και τα κακά ,και δεν θέλω να το φανταστώ

χαχαχχα

απλά της έκανα μάθημα όταν θέλει τσίσα ή κακά να λέει τη μαμα και να πηγαίνει στην πόρτα του μπάνιου και να χτυπάει την πόρτα

μια ακόμη φορά μου το έκανε αλλά για τσίσα

για κακα που την είδα και της έιπα να πάμε γιογιό, δεν ήθελε .όσιιιιιιιι έλεγε

χαχαχαχα

θα δούμε....

στο κάμπινγ πάντως θα είναι μόνο με βρακάκι:wink:

ναι ε?? καλά που δεν της πήρα λοιπόν.....

Νικόλ πήγατε mazoo and the zoo??

εντυπώσεις??

ξέχασα να σας πώ

δεν πήγαμε τελικά γιατί δεν βρίσκαμε εισητήριο

,πήγε απο νωρίς ο άντρας μου δεν υπήρχε τίποτα

κρίμα

την άλλη φορά ,μα κι αυτοί μόνο 2 μέρες καθήσανε θεσσαλονίκη:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...