Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ερώτηση: Όταν βγαίνετε έξω για φαγητό, τι τρώνε τα παιδιά σας; Φοβάμαι πολύ να της δώσω από αυτά που παραγγέλνουμε εμείς...

έλα βρε φαφελίτσα και εμείς σε τεβερνεία μεγαλώσαμε!

εγώ ειδικά που η Ζωίτσα έχει αλλεργίες θα έπρεπε να φοβάμαι πιο πολύ...

Κι εγώ τους δίνω.Βέβαι ποτέ δεν τρώνε ιδιαίτερα όταν πάμε έξω.Αλλά ο Αντρέας δεν υπήρχε περίπτωση να μην του δώσω,όταν δει να έρχονται τα φαγητά ζητάει αμέσως να δοκιμάσει!!!Τώρα τελευταία του αρέσει η σαλάτα τύπου ceasar,με μαρούλι και τριμμένο τυρί!Προχτές δοκίμασε και πατατοκεφτέδες.Αλλά μόλις έφεραν καρπούζι κι έκανα να του δώσω έκανε"μπιάα".Πού καταλαβαίνει οτι είναι φρούτα και δεν τα δοκιμάζει?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Πάντως πέρυσι εδώ στη Νάξο,τρώγαμε πάντα σε ένα μαγαζί που είναι και φίλοι μας τώρα τα παιδιά που το έχουν και κάθε μέρα τους ζητούσα και μου έφτιαχναν σουπίτσα για τα μικρά.Αλλά στο άσχετο όταν πάμε κάπου να φάμε τους πάιρνω ή μακαρονάκια ή κοτοπουλάκι ψητό με πατατούλες.Η κόρη μου μόνο έχει ένα κόλλημα με τη μπριζόλα.Όποτε βγαίνουμε παραγγέλνει μπριζόλα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Πού καταλαβαίνει οτι είναι φρούτα και δεν τα δοκιμάζει?

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλέ μας πουλάνε και μα ςαγοράζουν!!!!από τοσο δα μικρούλια!!

καλημερα μαριγώ μου!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

geια σας κορίτσια

τι έγινε πάλι άρρωστη η ζωούλα ?γιατί έτσι?

περαστικά ελπίζω να είναι καλύτερα

νένα μπράβο για το δωματιάκι σας

αλήθεια πως νιώθεις που 8α έχεις 2 κορίτσια να μοιράζεις την αγάπη σου?

Η δική μας πάλι όταν τη ρωτάμε τι χρώμα είναι κάτι, απαντάει: "μπλε!". Όλα μπλε τα λέει! Ούτε η κόρη του Σαμαρά να ήταν! Στο μεταξύ νομίζω κ κάποιο άλλο παιδάκι από το καφέ κάνει το ίδιο, της Νικόλ, αν δεν κάνω λάθος...

ναι κι ΄σε εμάς όλα είναι ΜΠΛΕ!!!!!!!

αρχίσαμε βέβαια να λέμε που και πού κανένα κόκκινο χαχαχα

μετράμε και μέχρι το 10 ,αμέεεεε;)επίσης φαφελίτσα μου μάλλον όλα τα κοριτσάκια είναι ψώνια όπως λές

γιατί έχουν χάρη

κι η δικια μου μόλις δει τσάντα η πέδιλα τησ μαμας , πρέπει να τα φορέσει ,επίσης χωρίς τσάντ δε φεύγουμε απο τ σπίτι !!!!

αφήστε που την γεμιζει και μόνη της με τα απαραίτητα, ξέρετε ότι παιχνίδι χωράει μέσα

χαχαχχχαχα

επίσης κάε πρωί που θα ντυθεί, πρέπει να πάει στον καθρέφτη

οπότε ,ή ακόμη ένα ψώνιο είναι η δικιά μου, ή όλα τα κοριτσάκια έχουν τη χάρη που λέμε και μάλλον είναι το 2ο;)

nikol,nikol!!!ουουουουουου!!

επιστρέψατε??

τί έγινε με το μωράκι???600 γρ, ειναι μικρούλι γμτ..σαν γατακι θα ειναι..ευχομαι όλα να πάνε καλά..ψυχούλα μου..

φυσικά και επιστρέψαμε, τέλος για φέτος τα ταξίδια

το μωράκι είναι σε κρίσιμη κατάσταση έως συμπληρώσει 1500κιλό λένε οι γιατροί

η μαμα αύριο θα βγεί

το πήρανε με καισαρική γιατί είχε ασπρίσει ο πλακούντας και δε θα μπορύσε να επιζήσει΄

γι αυτό το λόγο είχε χάσει ακόμη ένα

και ο γιατρός της είπε οτι έτσι θα είναι όλες της οι εγκυμοσυνες

τραγικό

μακάρι το μωράκι να πάει καλά και να γίνει κοπέλα

γεια σου Νικολετάκι!!

να πάτε , θα ξετρελαθεί το Μαράκι, εμείς πήγαμε πέρυσι τα Χριστούγεννα...

εμένα προχτές πήρε και ένα κολιέ της μανούλας μου και το τύλιξε γύρω από το λαιμό της...χαχαχα

τι άλλο θα δουν τα μάτια μας??

νένα μπράβο για το δωματιάκι σας

αλήθεια πως νιώθεις που 8α έχεις 2 κορίτσια να μοιράζεις την αγάπη σου?

αυτο με το ρωτησαν και τις προαλλες και η απαντηση που μου βγηκε εντελως αυθορμητα ηταν οτι η αγαπη δε μοιραζεται,απλα ενισχυεται και για τις δυο.Μπορει τωρα να εδινα ολη την αγαπη μου στην χριστιαννα αλλα δεν ειχα ανακαλυψει την αλλη κρυμμενη αγαπη για την μικρη ζουζουνα!!!παντως νιωθω πολυ ομορφα που θα εχω δυο κοριτσαρες στο σπιτι..θα γεμισει το σπιτι μας ζωντανια ακομη περισσοτερο...αχ αχ συγκινηθηκα!!

ελπιζω η mazoo να ερθουν και κατα εδω.θελω πολυ να τους δω!!!Εγω οχι η μικρη!!χαχαχαχ

νικολ καλα να περασετε!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...