Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Εμείς μια χαρά είμαστε.

Τελικά όλες κάτι πάθαμε.Μας ματιάσανε δεν εξηγείτε.

Ελενάκι μου ένας κούκλος είναι ο Γιωργάκης σου:D:D:D:D

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Χθες πήγαμε όλοι μαζί στον κουμπάρο μου για κούρεμα.

Ο Θοδωράκης κύριος έκατσε στην καρέκλα του και κουρεύτηκε μια χαρά.Από μικρός καθότανε.Ο Γιωργάκης έκλαιγε δεν ήθελε.Οσο ο νονός δεν κρατούσε το ψαλίδι μια χαρά του χαμογελούσε του έλεγε λογάκια.

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ πολύ Ευάκι μου:D:D:D:D

Ναι πήρα τα πάνω μου λίγο.

Χθες ήταν στον κουμπάρο μου μια κοπέλα που την έχω πετύχει αρκετές φορές στο κομμωτήριο.Εχει μακριά μαλλιά.Δεν θέλει με τίποτα να τα κόψει.Και όμως κορίτσια γνώμη μου είναι ότι αν τα έκοβε θα την πήγαιναν περισσότερο.Δεν πάει σε όλες το μακρύ μαλλί.Στο κάτω κάτω τρίχες είναι θα μεγαλώσουν.

526437xvildghyb3.gif

Αύριο είναι του Α.Βαλεντίνου.Τι θα κάνετε;

Εμείς θ αφήσουμε τα παιδιά στη μαμά μου και θα πάμε καμιά βολτίτσα να χαλαρώσουμε λίγο γιατί μας περιμένει μια δύσκολη επίσης βδομάδα.¨Εχουνε πάλι έκθεση:(:(:(:(

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημέεεερααα!!!Μπήκα πάλι στα γρήγορα,γιατί σε λίγο φεύγω για τη δουλειά.

Kristianna,o γιος σου είναι πραγματικός πρίγκιπας,εκτός απο σωματοφύλακας!!Να τον χαίρεσαι κι ευχαριστούμε για τη φωτογραφία!!

Annia,εκτός ότι δε χρειάζεται να χάσεις πολλά κιλά, είναι νωρίς ακόμα να σκέφτεσαι γυμναστήριο.Είχα πάει κι εγώ μετά την πρώτη γέννα,στις 40 μέρες και πόναγε η κοιλιά μου,δε μπορούσα καθόλου τους κοιλιακούς!Και μετά τη 2η γέννα πήγα και ήθελε σιγά-σιγά και προσοχή!

Καλά κάθε φορά εγω τα παρατάω.Πληρώνω τη συνδρομή και πάω για 1-2 μήνες μόνο.Τελικά πήραμε διάδρομο στο σπίτι και από πέρυσι έχω κάνει μόνο 3 φορές.Ευτυχώς που κάνει ο άντρας μου αλλιώς όπως καταλαβαίνετε θα τον είχαμε για κρεμάστρα!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

voulam,μεγειά τα κουρέματα σας!!!Ανανεωθήκατε οικογενειακώς!!Κι εύχομαι να ήταν η τελευταία φορά που αποπηράθηκαν να σας κλέψουν!Επισης μπράβο που γιορτάζετε του Αγ.Βαλεντίνου.Εμείς τα έχουμε κόψει αυτά.

evangelia, καλημέρα!!τι το ήθελες το προφιτερόλ??

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Καλημερα!!! Κορριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!:D:D

Βουλα μεγια το Μαλλι!!!

Και εγω το εβαψα χθες και κουρεψα λιγο τις ακρειες θελω να τα μακρυνω δεν τα εχω μακρυνει ποτε στην ζωη μου....

Αυριο ειναι του αγιου Βαλεντινου?? αχ κοριτσια εμεις μαλλον τπτ δεν θα κανουμε...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Χθες πήγαμε όλοι μαζί στον κουμπάρο μου για κούρεμα.

Ο Θοδωράκης κύριος έκατσε στην καρέκλα του και κουρεύτηκε μια χαρά.Από μικρός καθότανε.Ο Γιωργάκης έκλαιγε δεν ήθελε.Οσο ο νονός δεν κρατούσε το ψαλίδι μια χαρά του χαμογελούσε του έλεγε λογάκια.

χαχα και εμεις οικογενειακως κουρευτηκαμε!!!:D:D

Εκανε κλαμα και εμενα....δεν ηθελε καποια στιγμη σταματησε:rolleyes::rolleyes:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...