Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Ντρέπομαι που το λέω, αλλά η κόρη μου είναι μεγάλο ψώνιο... Ο άντρας μου κ εγώ είμαστε πιο σοβαροί κ μετρημένοι... Τέλος πάντων...

Εννοείται ότι είναι ξύπνια... Μου τραβάει τα καλώδια του υπολογιστή... Τώρα αναβοσβήνει τα φώτα...

χααααα!χαααααααααααα!!χααχαχ!!!!!

Είναι απίστευτη!!!

Μάλον κάτι θέλει να σου πει!Τι άραγε???

Ο δικός μου προσπάθησε να μας αποσπάσει την προσοχή,αλλά του έβαλα το ντιβιντι με τα χρώματα και έχει ασχοληθεί!!Μαθαίνει τα χρώματα!έχει μάθει το πράσινο και το πορτοκαλί.Όταν τα δει κάπου μου το λέει.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Η δική μας πάλι όταν τη ρωτάμε τι χρώμα είναι κάτι, απαντάει: "μπλε!". Όλα μπλε τα λέει! Ούτε η κόρη του Σαμαρά να ήταν! Στο μεταξύ νομίζω κ κάποιο άλλο παιδάκι από το καφέ κάνει το ίδιο, της Νικόλ, αν δεν κάνω λάθος...

Διαφημίσεις

Τομπλε δεν του αρέσει και τόσο,το αγνοεί.Αλλά με το πορτοκαλί τρελλαίνεται!!!Μόλις το δει κάπου αρχίζει να φωνάζει!Αφού όταν πάμε στο μανάβικο γινόμαστε θέαμα!!Αρχίζει να φωνάζει"τοτοκαλί,τοτοκαλιιιί".Και η κοπέλα μου χαμογελάει(καταλαβαίνεις με τι ύφος) και μου λέει "δώστε του καλέ ένα βερύκοκο".Και μόλις του δώσω θέλει κι άλλο!Και να πεις οτι τρώει φρούτα!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...