Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Γειά σου,evangelia!Εγώ είμαι εδώ.Τι κάνετε?

Θέλει καμιά σας να της δώσω λίγα ρούχα για σίδερο?Καμιά προσφορά?

Όποια θέλει τα ρούχα της Μαριγώς, παίρνει δώρο κ τα δικά μου ασιδέρωτα! :tongue:

φαφελα εμενα μετα την γεννα αλλαξαν πολλά!!καταρχην εχω ημικρανιες και απιστευτο πονο στο στηθος!!ασε που γινεται και τουμπανο!!

ειρηνη μου δεν το βλέπω!!το εβλεπε το χειμωνα ο γιωργος και πανω κατω ξερω τι γινεται!!ασχετο αλλα ο ονουρ εχει και αυτος βλεφαρόπτωση!!!στο αριστερο νομιζω.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Πάντα είχα ευαίσθητο στήθος στην αφή, αλλά δεν έβλεπα αλλαγή πριν την περίοδο, ούτε καν στην εγκυμοσύνη... Ούτε πρήξιμο είχα ποτέ... Τους τελευταίους δυο - τρεις μήνες προέκυψαν όλα... Κ μάλλον οφείλονται σε μια κυστούλα που είναι πάνω σε νεύρο... Καταλαβαίνω τα μεγαλύτερα, αυτά που είναι πάνω από 1-1,5 εκατοστό, τα υπόλοιπα όχι, μόνο στον υπέρηχο φαίνονται...

Εμένα έτσι που μου έβαλε να τα πιάσω μου φάνηκαν μεγάλα.Τώρα πάλι που πιάνω δεν μπορώ να καταλάβω.Αλλά περιμένω να αδιαθετήσω και με πονάνε.Δηλαδή εσένα πόσα ειναι?Είναι πολλά?Αυτά είναι σαν κύστεις?Και πόσα εκατοστά πρέπει να είναι για να αφαιρεθούν?Πάντως για να μη μου είπε να πάω αμέσως Αθήνα σημαίνει ότι δεν είναι κάτι επίφοβο.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια πάω να δω τη συνέχεια του τούρκικου σήριαλ..μην μου πείτε ότι δεν το βλέπετε?

αλήθεια το πρωί πού ήσασταν??

Δε σε πιστεύω!!! Δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο! Αν όμως τύχει να λείπεις από το σπίτι καμιά φορά, να ρωτήσω τη γιαγιά μου τι έχει γίνει! :tongue::tongue::tongue:

Ειρηνάκι μου, δεν είχαμε ρεύμα σήμερα... Το έκοψαν στις 8 το πρωί κ το επανάφεραν στις 5 το απόγευμα... Μεγάλη φρίκη... Ήταν μεν προγραμματισμένο, αλλά όχι για τόσες πολλές ώρες... Πατάξαμε σχεδόν όλο το ψυγείο, ό,τι υπήρχε στην κατάψυξη ξεπάγωσε... :twisted:

φαφελα εμενα μετα την γεννα αλλαξαν πολλά!!καταρχην εχω ημικρανιες και απιστευτο πονο στο στηθος!!ασε που γινεται και τουμπανο!!

ειρηνη μου δεν το βλέπω!!το εβλεπε το χειμωνα ο γιωργος και πανω κατω ξερω τι γινεται!!ασχετο αλλα ο ονουρ εχει και αυτος βλεφαρόπτωση!!!στο αριστερο νομιζω.

Βασικά με έχει προβληματίσει λίγο η αλλαγή... Αν δε χρησιμοποιούσαμε προφυλάξεις, θα έπαιρνα κ κανένα τεστ... :wink:

Αχ, βρε Ευαγγελία... Έχεις πολύ γέλιο! Πολύ μ' άρεσε το σχόλιο για τον Ονούρ...

Διαφημίσεις

evangelia,δεν σε πιστεύω τι πρόσεξες!!χαα!!χα!!!!

Όσο για τη βάπτιση,δεν ξέρω πότε.Πάνω που χάρηκα με το νονό μας είπε οτι υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να μην μπορεί οικονομικά γιατί το φθινόπωρο θακάνει μια σοβαρή επέμβαση η μητέρα του κι έτσι μας έχει αφήσει λίγο φλού.Πάντως δείχνει ενδιαφέρον.Εχτές μας έβγαλε έξω για φαγητό κ ήταν πολύ καλός και με τα δυό μου τα παιδάκια.Θα δούμε!!Στο τέλος μέχρι να βαπτιστεί το παιδί θα έιναι τόσο μεγάλο που θα το βάουμε να διαβάσει μόνο του το "Πιστεύω"!!χα!χαα!

Ειρήνη,δε σε πιστεύω οτι το βλέπεις!Εσύ κι η συνονόματη μαμά μου!Εγώ δε βλέπω πια τηλεόραση!Δε με αφήνουν κιόλας!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Εμένα έτσι που μου έβαλε να τα πιάσω μου φάνηκαν μεγάλα.Τώρα πάλι που πιάνω δεν μπορώ να καταλάβω.Αλλά περιμένω να αδιαθετήσω και με πονάνε.Δηλαδή εσένα πόσα ειναι?Είναι πολλά?Αυτά είναι σαν κύστεις?Και πόσα εκατοστά πρέπει να είναι για να αφαιρεθούν?Πάντως για να μη μου είπε να πάω αμέσως Αθήνα σημαίνει ότι δεν είναι κάτι επίφοβο.

Το πόσο μεγάλα σου φάνηκαν δεν έχει καμία σημασία! :wink: Ξεγελούν!

Έχω αρκετά, μεγαλούτσικα - μέχρι δύο εκατοστά - 3 - 4 νομίζω κ άλλα 3 - 4 μικρότερα... Κ πολλά ακόμα πάρα πολύ μικρά που δε γράφουν καν πόσο είναι... Για μας τους μη γιατρούς, ναι, είναι κάτι σαν κύστες... Η διαφορά τους είναι ότι τα ινοαδενώματα είναι συμπαγή (δεν έχουν υγρό) κ δε μεταλάσσονται σε καρκίνο... Οπότε, καταλαβαίνεις γτ δε σου είπε να πας Αθήνα... Είναι τυπικός ο υπέρηχος, κυρίως για επιβεβαίωση... Δεν ξέρω στα πόσα εκατοστά αφαιρούνται, πάντα φοβόμουν να κάνω την ερώτηση... :roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...