Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

a επηξα πάλι σημερα!!!!

λοιπον το σάββατο πήγαμε στο γάμο!!ήταν πολύ, πολύ ωραία!!!!

η νυφη ήταν πάνω από 40 αλλα δεν θυμαμαι αν σας το έγραψα ο γαμπρός είναι κοντά 50..ήταν όλα πολύ καλά!!!

η φένια κοιμηθηκε κατα τις 12 στην αγκαλια μου και όποτε πήγαινα να την βάλω στο καρότσι ξυπνούσε!!οπότε την κρατησα ενα 2ωρο στο ώμο μου!!δεν μπορω να σηκωσω τα χέρια μου!!!!χτες όλη μερα έβρεχε!!!γκρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Καλησπέρα!!!

Καταρχήν να ευχηθώ στο nenaki!

Να τα εκατοστήσεις μανουλίτσα γλυκιά!!Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και τον αντρούλη σου!!Να είσαι τυχερή και δημιουργική!!!

Και εύχομαι επίσης καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και καλή γέννα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

evangelia,η κόρη σου μάλον τα είχε συμφωνήσει με το μπαμπά για να μη χορέψεις!!

Ειρηνάκι,πως τα περάσατε εσείς?πήγατε για μπανάκι?

nicol,πως τα περνάτε?Πρέπει να έφτιαξε τώρα ο καιρός!

φαφέλα,ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!Είμαστε συμπάσχουσες τώρα!!!Μου είπε ο γιατρός οτι θα με πονάει οταν είμαι αδιάθετη.Εμένα πάντα πονάει το στήθος πριν αδιαθετήσω και δεν το είχα συνδιάσει.Εσύ το καταλαβαίνεις τώρα με την ψηλάφιση?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς δεν πήγαμε για μπανάκι γιατί ο σύζηγος δούλευε πολλές ώρες όπως και σήμερα.

Πρέπει να το πάρω απόφαση και να πηγαίνω μόνη μου,αλλιώς δε βλέπω να κάνουμε μπάνια φέτος!!

Το βραδάκι βγήκαμε για φαγητό σε ένα χωριό κι ήταν πολύ όμορφα!Ο μικρός λέει πεντακάθαρα τη λέξη "αγγαλιά"!!!Έχει πολλή πλάκα!!Κι έχει αρχίσει και κάτι άλλο,μόλις λίγο χτυπήσει κάπου,έρχεται παραπονεμένος και μου κάνει"μπου μαμά " και κάνει πως μιξοκλαίει για να τον παρηγορώ!!!!Αχ!Με έχει τρελλάνει!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Μαζευόμαστε σιγά-σιγά...Σας περιγράφω σκηνή το μεσημέρι:

Στο ίδιο γραφείο δίπλα-δίπλα με την κόρη μου,η μία στον ένα η/υ κι η άλλη στον άλλο.Έρχεται ομικρός και κάθεται ανάμεσα και μας τραβάει ταυτόχρονα και τις 2 απ΄τα μαλλιά!!!Ούτε βαλτός να ήταν!Αν τον έβλεπε ο πατέρας του θα έλεγε"καλά τους κάνεις που έχουν κολλήσει με τον η/υ!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

φαφέλα,ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!Είμαστε συμπάσχουσες τώρα!!!Μου είπε ο γιατρός οτι θα με πονάει οταν είμαι αδιάθετη.Εμένα πάντα πονάει το στήθος πριν αδιαθετήσω και δεν το είχα συνδιάσει.Εσύ το καταλαβαίνεις τώρα με την ψηλάφιση?

Πάντα είχα ευαίσθητο στήθος στην αφή, αλλά δεν έβλεπα αλλαγή πριν την περίοδο, ούτε καν στην εγκυμοσύνη... Ούτε πρήξιμο είχα ποτέ... Τους τελευταίους δυο - τρεις μήνες προέκυψαν όλα... Κ μάλλον οφείλονται σε μια κυστούλα που είναι πάνω σε νεύρο... Καταλαβαίνω τα μεγαλύτερα, αυτά που είναι πάνω από 1-1,5 εκατοστό, τα υπόλοιπα όχι, μόνο στον υπέρηχο φαίνονται...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...