Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

αααααααα και αφου τελικα παραμενουμε λεμε να παμε καμια εβδομαδα στην Θασο.εκει παει καμια?και γενικα οποια ξερει κατι καθε πληροφορια δεκτη

kalimera eirhnh

eimai sth 8aso auth th stigmh, rvta me oti 8es

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

grhgora soy grafw ta pio vasika

einai hremo nhsaki

se 2 wres to gyrizeis olo

exei polu kales paralies gia ta mwra

einai 2 wres apo 8essalonikh mexri keramvth kai mish wra me to karavi

ta enoikia einai poly kala

emeis noikiasame se enoik,dvmatia me koyzinoyla,einai xamhla , me aylh prasino kai pisina

h timh toy 45e

an 8eleis kati allo edw eimai

kleinw twra omws

filia

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=58022&page=3

κορίτσια για δες τε εδώ,,εμένα πάντως μου φαίνεται υπερβολικό...

Kι εγώ όταν πρωτοείδα το βιντεοκλίπ αυτό,νόμιζα οτι ήταν άλλη μια χαζή διαφήμιση που κάνει πλύση εγκεφάλου,όπως ο gummy bear!όπως στο gummy bear δε μου αρέσει που δε'ίχνει τον ποπό του κι η κόρη μου που είναι 5,5 χρονών το σχολιάζει, έτσι δε μου άρεσαν κάποια πράγματα και σ'αυτό το βιντεοκλίπ.Δεν είχα φανταστεί βέβαια όλα αυτά που παραθέτει ο policeman ,αλλά μου έκαναν εντύπωση αυτές οι κούκλες "χαζογκομενίτσες" κι επίσης στο ρεφρέν που λέει"είναι ο παππούς εκεί"-"πείτε μου ποιός τον ζητεί".Αναρωτιόμουν που παίρνει τηλ.το κοριτσάκι και δεν το σηκώνει η γιαγιά και το ρωτάνε ποιός είναι.Αλλά μετά σκέφτηκα οτι θα έγινε για χάρη της μετάφρασης.

Πάντως τα δικά μου παιδιά το ακούνε ενθουσιασμένα κι εγώ το δυνάμωνα όταν το ακούγαμε,γιατί μένουμε μακρυά απ τον παππού και τα παιδιά μου δεν τον βλέπουν συχνά,αλλά βλέποντας όλ'αυτά τα σχόλια ομολογώ οτι επηρεάστηκα,και θύμωσα με τους δημιουργούς του κλιπ κι άλλη φορά θα είμαι πιο υποψιασμένη με όλ'αυτά.(αντέγραψα το κείμενο που έγραψα και στο parents)

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Επίσης κι ο σφουγγαράκης μου βγάζει διφορούμενα αισθήματα!Απ τη μια είναι απ τα πιο ωραία καρτούν,βγάζει γέλιο,μ' αρέσει πολύ σαν καρτούν κι έχουμε άπειρα dvd του.Όμως σε κάποια επεισόδια περνάει πολύ άσχημα μυνήματα,αλλά το χειρότερο είναι οι σκηνές βίας που περνάνε σαν κατι φυσιολογικό,π.χ. όταν του πετάγονται οι βολβοί των ματιών έξω,'οταν "χύνεται" το μυαλό του που δείχνει να βγαίνει ο εγκέφαλος έξω κι άλλα τέτοια!Αυτά τρομάζουν εμένα κι αναρωτιέμαι πως φαίνονται στα παιδάκια μου!Κι η κόρη μου έχει μεγάλη εμμονή με τον bob.

ΤΑ'ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Πάω να κλείσω την τηλεόραση κι εγώ τον η/υ και θα τα πάω βολτούλα!

Φιλάκια κοριτσάρες μου!

nicol,καλά να περάσετε!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

grhgora soy grafw ta pio vasika

einai hremo nhsaki

se 2 wres to gyrizeis olo

exei polu kales paralies gia ta mwra

einai 2 wres apo 8essalonikh mexri keramvth kai mish wra me to karavi

ta enoikia einai poly kala

emeis noikiasame se enoik,dvmatia me koyzinoyla,einai xamhla , me aylh prasino kai pisina

h timh toy 45e

an 8eleis kati allo edw eimai

kleinw twra omws

filia[

ΑΑΑΑΑΑΑ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ 12 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΣΤΟ ΝΕΤ

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΕ 40ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ........ΑΑΑΑΑ ΜΕΧΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ?

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια πολλά νέα σήμερα βλέπω!!

μαριγώ χάρηκα με τα νέα σου, κορίτσια εγώ κάνω πάντα προληπτικές εξετάσεις και αυτοεξετάζομαι συνέχεια..η μαμά μου πεθανε από καρκίνο του μαστού...

ειρήνες γίναμε 3 πλέον..γιούπι!!

Νικόλ μακάρι να είμασταν πιο κοντά και να πεταγόμασταν και εμείς για ένα ΣΚ..τα ξαδέρφια του Σταύρου μας παρακαλάνε..αλλά είναι μεγάλο ταξίδι για μας γμτ...

ΑΑΑΑΑΑΑ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ 12 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΣΤΟ ΝΕΤ

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΕ 40ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ........ΑΑΑΑΑ ΜΕΧΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ?

eirhnh emeis menoyme sto limena

8a soy dwsw stoixeia na to deis

alla epeidh exoyme er8ei alles 3fores

mas aresei poly h skala potamias sthn opoia 8a euxaristh8eis mpanio me to mikro,einai rhxh 8alassa me ammo,meglh paralia, kai sthn paralia exei kai paidikh xara

epishs teleia 8alassa gia mpani einai ena kolpaki to opoio legetai glyfoneri, mikro kolpaki

emeis mename sthn skala sto blue sea mprosta sth 8alassa ,den xerw an yparxei sto net

eirhnh culte teleia 8a htan , otan to apofasisete na aneveite 8a er8oyme parea:-D

ayth th fora 8a erxotan h nena alla den ekatse

h opoia nena twra poy to 8ymh8hka exei gene8lia aytes tis meres, nomizw shmera

mmm 8a thn parw thl argotera

an th deite on rwthste:wink::-D

ηρθα παλι!!!!

μαρι νικολ ε δε αφηνεις λεπτο το ιντερνετ!!!!!!δυο μερες πηγατε εκει!!!!

ναι και εμεις ηταν να παμε αλλα κριμα ρε γαμωτο,ουτε εκει παμε αλλα ουτε ο αλλος βαφει το δωματιο!!χαχαχχα

γενεθλια εχω αυριο...στα γενεθλια μου τα ειχα φτιαξει με τον αντρα μου...τι ωραια χρονια εκεινα!!!!ααα και ακουστε τι μου λεει...ως γνωστον ο αντρας μου ειναι του χωριου και πουθενα παραπερα με γυναικα και παιδια,μου λεει εχθες

αυτος:ποτε εχεις γενεθλια?

εγω:λεω την κυριακη.

αυτος:που σου ρε γμτ και δε μπορω να ξενυχτησω..

εγω:χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα λυθηκα κοριτσια στα γελια γιατι το ελεγε τοσο σοβαρα και περιμενα να δω ποια η καταληξη..

αυτα παλι μεσα δηλαδη...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Γεια σας, κορίτσια!

Μαριγώ, κρίμα που δεν είσαι έγκυος! Μου φαινόταν πολύ πιθανό! χιχι! Ινοαδενώματα έχω κ εγώ, δεν πονάνε καθόλου κ λογικό είναι να μην ξέρεις την ύπαρξή τους, αν δεν έχει τύχει να τα εντοπίσεις... Υπέρηχο κάνω στο Μητέρα γτ έχουν τελευταίας γενιάς κ γτ με είχε βολέψει το γεγονός ότι δίνουν αντίγραφο απευθείας στο γιατρό μου! Εκτός όμως από το γυναικολόγο, έχω κ μαστολόγο (είδες τι κάνει το άγχος;)! Εϊναι κ αυτός υπέροχος άνθρωπος! Ό,τι πληροφορία θες, εδώ είμαι! Α, κ κάτι που μου έχουν τονίσει κ οι δύο γιατροί, τα ινοαδενώματα εμφανίζονται σε μικρές ηλικιές, αλλά δεν είναι κάτι το επικίνδυνο!

Νικόλ, περισσότερες πληροφορίες ούτε τουριστικός χάρτης δεν έχει! χαχα! Κρίμα πάντως για τον καιρό... Μαθαίνω κ από τα πεθερικά μου ότι ο καιρός εκεί πάνω δεν είναι καθόλου για μπάνιο...

Γεια σου, Νένα! Τώρα συνειδοτοποίησα ότι το αύριο έχει έρθει κ μπορώ να σου πω τα "χρόνια πολλά"! Πολύχρονη να είσαι κ με το καλό να υποδεχτείς το κοριτσάκι σου!

Ειρήνη, τελικά στη μικρή που είχε γενέθλια, της πήρα ρουχαλάκια κ ένα αρμόνιο! Ξετρελάθηκε! Μόνο που άρεσε πολύ κ στη δική μας κ μας βλέπω να παίρνουμε άλλο ένα...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...