Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια οταν το πρωτοειχα δει μου φανηκε καπως για παιδικό...

αλλα μετα το θεωρησα προχωρημενο!!!!

νομιζω ειναι υπερβολικες!!:rolleyes::rolleyes:

εγώ το πρωτοείδα όταν έβαλε το link η Νικόλ....

μετά το έψαξα στο youtube και είδα ότι είναι γαλλικό και ότι έχει και άλλα ανάλογα..

αυτοί οι γάλλοι ότι κάνουν είναι κάπως εξεζητημένα, αλλά δεν νόμίζω ότι έχει και σεξουαλικό περιεχόμενο βρε παιδί μου...

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας!

Πήγα στο γιατρό,μου είπε οτι δεν βρίσκει ούτε κάτι σοβαρό ούτε κάτι οξύ.Μου βρήκε 2 μικρές κύστεις δίπλα στη μια ωοθήκη,αλλά θεωρεί απίθανο να με πονάνε.Με έστειλε για χοριακή κ αίματος κι όλα καλά,κ η χοριακή αρνητική.Μου είπε να τρώω αυτές τις μέρες σούπες μήπως είναι θέμα διατροφής(εντέρου) και βλέπουμε.

Το άλλο που μου βρήκε είναι ινοαδενώματα και στα 2 στήθη.

fafela,αυτό δεν έχεις κι εσύ?Μου είπε να τα παρακολουθώ κι όταν πάω Αθήνα να πάω για έναν υπέρηχο στήθους.

Σε γενικές γραμμές για άλλο πήγα κι άλλο μου βρήκε!Μου άρεσε σαν γιατρός!Μου τα εξήγησε όλα λεπτομερώς!Και μου τόνισε τη σημασία που έχει η ψηλάφιση στήθους.Μου είπε 1 στις 10 Ευρωπαίες έχουν καρκίνο του μαστού!Πρέπει να αυτοεξεταζόμαστε 1 φορά το μήνα.Μου έδειξε πώς και μου έδειξε πως να ψηλαφίζω και τα ινοαδενώματα.Μου είπε οτι αν το κάνω κάθε μήνα μετά θα ξεχωρίζω αν κάτι άλλαξε.Να το κάνω 10 μέρες απ'την 1η μέρα της περιόδου.Αυτά!Ελπίζω να μην σας κούρασα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

μαριγουλα τι κανετε κοριτσαρα μου?τι κανει το νησι μας?ξεκινησατε μπανακια η ακομα τουρτουριζετε?δωσε σημα απο ναξο!!!

Ειρηνάκι μου,το νησί είναι όπως πάντα όμορφο!:DΈχει τουρισμό,αλλά λίγο μειωμένο σε σχέση με πέρυσι απ'ότι λένε.Εννοείται οτι έχουμε ξεκινήσει μπανάκια από το Μάιο κιόλας.Απλά δεν πάμε και συχνά!Μας αρέσει ο Άγιος Προκόπης.Αλλά κι ο καιρός μας τα χαλάει αρκετά συχνά!Να φανταστείς μου έλεγε εδώ μια γιαγιά οτι δεν έχουν δει ποτέ τέτοια βροχή μήνα Ιούνιο!

Εδώ,νομίζεις οτι ζεις σε άλλη εποχή!Οι άνθρωποι είναι απλοί όπως το περίμενα!Κι όσο μας μαθαίνουν μας στέλνουν και προιόντα απ τα χωράφια τους!Έχω ηρεμήσει εδωπέρα!

Εσύ πότε ΄λες να έρθεις?Πάω στο χωριό σου αρκετά συχνά!Έχει κάνει ένα φίλο ο άντρας μου που έχει εκεί πιτσαρία(τέλεια πίτσα)!!Το Σάβατο που μας πέρασε είχε γάμο στο χωριό!Όλο το χωριό καλεσμένο!!Λεκάνες με φαγητό να πηγαινοέρχονται και το γλέντι άρχισε μετά τις 11:30!Εσύ μάλον θα τους ξέρεις.ήταν πολύ ωραία,αλλά τα μικρά νύσταζαν και δεν κάτσαμε να δούμε.

ΕΣύ τι κάνεις?Τι κάνει το μπεμπάκι σου,ο γάντζος σου?Πώς τα πάτε με τις τροφές?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

καλημερααααααααααααααααα!!!

κοριτσακια μου χαθηκα αλλα πραγματικα ο χρονος μου περιοριστηκε παρα πολυ,οχι ουι βαραινα απλα εχω παρα πολυ δουλεια (καλο ειναι αυτο δηλαδη απο την μια!!!).στο φεις ειναι πιο πιθανο να μιλησουμε πλεον ωστε να μαθαινω νεακια σας παρα εδω..το προσπαθω ομως.

Αχ πιστευω γρηγορα περασε ο καιρος με την εγκυμοσυνη μου και σε 10 μερες θα μπω στον 8ο...το μονο που εχω ειναι καουρες ,οχι συνεχεια βεβαια αλλα το παλευω..αρχισα να σκεφτομαι και τα της γεννας και με αγχωνει λιγακι αλλα το ξεπερναω και αυτο.

φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας,ελπιζω να ειστε καλα.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια.δεν προλαβα να σας διαβασω αλλα θα σας γραψω τα νεα μου.επιτελουσ βγηκαν οι μεταθεσεις μας και ευτυχως παραμενουμε ακομη ενα χρονο βεροια :):):)φιλακια

kalimera koritsakia

eytyxws edw poy eimaste exei net kai mphka

xarhka me ta nea sou marigw, eides den einai kati sovaro

to agxos epeidunwnei tous ponous kai tis fovies mas

pername omorfa ,eimaste, exei arketh ews spastikh hsyxia, adeio to nhsi, h krish fainetai

o kairos einai droseros, den einai gia mpanio alla de mas xalaei ,to kako einai oti exei pisina edw ki h maria olo 8elei mploum alla den exei xxaxaxa

x8es ema8a 2 nea

mia filh moy einai egkyos, eley8erh kai prosfata xwrismenh apo th sxesh poy eixe xronia, anagkastika 8a pantreytei me politiko

xarhka omws giati einai 35 xronwn kai otan xwrise apogohteythke oti de 8a kanei pote oikogeeia

toulaxisto twra 8a exei ena paidaki na asxoleite ,kati poy h8ele polu

kai mia xaderfh moy gennhse ston 6 mhna apo poly piesh o koritsaki einai 600gr, h kardoula toy einai gerh alla 8a deixei, den xeroyme an prepei na xaroyme akomh h oxi

oyffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

den xerw pragmatika

ayta ta nea moy

saw afhnw giati o mpampas mas kynhgaei th maria kai tsatisthke xixixii

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...