Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Σας αφήνω, κοριτσάκια! Πάω σπίτι για μαμ! Έχω φτιάξει μοσχαράκι κοκκινιστό (με φρέσκια ντοματούλα) και ρυζάκι!

μμμμμμ..

εγώ σήμερα θα το ρίξω στο junk food..

παρήγγειλα burger...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

γεια σου ελενη μας!!!!!!

αχ θαλασσιτσα!!!εισαι πολυ τυχαρη, φτουφτου!!!!!α ωραια και η νενα!!!

οπτε τις βρηκαμε όλες!!!

Οπως το παρει κανεις,στην Αθηνα μπορει να ψηνεστε εμεις εδω εχουμε πολυ αερα δεν μου κανει αισθηση να παω για μπανιο δεν εχει καν ζεστη.....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Οπως το παρει κανεις,στην Αθηνα μπορει να ψηνεστε εμεις εδω εχουμε πολυ αερα δεν μου κανει αισθηση να παω για μπανιο δεν εχει καν ζεστη.....

καλά και εδώ κρύο έχει και πολύ αέρα....μπρρρ

Γεια σου, Ελενίτσα! Κοίτα να δεις! Δεν μπορείς να με προσβάλεις έτσι! Δεν έχω παραπάνω άγχος, έχω ΜΟΝΟ άγχος! χαχα

:mrgreen::mrgreen:

Μην απορεις τοτε γιατι πονας,ψαξε το βεβαια να εισαι σιγουρη αλλα ειμαι βεβαια οτι ειναι απο ανχος εγω οποτε ανχωθω στεναχωρηθω κτλ μου βγαινουν ολα σωματικα..

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Κ εμείς που είμαστε παραλιακά, μια από τα ίδια έχουμε! Φυσάει πολύ, έχει αρκετή δροσιά έξω (στο γραφείο ψηνόμαστε) κ ο ουρανός είναι συννεφιασμένος...

Διαφημίσεις

ναι και εγω το ιδιο..με χτυπανε στο στομαχι..

παθαινω κραμπες στο στομαχι..ουτε στον εχθρο μου..απιστευτος πονος και μου κοβεται η ανασα....γκρρρρρ.....

αλλα μυαλο δεν βαζω..

και εγω γκριν τρωω απο τα γκουντις!!μιαμ,μιαμ!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

:mrgreen::mrgreen:

Μην απορεις τοτε γιατι πονας,ψαξε το βεβαια να εισαι σιγουρη αλλα ειμαι βεβαια οτι ειναι απο ανχος εγω οποτε ανχωθω στεναχωρηθω κτλ μου βγαινουν ολα σωματικα..

Ο άντρας μου διαδίδει στο σχολείο του ότι όποιος χρειάζεται οποιαδήποτε ειδικότητα γιατρού, μπορεί να με ρωτάει! :tongue: Μεγάλη κακία, ε;

ναι και εγω το ιδιο..με χτυπανε στο στομαχι..

παθαινω κραμπες στο στομαχι..ουτε στον εχθρο μου..απιστευτος πονος και μου κοβεται η ανασα....γκρρρρρ.....

αλλα μυαλο δεν βαζω..

και εγω γκριν τρωω απο τα γκουντις!!μιαμ,μιαμ!!

Από την e-νονά σου πήρες; χαχαχα

Ο άντρας μου διαδίδει στο σχολείο του ότι όποιος χρειάζεται οποιαδήποτε ειδικότητα γιατρού, μπορεί να με ρωτάει! :tongue: Μεγάλη κακία, ε;

χαχχαχαχα και για μενα τα ιδια λεει:tongue: λεει οτι ειδικευομαι στην καρδιολογια;):tongue::tongue:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...