Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

μπράβο νικόλ,ευγε!!!!!

και για το ότι αφηνεις την μαρία,και γιατι πας βόλτες και για το γυμναστηριο που θα αρχίσεις!!!!!!!σούπερ!!!

καλά όντως χαμός γίνεται,δεν εξηγείται αλλιώς!!

φτου,φτου κακό μάτι μακριά!!

α εχτές εφτιαξα το ρυζόγαλο της μαμάς σου..

ήταν εκπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!

πολύ χαίρομαι

μιαμ μιαμ

εγώ την αφήνω αλλά γκρινιάζει όλη την ώρα μαμα και μαμα είναι:rolleyes:

αυριο παντρεύεται η παιδική μου φίλη αλλά σκέφτομαι να πάω μόνο στη στέψη γιατί δε νομίζω να μείνει νύχτα η μαρία στη γιαγια;)

και η μαμα μου δεν είναι και στα καλύτερα της οπότε μη της ανεβάσει την πίεση η μαρίατώρα που λίγο τη ρύθμισε

εφτασα 68!!!!

θέλω αρχικά 65 και αν ποτέ πάω 60 θα είμαι ευτυχής!!!!

καλά κι εγώ 60 θέλω αλλά ας γίνω 65 γγια να μου φαίνεται πιο κοντά ο στόχος:wink:

Επεξεργάστηκαν by nikol28

Διαφημίσεις

γεια ας κοπελιες για κιλα μιλατε ε?εγω θελω να χασω 5-6ακομα αλλα αυτη η ζυγαρια εχει μεινει μονιμα στα 60..και δε μου μπαινει κανενα ρουχο τα νευρα μου..ολο με κολαν την βγαζω..εχω ξεκινησει να κανω ποδηλατο και περιμενω το οκ απο το γιατρο για να κανω και κανενα κοιλιακο μπας και μου κουμπωσει κανενα παντελονι..

:-D

γεια σας κοριτσια!

παλι για κιλα μιλατε????δε μπορω να βοηθησω!

ιωαννα κουκλος ο γιοκας σου!μανι μανι θα ξεπεταχτει!

να πω και εγω οτι εχθες ειχαμε προβλημα με το νερο,οχι δεν τον κοψανε αλλα κατεβηκε κατω ο αντρας μου να δει γιατι μονο εμεις δεν ειχαμε και ειδε την βανα βγαλμενη απο την θεση της.μα πως εγινε αυτο δε μπορεσα να καταλαβω..φωναξαμε μαστορα και ενταξει.

παντως ολες απο κατι ειχαμε!

Ελενη καλως επεστρεψες!!!ασε το δικο σου δεμα,το δικο μου ηρθε??????????μα εχω σαλταρει με αυτην την ανευθηνοτητα μερικων.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Μαριγώ, για μένα κ τον άντρα μου λένε ότι ταιριάζουμε... Ψαράκι εγώ, Σκορπιός εκείνος! Η μικρή μας βγήκε Παρθένος :confused: (Τσσσ τσσσ Μορφωμένος άνθρωπος...)

Fafela,ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Όσο για τα ζωόδια σίγουρα ταιριάζετε!Κι επίσης να σου πω ότι έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στους Ιχθείς.Εσύ πότε έχεις γενέθλια?

Πάντως για τους Παρθένους μου έχουν πει κι εμένα οτι είναι καλοί μαθητές και συνεσταλμένα παιδάκια!Αχ! Τα παρθενάκια μας!Να είναι πάντα καλά!!!:-P:-P

Κι εμένα ο μικρός όποτε έβλεπε τον παιδίατρο σπάραζε!Τώρα αλλάξαμε παιδίατρο και θα δούμε!Πάντως ο μικρός μου σε κάθε εμβόλιο κλαίει,ενώ η κόρη μου δε θυμάμαι να έχει κλάψει ποτέ!Τη μόνη φορά που έκλαψε ήταν πέρυσι που της πήραν αίμα και δεν έβρισκαν φλέβα.Πιο πολύ πρέπει να πόναγα εγώ που την έβλεπα να κλαίει έτσι!Είχε σφιχτεί η καρδιά μου!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

αυτή είναι η λύση Ελένη! εγώ 54 θέλω να πάω, τώρα είμαι 56...

culte, μου γαίνεται παίζεις κι εσυ με τον "πόνο" μας, όπως και το nenaki!

Μα μιλάμε μόνο για 2 κιλά?

Και μιλάμε για μόλις 56 κιλά?

Φάε ότι θές!!!Ακούς εκεί!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

καλημέρα,καλημέρα!!!!!!!!!!!

γκρρρρρρρρρρ...

με την γιορτή το τσίμπησα το κιλάκι!!!!69 το πρωί..

ξανά γκρρρρ!!!!!!

φαφελίτσα ψαράκι είσαι???!!!!!!!

νομίζω ότι είναι οι πιο καλοί άνθρωποι,πραγματικά ψυχούλες...

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...