Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

ερώτηση: θα πάω το Σάββατο σε μια φίλη που παντρεύτηκε πρόσφατα..ήταν τότε όμως η μικρή άρρωστη και δεν πήγαμε στον γάμο..

αν πήγαινα στον γάμο θα έβαζα σε ένα φακελάκι χρήματα για να πάρει ό,τι θέλει..

πρόσφατα χτίσανε καινούργιο σπίτι στα Σπάτα, το οποίο όμως δεν έχω δει...

τώρα που θα πάω σπίτι ντρέπομαι να της δώσω λεφτά..τι να πάρω όμως που δεν έχω καμμιά ιδέα ούτε πώς είναι το σπίτι ούτε τί της λείπει??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

πού θα πας?? εγώ παίρνω από το ELC αλλά πέφτει μακρυά σε σένα...

Δεν ξέρω ακόμα... Έλεγα σε κανέναν Μουστάκα... Σε αυτό το elc δεν έχω μπει ποτέ, μου έκανε πάντα λίγο ψωνίστικο! χαχα! Το καλό είναι ότι βλέπω τους καταλόγους στο νετ κ μου αρέσουν τα πραγματάκια, αλλά μου έχει καθήσει στραβά.. :confused:

Διαφημίσεις

Θα γίνει 2! Είναι η μικρή που αναφέρω ότι είναι 2 μήνες μεγαλύτερη από τη δική μου! Δεν το συζητάω πόση αδυναμία της έχω! Άσχετο... Μάλλον σε κάτι τέτοιο με βλέπω να καταλήγω... Μου αρέσουν πολύ κ κάποια παιχνιδάκια που είναι για κήπους κτλ, αλλά τέτοιο θα της πάρω του χρόνου που θα έχουν πάει στο δικό τους σπίτι!

Διαφημίσεις

κορίτσια σ αυτό που λέτε για τα λογάκια

νομίζω ότι κάθε παιδί έχει το δικό του χρόνο για κάθε άλμα ανάπτυξης ακόμη και στην ομιλία

κι εγώ όταν είχα ακούσει τη ζωίτσα είπα οτι ναι μάλλον βοηάει ο παιδικός αλλά τώρα αν θέλεις ειρήνη βάζουμε και κόντρα για το ποια θα σταματήσει πρώτη το μουρμουρητό,χαχαχχαχχα

εμείς το μπαμπά τον λέει μπαμπάαακα χωρίς να της το μάθουμε απο μόνη της

το λέει και το ευχαριστιέται

και εμένα με λέει τώρα μαμιούνα, χαχαχαχ επειδή της μαθαίνς να με λέε μανούλα

κι εγώ όταν είχα ακούσει τη ζωίτσα είπα οτι ναι μάλλον βοηάει ο παιδικός αλλά τώρα αν θέλεις ειρήνη βάζουμε και κόντρα για το ποια θα σταματήσει πρώτη το μουρμουρητό,χαχαχχαχχα

όποτε θέλεις...

παιδιά η κορούλα μου έχει πολύ πλάκα με το σχολικό...

στην αρχή έκλαιγε που την έπαιρναν..

τώρα όχι μόνο δεν κλαίει, κάθεται, την δένουν, φωνάζει "τσαντούλα, τσαντούλα¨"για να πάρει τη τσάντα της και στο τέλος λέει και "μπάι ντάντι"!!

τη φαντάζομαι και θέλω να τη ζουλήξω

χιχιχιχιχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...