Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

εγω μέσα!!!

πήγαμε το σΆββατο το μεσημερι με την πεθερα και την αδερφη της!!

μια χαρά!!!!!

να πάμε μεσημερι όμως ε????να κάψουμε κάτι μετά!!!!

θα πάμε το μεσημερι για φαγητο στο χημα και το βραδακι για καφε στο do it!!εκλεισε!!

όποτε θέλετε!! φαφελίτσα τ'ακούς??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

θα αρχισω τα τηλ σημερα!!

να δω που ειναι η βουλιτσα!!!!

δεν μας ειπε για την γιορτουλα!!

η νικολ πρεπει να ειναι θαλασσα!!θα μαθω!!!

η μαριγω θα εμφανιστει οπου να΄ναι!!!!

ελα μαριγω σε καλει το πνευμα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Μαριγω Ετοιμασου σου ερχομαι 24 25 ιουλιου καπου εκει θα ερθω Ναξο Εννοειται οτι θα βρεθουμε!!!

:D:D:DΠολύ χάρηκα τώρα!!Επιτέλους θα συναντηθώ με κάποια από σας!Ωραία λοιπόν,θα συναντηθούμε!Θα πρέπει λίγες μέρες πριν να ανταλλάξουμε τηλ. υποθέτω ή με π.μ.

έχεις ξανάρθει Νάξο?Πόσες μέρες θα μείνετε με το καλό?Που θα μείνετε?

Εντωμεταξύ 11/9 παντρεύεται ένας ξάδερφός μου στην Αθήνα κ δεν ξέρω τι να κάνω.Είναι κ τα γενέθλια του μικρού κι ο άντρας μου δουλεύει,δεν θα μπορεί να έρθει και δεν γίνονται κ γενέθλια χωρίς το μπαμπά!Κι εσύ για γάμο θα πας?Και τα γενέθλια του μικρού?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Είχε έρθει η μαμά με την ανηψιά μου για σκ,γι'αυτό χάθηκα!

Άσε που η ανηψιά μου(12χρ.) είχε κάνει κατάληψη στον υπολογιστή!

Μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτό το πράγμα!Απογοητεύτηκα κιόλας με το πως είναι η νεολαία σήμερα!Πώς την έχουμε κάνει εμεις να είναι!Δεν ήθελε να έρθει ούτε βόλτα στα μαγαζιά,στην παραλία γιατί προτιμούσε να κάτσει στον η/υ!Δεν είδε και πολλά από το νησί,σχεδόν τίποτα δηλ.

Εσεις πως τα περάσατε?Απ'οτι διάβασα πολύ ωραία!!!Οι μικρές σας παίζανε?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

:D:D:DΠολύ χάρηκα τώρα!!Επιτέλους θα συναντηθώ με κάποια από σας!Ωραία λοιπόν,θα συναντηθούμε!Θα πρέπει λίγες μέρες πριν να ανταλλάξουμε τηλ. υποθέτω ή με π.μ.

έχεις ξανάρθει Νάξο?Πόσες μέρες θα μείνετε με το καλό?Που θα μείνετε?

Εντωμεταξύ 11/9 παντρεύεται ένας ξάδερφός μου στην Αθήνα κ δεν ξέρω τι να κάνω.Είναι κ τα γενέθλια του μικρού κι ο άντρας μου δουλεύει,δεν θα μπορεί να έρθει και δεν γίνονται κ γενέθλια χωρίς το μπαμπά!Κι εσύ για γάμο θα πας?Και τα γενέθλια του μικρού?

αααα..να ρθειτε όλες μαζί να κάνουμε γενέθλια εδώ!!

Διαφημίσεις

Είχε έρθει η μαμά με την ανηψιά μου για σκ,γι'αυτό χάθηκα!

Άσε που η ανηψιά μου(12χρ.) είχε κάνει κατάληψη στον υπολογιστή!

Μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτό το πράγμα!Απογοητεύτηκα κιόλας με το πως είναι η νεολαία σήμερα!Πώς την έχουμε κάνει εμεις να είναι!Δεν ήθελε να έρθει ούτε βόλτα στα μαγαζιά,στην παραλία γιατί προτιμούσε να κάτσει στον η/υ!Δεν είδε και πολλά από το νησί,σχεδόν τίποτα δηλ.

Εσεις πως τα περάσατε?Απ'οτι διάβασα πολύ ωραία!!!Οι μικρές σας παίζανε?

λυσσάξανε! τις κηνηγάγαμε σε όλο το μαγαζί βεβαίως βεβαίως....

ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα γιατι αλλιως καηκαμε..κριμα τα παιδακια!!

τι εβλεπε δλδ στο πισι??

περασαμε πολυ ωραια!!οι μικρες κανανε δημοσιες σχεσεις με τα διπλανα τραπεζια!!!!

αλλα ηταν ησυχες, μια χαρα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Ο άντρας μου δε θέλει να λείπει!Προτιμάει να τα κάνουμε μόνοι μας εδώ!Αλλά σκέφτομαι να τα κάνω 2 φορές.Να τα κάνω στην Αθήνα που είναι κι όλοι οι φίλοι κ τα ξαδερφάκια ,να πάμε και στο γάμο και μετά που θα γυρίσουμε να τα κάνουμε και με το μπαμπά!Κάνει να κάνω 2 φορές?Πάντως αν τα κάνω Αθήνα εννοείται οτι θα σας καλέσω!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ο άντρας μου δε θέλει να λείπει!Προτιμάει να τα κάνουμε μόνοι μας εδώ!Αλλά σκέφτομαι να τα κάνω 2 φορές.Να τα κάνω στην Αθήνα που είναι κι όλοι οι φίλοι κ τα ξαδερφάκια ,να πάμε και στο γάμο και μετά που θα γυρίσουμε να τα κάνουμε και με το μπαμπά!Κάνει να κάνω 2 φορές?Πάντως αν τα κάνω Αθήνα εννοείται οτι θα σας καλέσω!

να τα κάνεις δυο φορές!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...