Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Γεια σας Κοριτσια τι κανετε?? Παντα νωρις νωρις μπαινω εε?? τι να κανω....

Εβαλα πριν λιγο φωτο του πρωτου μας μπανιου και κατι βιντεο απο το κινητο του αντρα μου Στο φατσοβιβλιο

Αχ τη ωραια που βρεθηκατε ειρηνη και ευα κανονιστε εε πρωτα ο θεος 11 σεμπεμβριου θα ειμαι Αθηνα και θελω να σας δω Ολες!! Και εσενα Νατασσα!!! Παω για νανι θα τα πουμε αυριο Φιλια!!

Α, τώρα διάβασα ότι πας για νάνι! Ό,τι να ΄ναι απαντάω! :roll:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσάκια μου!!!

τί καλα που εφυγε η ζεστη!!!!!!!

εκανα χτες το μπανακι μου, εβαψα τα νυχακια μου, εβαλα τις κρεμουλες μου και κοιμηθηκα μια χαρα!!

αισθανομαι πολυ ξεκουραστη σημερα!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Καλησπέρα! Ειρήνη, Ευαγγελία, δεν το ήξερα ότι σας είχα τόσο κοντά μου... Θα ξανάρθετε σε δύο βδομάδες;;; Λοιπόν, από αύριο έχει αυστηρή δίαιτα! Μη με δείτε έτσι χοντρή κ τρομάξετε! χαχα

φαφελίτσα εγώ είμαι μόνιμα κοντά σου το ξέχασες?? χαχα

ναι το ευάκι θα ξανάρθει σε δυο εβδομάδες...ετοιμάσου....

ναι!!!!! είναι γεματούλης και αυτός???

όχι δεν ειναι γεματουλης, ειναι αρκετα αδυνατος...αυτος εχει το χαρισμα να πω, οποια γυναικα ερωτευεται, την φτιαχνει, κυριολεκτικά!!!!δεν ειναι μικρος, κοντα 50, αλλα πανω απο 45 δεν τον κανεις!!θα τον παρω τηλ να δω τι κανει και θα σου πω!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

όχι δεν ειναι γεματουλης, ειναι αρκετα αδυνατος...αυτος εχει το χαρισμα να πω, οποια γυναικα ερωτευεται, την φτιαχνει, κυριολεκτικά!!!!δεν ειναι μικρος, κοντα 50, αλλα πανω απο 45 δεν τον κανεις!!θα τον παρω τηλ να δω τι κανει και θα σου πω!!

άντε να δούμε...μακάρι!!

Διαφημίσεις

ειρηνακι μου΄πηγαμε χτες το πρωι και παγωσαμε!!!!

μπρρρρρ...

η φενια καθησε λιγακι στο νερο με τα μπρατσακια αλλα ετρεμε και την εβγαλε ο γιωργος και την κουκουλωσα με την πετσετα!!!!αλλα και εγω κρυωνα!!το απογευμα φυγαμε!!δεν πειραζει, σε 2 εβδομαδες θα κανουμε ολοι μαζι μπανακι!!

φαφελιτσα γεια!!!!

οχι για μονιμη κατοικια, για εξοχικο λεω..

FAcZp3.png

gimFp3.png

εγω μέσα!!!

πήγαμε το σΆββατο το μεσημερι με την πεθερα και την αδερφη της!!

μια χαρά!!!!!

να πάμε μεσημερι όμως ε????να κάψουμε κάτι μετά!!!!

θα πάμε το μεσημερι για φαγητο στο χημα και το βραδακι για καφε στο do it!!εκλεισε!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

δεν εχω καθολου ορεξη σημερις!!!μα καθόλου!!!

ασχετο αλλα μου ερχεται ν ακανω ενα κοντο κουρεματακι!!αλλα μαλλον δεν θα το κανω..ή μπορει και να το κανω..θελω μια αλλαγή!!

με βλεπω αρχες του μηνα να κουρευομαι!!εξάλλου το καλοκαιρι με τα μπάνια θα μακρυνουν συντομα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...