Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

εν ολίγοις...

θυμάστε την υποσχετική για την αυξηση???από τον νοέμβριο...

ο διευθυντής εέχε υποσχεθεί στον προιστάμενο(στο λόγο της τιμής του!!!!!!!!!!!)ότι τον ιανουάριο θα πάρουμε αυξηση(ειμαστε 3 ατομα στο τμημα,οι πιο κακοπληρωμενοι της εταιρείας)..

όχι μόνο αυξηση δεν πήραμε αλλά έδωσαν σε όλη την εταιρεία μπόνους εκτός από εμάς!!!!!!!

ωπ ήρθε!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Να 'μαι κ εγώ! Είχαν χαλάσει κάποιες κεραίες - καλώδια στη γύρω περιοχή κ πάει ο ΟΤΕΣ (χιχι) μας...

Έχω χάσει επεισόδια... Πάω να σας διαβάσω...

Διαφημίσεις

εν ολίγοις...

θυμάστε την υποσχετική για την αυξηση???από τον νοέμβριο...

ο διευθυντής εέχε υποσχεθεί στον προιστάμενο(στο λόγο της τιμής του!!!!!!!!!!!)ότι τον ιανουάριο θα πάρουμε αυξηση(ειμαστε 3 ατομα στο τμημα,οι πιο κακοπληρωμενοι της εταιρείας)..

όχι μόνο αυξηση δεν πήραμε αλλά έδωσαν σε όλη την εταιρεία μπόνους εκτός από εμάς!!!!!!!

ωπ ήρθε!!!!!!!!

περιμένουμε εξελίξεις...

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Να 'μαι κ εγώ! Είχαν χαλάσει κάποιες κεραίες - καλώδια στη γύρω περιοχή κ πάει ο ΟΤΕΣ (χιχι) μας...

Έχω χάσει επεισόδια... Πάω να σας διαβάσω...

γεια σου Νατάσα! ωχ...σε μας όλο η Δεη κόβεται...

Επανήλθα...

Χρόνια πολλά στη Μαριγώ! Χιλιόχρονη να 'σαι κ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Ευαγγελία, να ζήσετε γεροί κ ευτυχισμένοι πάντα! Κ να χαίρεστε το κοριτσάκι σας! Α, κ τον μπαμπά!

Κορίτσια, κάποιον ξέχασα... Sorry, έχουμε πει... από μνήμη σκίζω...

Διαφημίσεις

Νένα, περαστικά στο μπεμπάκι σου! Εύχομαι όλα να είναι τέλεια από εδώ κ στο εξής!

Ειρήνη, σε μας κόβονται τα πάντα! Νερό, ρεύμα, τηλέφωνο! Λες κ ζούμε σε ερημονήσι αισθάνομαι ώρες - ώρες! Αν κ ομολογώ ότι τελευταία έχει βελτιωθεί πού η κατάσταση... Φαντάσου τι γινόταν παλιά...

Μαριγώ, για μένα κ τον άντρα μου λένε ότι ταιριάζουμε... Ψαράκι εγώ, Σκορπιός εκείνος! Η μικρή μας βγήκε Παρθένος :confused: (Τσσσ τσσσ Μορφωμένος άνθρωπος...)

Χθες πήγαμε παιδίατρο, κάναμε το MMR... Με το που στρίψαμε στο στενό για να πάμε στη γιατρό, άρχισε να κλαίει η μικρή μας. Ηρέμησε μόνο λίγο όση ώρα περιμέναμε το προηγούμενο παιδάκι, κ μετά πάλι κλάμα... Πολύ κλάμα... Πάρα πολύ... Αφού η γυναίκα βγήκε για λίγο έξω από το ιατρείο της, μήπως κ ηρεμήσει λόγο η Ραφαέλλα, αλλά τπτ... Μόλις έκανε το εμβόλιο, την ντύσαμε κ η γιατρός κάθισε στην καρέκλα της, το παιδί μου μεταμορφώθηκε! Άρχισε να της μιλάει, να της κάνει τα ζωάκια, της έστελνε φιλάκια κ προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα να πάει στα παιδάκια που ακούγονταν απ' έξω... Το να πω...

Είμαστε πλέον 10.300 και 83 πόντους! Βασικά ζυγιστήκαμε μαζί με τη μικρή, αλλά είπα στην παιδίατρο να μη μου αποκαλύψει πόσο ήμουν εγώ! χαχα

Άσχετο... έχει καμιά σας το Thermomix; Σκέφτομαι να πάρω...

ευτυχως εδειξε να καταλαβε.....

μου ειπε πως οι ανωτεροι λενε τα καλυτερα για μενα και χαιρω εκτιμησης και αν εχει γινει κατι τετοιο ειναι τραγικο και θα διορθωθει αμεσα...

του εξηγησα πως δεν τα θελω τα λεφτα το μονο που θελω ειναι να μαθω ποιος εδωσε τα μπονους και να μου πει εγω γιατι δεν πηρα..

μου ειπε οτι θα το κοιταξει σημερα κιολας γιατι με συμπαθει(!!!!!!!???)..

του ξεκαθαρισα πως δεν θελω χρηματα,απαιτω όμως μια απαντηση...

αυτα!!!!!!

καλημέρα σε όλες,παω σεμιναριο!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Καλημερα!!! καλε τι εγινε ολες και απο κατι ειχαμε?? χαχα αλλες πισι αλλες τηλεφωνο μας Ματιασαν!!

εγω εχω οδοντιατρο σε μιση ωρα περιπου παω γιατι θα αργησω,Φιλια!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

γεια κι απο εμένα

εμείς το ρίξαμε έξω

πηγαίνω το μαράκι στη γιαγιά κι εγώ βολτάρω με μια φίλη, σήμερα όμως θα πάρουμε και το μαριώ να πάμε jumbo

απο τρίτη ξεκινάω γυμναστήριο

τελείωσε

το πήρα απόφαση

θα γίνω η νικόλ που ήμουν κάποτε:lol:

είδα οτι επανήλθαν οικοπελιές που εξαφανίστηκαν αυτές τις μέρες και χαίρομαι

μια καλησπέρα σε όλες λοιπόν

χαχα γελάω γιατι κι εμείς χθες μια κολώνα της δεη μπροστά στο σπίτι μας άρχισε να βγάζει σπίθες και δεν είχα ρεύμα

μας μάτιασαν καλέ ,δεν εξηγείται!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...