Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Κορίτσια, σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε για το στήθος! Μου δίνετε δύναμη! Για την ιστορία, μίλησα κ με το μαστολόγο κ με το γυναικολόγο, κάτι για αγγεία μου είπαν κ οι δύο, ούτε συνεννοημένοι να ήταν, κρύες κομπρέσες μου είπαν κ οι δύο κ θα περάσει μόλις έρθει περίοδος πάλι κ οι δύο... Ευτυχώς, έπεσαν μέσα γτ σήμερα μου ήρθε περίοδος (μια μέρα νωρίτερα, αλλά πολύ με βόλεψε) κ ήδη έχει υποχωρήσει αρκετά ο πόνος κ η αίσθηση ότι τρέχει... (Αν κ το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω έναν υπέρηχο από βδομάδα παρόλο που οι γιατροί είπαν όχι...χιχι)

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια μου!!

τι κανετε???

μολις μπηκαμε σπιτακι μας!!!!!!!!

σαν φουρνος ειναι..

ναι χτες περασαμε τελεια, οπως σας εγραψε και η ειρηνη!!!!!

σε 2 εβδομαδες θα τα ξαναπουμε!!

και αν τελικα παρουμε το δικο μας σπιτι εκει κοντα, θα τα λεμε ακομα πιο συχνά!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

φαφελιτσα ειδες??απο την περιοδο ειναι!!!

μηπως επειδη ζεσταινεσαι και ιδρωνεις νομιζεις οτι τρεχει??

αν ειναι τζαμπα ο υπέρηχος, καντον!!αν οχι, αστον!!

εξάλλου δεν θα δειξει τπτ!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ειρήνη, Ευαγγελία, δεν το ήξερα ότι σας είχα τόσο κοντά μου... Θα ξανάρθετε σε δύο βδομάδες;;; Λοιπόν, από αύριο έχει αυστηρή δίαιτα! Μη με δείτε έτσι χοντρή κ τρομάξετε! χαχα

και αν τελικα παρουμε το δικο μας σπιτι εκει κοντα, θα τα λεμε ακομα πιο συχνά!!

Σκέφτεστε να μετακομίσετε προς τα εδώ ή μιλάς για εξοχικό;

φαφελιτσα ειδες??απο την περιοδο ειναι!!!

μηπως επειδη ζεσταινεσαι και ιδρωνεις νομιζεις οτι τρεχει??

αν ειναι τζαμπα ο υπέρηχος, καντον!!αν οχι, αστον!!

εξάλλου δεν θα δειξει τπτ!!

Λογικά οικονομικά μου βγαίνει... Σκέφτομαι να πάω βιοιατρική, όπου μου το καλύπτει η ασφάλεια... Ως τώρα τους έκανα στο Μητέρα, αλλά ο γιατρός μου δε συμφωνεί να ξανακάνω. Πιστεύει ότι δε χρειάζεται... Εγώ πάλι θέλω! Θέλω να είμαι σίγουρη ότι όλα είναι οκ πριν ξεκινήσουμε για 2ο! ;)

ειρηνη να σου πω..

εχω εναν πολυ καλο φιλο,πρωην συναδελφο..ανύπαντρο!!πολυ καλο παιδι.

μηπως να κανουμε κανενα προξενιό??

Έχω χάσει πολλά επεισόδια, ε; Ε, λοιπόν, την επόμενη φορά που θα είστε εδώ, θα έρθω κ εγώ! (Αυτοπροσκλήθηκα!!!) :cool:

Γεια σας Κοριτσια τι κανετε?? Παντα νωρις νωρις μπαινω εε?? τι να κανω....

Εβαλα πριν λιγο φωτο του πρωτου μας μπανιου και κατι βιντεο απο το κινητο του αντρα μου Στο φατσοβιβλιο

Αχ τη ωραια που βρεθηκατε ειρηνη και ευα κανονιστε εε πρωτα ο θεος 11 σεμπεμβριου θα ειμαι Αθηνα και θελω να σας δω Ολες!! Και εσενα Νατασσα!!! Παω για νανι θα τα πουμε αυριο Φιλια!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...