Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

νικολ γιατι δεν ερχεσαι πριν τα γενεθλια της μαριας, ας πουμε κατα τις 25/09 που ειναι τα γενεθλιακια της φενιας????ετσι τυχαια!!!!!
Κ αν η Νικόλ έρθει αρχές του μήνα, πιάνει κ εμάς! Ε, δε θα μείνει καμιά βδομάδα, θα μείνει! Εμείς έχουμε στις 7!

χαχαχαχα

κορίτσια όλο το σεπτέμβτη είμαι κλεισμένη με γάμους και βαφτίσεις

οπότε αρχές οκτώμβρη 8α κατέβω

και νατάσσα μου όχι μια εβδομάδα αλλά ένα ολόκληρο σκ θα είμαι εκεί

χαχαχαχχα

καλημερα κοριτσια!!!

κ εγω εδω,η χριστιαννα με ξεβρακωνει για να δει το νινι..και μολις δει την κοιλια λεει : ΑΦΑΛΟ (σε ολα τα γραμματα τονισμενο)χαχχαχααχ

αχ το καλό μου

τι γλυκιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωχ εδώ είναι τα δυσκολα, για τη φίλη σου ειρήνη μου

2 παιδάκια μόνη πλέον

αυτά έχει ή άτιμη και άδικη ζωή

Ειρήνη, συλλυπητήρια για τη φίλη σου... Φρικτή κατάσταση... Δεν έχω λόγια...

Μαριγώ, με βελόνα δεν έχω δοκιμάσει ποτέ... Κάνω χαλάουα πόδια κ μπικίνι ή μάλλον μπικίνι έκανα παλιά...

Ελένη, μια χαρά η θάλασσα! Εμείς δεν έχουμε κάνει μπάνιο ακόμα... Αν καταφέρουμε αύριο, έχει καλώς! Βασικά, μαμά κ μπαμπάς δεν έχουν μαγιώ! Η μικρή όμως είναι πλήρως εξοπλισμένη!

Νικόλ, ένα Σ/Κ είναι πολύ λίγο! χιχι

Νένα, φοβερή η Χριστιάννα! Γέλασα πολύ!

Ευαγγελία, κρουασάν σοκολάτα από Γρηγόρη δεν έχω δοκιμάσει ποτέ...

Να κάνω κ λίγα παράπονα... Εδώ κ λίγες μέρες πονάει το στήθος μου, η αριστερή του πλευρά... Κ νιώθω σαν να "τρέχει"... Υγρό δεν έχω δει, αλλά αυτή την αίσθηση μου δίνει... Υπέρηχο μου έχουν πει να κάνω σε 2 χρόνια, ο μαστολόγος που πήγα τον Ιανουάριο μου είπε να μην ανησυχώ για τπτ κ ο γυναικολόγος την προηγούμενη βδομάδα είπε ότι ίσως χρειαστούν αφαίρεση κάποια ινοαδενώματα που έχω, αλλά μετά το 2ο παιδί... Άρα, ούτε εκείνος βρίσκει κάτι το επικίνδυνο... Εγώ όμως γτ πονάω;;;

Διαφημίσεις

φαφελιτσα νομιζω πως δεν πρεπει να ανησυχεις αφου ολοι σου λενε το αντιθετο!!μηπως αυτος ο πονος συνδεεται με τις ορμονες σου??πχ.εγω μετα την γεννα εχω τα εξης:με ποναει το στυθος απο την 20η μερα και πρηζεται σε σημειο που δεν μπορω να το αγγιξω μεχρι να αδιαθετησω και οταν αδιαθετω την 2η και την 5η μερα εχω τρομερες ημικρανιες..αλλα τωρα εχω περιοδο, πριν δεν ειχα!!!!!

μηπως ειναι κατι τεοιο????αλλα νομιζω πως πρεπει να το βγαλεις απο το μυαλουδακι σου, αφου ολοι λενε οτι δεν ειναι κατι.η κουμπαρα μου τα αφαιρεσε και μια χαρα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

χαχαχαχα

κορίτσια όλο το σεπτέμβτη είμαι κλεισμένη με γάμους και βαφτίσεις

οπότε αρχές οκτώμβρη 8α κατέβω

και νατάσσα μου όχι μια εβδομάδα αλλά ένα ολόκληρο σκ θα είμαι εκεί

χαχαχαχχα

αντε καλα,τι να σε κανουμε!!!ελα οποτε θελεις!!ειδες ομως ποσο σε αγαπαμε ε?????????

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

nicol,ρώτησα εδώ για τον υπέρηχο και κοστίζει 120ευρώ.Πήρα τηλ. και στην Αθήνα και μου είπαν το ίδιο.Μου φαίνεται λάθος πόλη διάλεξα.Έπρεπε να έρθω στη Θεσσαλονίκη!Όλα είναι πιο φτηνά!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...