Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

από έμφραγμα στον ύπνο του...

ξύπνησε ο μικρός το βράδυ και πήγε στο κρεβάτι τους..και αυτός σηκώθηκε και πήγε στο κρεβάτι του μικρού...μετά από λίγο άκουσε ένα γδουπ η φίλη μου,πήγε του έκανε μαλλάξεις, του έδωσε υπογλώσσιο αλλά δεν τον πρόλαβε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Απίστευτο!Φοβερό σοκ για τη φίλη σου!Έτσι πέθανε ένας ξάδερφος του άντρα μου 30 χρονών κι ούτε παχύς ήταν,σε χωριό έμενε και το μωράκι τους ήταν 9ημερών τότε!

Εκείνος είχε κάποιο πρόβλημα ή έτσι ξαφνικά έγινε?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

κ εγω εδω,η χριστιαννα με ξεβρακωνει για να δει το νινι..και μολις δει την κοιλια λεει : ΑΦΑΛΟ (σε ολα τα γραμματα τονισμενο)χαχχαχααχ

αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Κοριτσάκια μου σας αφήνω!Το μεσημέρι περιμένω μανικιουρίστρια να περιποιηθώ λιγάκι τον εαυτό μου!Έχει κάνει καμιά σας αποτρίχωση με βελόνα?Κι αν ναι,έχει εποτέλεσμα?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα nenaki!Πλάκα έχει η μικρή σου!Αφού ξέρει και τον αφαλό!

Εμεις πήγαμε προχτες στην παραλία και μάζεψε όλες τις ελαφρόπετρες!Την ώρα που διασχίζαμε το δρόμο του πέφτει το κουβαδάκι και σκόρπισαν όλες στο δρόμο!Φαντάζεσαι τι έγινε!Μαζεύαμε πέτρες μες τη μέση του δρόμου!Ευτυχώς προλάβαμε και δεν πέρασε κανένα αυτοκίνητο!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

καλημερα κοριτσια!!!

κ εγω εδω,η χριστιαννα με ξεβρακωνει για να δει το νινι..και μολις δει την κοιλια λεει : ΑΦΑΛΟ (σε ολα τα γραμματα τονισμενο)χαχχαχααχ

Απιστευτη Η νυφουλα μου ετσι???

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Κοριτσάκια μου σας αφήνω!Το μεσημέρι περιμένω μανικιουρίστρια να περιποιηθώ λιγάκι τον εαυτό μου!Έχει κάνει καμιά σας αποτρίχωση με βελόνα?Κι αν ναι,έχει εποτέλεσμα?

Η ξαδερφη μου εχει κανει εχει δει τρομερο αποτελεσμα

Δεν ξαναεβγαλε τριχες εκει που εκανε;)

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...