Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Ελένη μου χάρηκα που εμφανίστηκες ,στεναχωρέθηκα πολύ για το κοριτσάκι

εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά

η λευχαιμία αντιμετωπίζεται στις μέρες μας όταν την προλάβεις

είχε η μαμα μιας φίλης μου , πέρασε δύσκολα αλλά είνα μια χαρά τώρα απλά κάνει εξετάσεις κάθε χρόνο

βέβαια δεν το συζητώ η περίπτωση που είναι παιδάκι είναι τραγική για τους γονείς και τους γύρω

περαστικά

να μπαίνεις βρε κορίτσι μου εμείς είμαστε εδώ και ακόμη και τα δύσκολα θα τα αντιμετωπίζουμε μαζί

φιλιά σοτν μικρό σου

γεια σας κοριτσακια μου!!!

πηγα τον μπαμπα μου στο χωριο,τον καθαρισα και επεστρεψα!!!!πτωμα φυσικά!!δεν πειραζει χαλαλι του!!

κοριτσια το φιλοσοφησα..αυτο το πράγμα πάντα υπηρχε..απλα τωρα το προσεξα..και επειδη δεν ειμαι στα καλυτερα μου το βλεπω περισσοτερο!!αν δεν σας το ειχα πει ουτε εσεις θα το βλεπατε!!η μονη που το εχει δει ειναι η νονα της μικρης, η οποια ειχε αντιστοιχη περιπετεια!!

καλοι οι γιατροι και οι εξετασεις αλλα δεν την πολυπαλευω!!την αλλη δευτερα θ απαω στον νευρολογο..

πραγματικα το μονο που θελω ειναι να ειμαι καλα,ολες μας να ειμαστε καλα,να μεγαλωσουμε τα παιδακια μας..αλλα νομιζω πως στο μυαλο μου συγχεω καταστασεις και απελπιζομαι-πανικοβαλομαι χωρις λογο..με βαρεθηκα πια..θελω αυτο το κομματι μου να φυγει, να παει αλλου!!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

ελενη μου χαρηκα πολυ που ηρθες!!

μην ανησυχεις, όλα θα πάνε καλά για την μικρουλα..ψυχραιμια μονο και κουραγιο..

δεν μας χαλας την διαθεση, γι'αυτο ειμαστε εμεις εδω.....

FAcZp3.png

gimFp3.png

α κοριτσακια μου καυσωνας!!!!

πωπω και στο χωριο ειχε απιστευτη ζεστη..απλα αποψε για να κοιμηθεις θελεις κλειστο παραθυρο και κουβερτουλα!!!

ηρθε και η φενουλα,ολο φιλακια την εκανα!!!!!!!

πολυ μου ελειψε η κουκλιτσα μου, πολυ.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Οι τηλαγγειεκτασίες.

Είναι αγγειακές ανωμαλίες αποτελούμενες από σπειράματα μικρών αγγείων που θυμίζουν τριχοειδή και εντοπίζονται συνήθως βαθιά στον εγκέφαλο.

αυτο εχω!!!!αλλα σε πολυ μικρη εκταση,λεει η διαγνωση.γινεται απο τα γονιδια μας,αρα το εχω απο οταν γεννηθηκα!!!!νικολ θα ακολουθησω την συμβουλη σου!!τωρα που εμαθα τι ειναι, δεν θα ασχοληθω ξανα μαζι του!!αστο να υπάρχει!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!!!

πηγα τον μπαμπα μου στο χωριο,τον καθαρισα και επεστρεψα!!!!πτωμα φυσικά!!δεν πειραζει χαλαλι του!!

κοριτσια το φιλοσοφησα..αυτο το πράγμα πάντα υπηρχε..απλα τωρα το προσεξα..και επειδη δεν ειμαι στα καλυτερα μου το βλεπω περισσοτερο!!αν δεν σας το ειχα πει ουτε εσεις θα το βλεπατε!!η μονη που το εχει δει ειναι η νονα της μικρης, η οποια ειχε αντιστοιχη περιπετεια!!

καλοι οι γιατροι και οι εξετασεις αλλα δεν την πολυπαλευω!!την αλλη δευτερα θ απαω στον νευρολογο..

πραγματικα το μονο που θελω ειναι να ειμαι καλα,ολες μας να ειμαστε καλα,να μεγαλωσουμε τα παιδακια μας..αλλα νομιζω πως στο μυαλο μου συγχεω καταστασεις και απελπιζομαι-πανικοβαλομαι χωρις λογο..με βαρεθηκα πια..θελω αυτο το κομματι μου να φυγει, να παει αλλου!!!!!!!!!!

πίστευα ότι μόνο εγώ είμαι υπερβολική

όμως σ ευαχριστώ, τελικά υπάρχουν κι άλλοι χαχα

κι εμένα αν με πιάσει το θέμα υγείας πρέπει να γίνω κόσκινο!!!!!!

μετά για καμμια 5ετία ησυχάζω

χαχαχα

α κοριτσακια μου καυσωνας!!!!

πωπω και στο χωριο ειχε απιστευτη ζεστη..απλα αποψε για να κοιμηθεις θελεις κλειστο παραθυρο και κουβερτουλα!!!

ηρθε και η φενουλα,ολο φιλακια την εκανα!!!!!!!

πολυ μου ελειψε η κουκλιτσα μου, πολυ.

στο χωριό εννοείς για κουβερτούλα ή χάλασε ο καιρός αθήνα?

σήμερα που ΄χαθηκες το πρωί ?

τα αποτελέμσατα απο το αίμα τα πήρες?

εν τω μεταξύ η βούλα πάλι χάθηκε:rolleyes:

α δεν με προσεχεις!!

ημουν στο χωριο και καθαριζα για να κοιμηθει αποψε ο πατερας με την κουβερτουλα του και εγω να ψηθω στην πολη!!!!!

και ΟΧΙ!!δεν εισαι η μονη!!ειμαστε πολλες για δεσιμο!!!!!!μπουχαχαχαχα!!

να κλεισουμε δωματιο, να εχουμε η μια την αλλη!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον σκέφτηκα κάποια στιγμή να γράψουμε λεξούλες που λένε τα παιδάκια μας να δούμε πως τα λέει το καθένα

θα πώ κάποιες εγώ

και πείτε πως τα λένε τα δικά σας ή ακόμη συπληρώστε

νερό = ουό

πουλάκι = παπλιού

λεφτά = κακάλια

αγκαλιά = γκαλιά

αυτοκίνητο = βούμα

και πείτε μου είναι αυτό λεξιλόγιο ????????

έχει κανένα πρόβλημα μήπως ?????

άλλα ντάλα χαχχαχαχχαχαχαχχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...