Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα! Μου φαίνεται πιο εύκολο να εμφανίσω τις φωτο κ να τις στείλω ταχυδρομικά... Μπέρδεμα η υπόθεση κ δε χωράει κ πολλά - πολλά το μυαλό μου τέτοια ώρα... Θα ρωτήσω κ στη δουλειά αύριο μήπως μπορέσει κανείς να με βοηθήσει...

Ευαγγελία, δεν κατάλαβα τι είναι αυτό που σου δείχνει η μαγνητική... Θέλω να πιστεύω όμως, όσο περίεργο κ αν ακούγεται το όνομά του, ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό κ είναι κάποιο τυχαίο εύρημα... Υπήρχε δλδ ανέκαθεν κ απλά τώρα το εντόπισαν! Τακτοποίησε αίμα κ γιατρό γτ είπαμε να κανονίσουμε να πάμε μαζί για το 2ο! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!

πολύ ζέστη σήμερα...η Ζωίτσα ξύπνησε από τις 6 και...

Ευάκι πότε θα πας στον γιατρό? ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτό...

Νατάσσα έλα εδώ να σου πούμε οδηγίες πώς θα βάλεις φώτο....

καλημέρα κορίτσια μου

τι κάνετε?

πάλι ζέστη

σήμερα έχω δουλίτσες

μου έμειναν τα ντουλάπια της κουζίνας και αύριο επιτέλους να στρώσω

χθες η μαρία ενώ είχα τελειώσει την κρεβατοκάμαρα και έστρωσα κοφτά τα οποία είχα κολαρίσει ,πήρε ένα στυλό και μου τα έκανε μπλέ όπως λέει μόνη της

τανεύρα μου εγώ

τώρα θέλει να σιδερώσω πλεκτά

γμτ

τεσπά

καλημέρα σας καλή δουλίτσα

τα λέεμ

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??

Εγω επιτελους ειμαι πολυ καλυτερα...

Αχ κοριτσια εζησα τραγικες καταστασεις :(:(

Αρρωστησε της Ξαδερφης μου η κορη (ειμαστε σαν αδερφες εχουμε μεγαλωσει μαζι) Η ανιψια μου ειναι 8 Χρονων και μεχρι τωρα ενα υγιεστατο κοριτσακι το οποιο λατρευω

Εχει λευχαιμια το γλυκο μου..:(:( αλλα μες στην ατυχια μας ημασταν τυχεροι Βρεθηκε συμβατος δοτης και την αλλη βδομαδα θα γινει η μεταμοσχευση,οι γιατροι ειναι πολυ αισιοδοξοι και εμεις ελπιζουμε για το καλυτερο....

Αχ..Ελπιζω να μην σας χαλασα την διαθεση...πιστεψτε με δεν ειμαι και η καλυτερη παρεα τωρα....Δεν εχω διβασει τπτ αν και εμπαινα και διαβαζα νεα σας

ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλια!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

γεια σου ελενίτσα! μας έλειψες...

πολύ άσχημα νέα, ελπίζω να πάνε όλα καλά...να μας ενημερώνεις....

Πολυ ασχημα δεν λες τπτ Ειρηνη μου....Εχω σκασει....

Εσυ καλα εισαι η Ζωιτσα μας??

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Ελένη, περαστικά στη μικρούλα! Όλα καλά να πάνε! Κουράγιο στους γονείς! Αν έρθουν Αθήνα για μεταμόσχευση, λειτουργεί η Φλόγα που μπορεί να τους φιλοξενήσει, αν δεν κάνω λάθος...

Διαφημίσεις

καλά είμαστε μια χαρά...τα αλλεργικά δεν μας πέρασαν ακόμη...

τι να κάνουμε..υπομονή

Ο γιωργάκης??

Ακομα εε?? αυγο δεν τρωτε τι εγινε με τις εξετασεις??

Εμεις τρωμε τα παντα εκτος απο Ψαρι Ο Γιωργακης αλητευει και παει να δω τη θα τον κανω καθε μερα μου κατεδαφιζει το σπιτι....

Γεια σου Νατασσα τη κανεις?? Η Ραφαελλα?? Νατασσα Αθηνα θα την κανει τν μεταμοσχευση εδω δεν εχουμε τα απαραιτητα...αλλα ακομα δεν ξερω που Ευχαριστω παντως θα τους το πω...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Καλά είμαι! Κ η μικρή! Μόνο που χθες κοκκίνησαν τα χεράκια της κ πρήστηκαν κ ανησυχήσαμε... Ευτυχώς της πέρασε γρήγορα...

Ειρήνη, είμαι τελείως άσχετη... ¨οταν λες να τις ανεβάσω, που εννοείς;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...