Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ναι,οι θάλασσες εδώ είναι τέλειες!

Και μολις εχτές συνειδητοποίησα πόσο χαζή ΄'ημουν τόσο καιρό που δεν το έπαιρνα απόφαση να πάω.Μίλησα με συγγενεις μου στην Αθήνα και μου λέγανε "εμεις θέλουμε 1 ώρα δρόμο να πάμε στη θάλασσα κι εσύ εκεί δίπλα κ βαριέσαι?".

Και λέω"μα καλά είμαι αχάριστη?κι όταν πήγαμε κατάλαβα τι έχανα".

Βασικά έχω αγχωθεί πάρα πολύ!!!

Εδώ και λίγες μέρες βαριέμαι αφάνταστα να κάνω οτιδήποτε κι απο χτες με έχει πιάσει ένας πόνος στο θυροειδή κι έχω τρομάξει!

Η γιατρός μου μου είχε πει να τον βγάλουμε το φθινόπωρο και να μην ανησυχώ μέχρι τότε.Όμως γιατί πονάω τώρα?Την πήρα πριν λίγο τηλ. και δεν απαντούσε.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Πριν έρθουμε εδώ είχα πάει στο νοσοκομείο που δουλεύει να με δει και απο έξω περίμενε και μια κυρία με τον άντρα της.Αυτή η κυρία είχε εγχειριστεί και τη ρώτησα αν πόναγε μετά κ ακούστε περίπτωση!

Μου λέει,όχι κοπέλα μου δεν πονάει μετά τόσο,αλλά το θέμα είναι οτι οι γιατροί μου έλεγαν να μην ανησυχώ και μέσα σε 3 μήνες αυτό μου έκανε κακοήθεια και προχώρησε κ στους λεμφαδένες και τώρα μου τα αφαίρεσαν όλα.Μην ακους τους γιατρούς κοπέλα μου,βγάλτο να έχεις την ησυχία σου,ποτέ δεν ξέρεις!"

Εγώ μετά μπήκα έντρομη στη γιατρό κ της είπα το περιστατικό κ μου λέει ο καθένας είναι και άλλη περίπτωση κ η κυρία είναι 50χρονών και δε μπορεί κάτι θα είχε φανεί.Μου είπε να μη συγκρίνω και να μην ανησυχώ,γιατί σε μένα δε φαίνεται κάτι.

Και τώρα σκέφτομαι αν όταν την πάρω μου πει δεν είναι τίποτα,δεν θα καθησυχαστώ καθόλου!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Πριν έρθουμε εδώ είχα πάει στο νοσοκομείο που δουλεύει να με δει και απο έξω περίμενε και μια κυρία με τον άντρα της.Αυτή η κυρία είχε εγχειριστεί και τη ρώτησα αν πόναγε μετά κ ακούστε περίπτωση!

Μου λέει,όχι κοπέλα μου δεν πονάει μετά τόσο,αλλά το θέμα είναι οτι οι γιατροί μου έλεγαν να μην ανησυχώ και μέσα σε 3 μήνες αυτό μου έκανε κακοήθεια και προχώρησε κ στους λεμφαδένες και τώρα μου τα αφαίρεσαν όλα.Μην ακους τους γιατρούς κοπέλα μου,βγάλτο να έχεις την ησυχία σου,ποτέ δεν ξέρεις!"

Εγώ μετά μπήκα έντρομη στη γιατρό κ της είπα το περιστατικό κ μου λέει ο καθένας είναι και άλλη περίπτωση κ η κυρία είναι 50χρονών και δε μπορεί κάτι θα είχε φανεί.Μου είπε να μη συγκρίνω και να μην ανησυχώ,γιατί σε μένα δε φαίνεται κάτι.

Και τώρα σκέφτομαι αν όταν την πάρω μου πει δεν είναι τίποτα,δεν θα καθησυχαστώ καθόλου!

E πήγαινε βγάλτα τώρα τότε..μην περιμένεις αμα είναι να τρώγεσαι όλο το καλοκαίρι

Αυτό σκέφτομαι,αλλά σκέφτομαι οτι ο μικρούλης μου θα πλαντάξει στο κλάμμα αν δε με δει 2-3 μέρες κ χωρίς το μπάμπά του.Εδώ 2 φορές πήγα στο φούρνο κ τον άφησα στο μπαμπά του και με έψαχνε κι έκλαιγε όση ώρα έλειπα!

Ξέρω φαίνονται χαζά αυτά που λέω κι υπερβολικά.Τι να κάνουμε,αν χρειαστεί θα κάτσει με τις γιαγιάδες.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Ουπς, δεν πρόσεξα τα παραπάνω...

Μαριγούλα, ποντάρουμε στο νεαρό της ηλικίας! Τι εννοώ; Πισετύω ότι δεν είναι τπτ που θα πρέπει να σε ανησυχεί... Απλά, ο θυροειδής είναι πολύ ευαίσθητος κ μπορεί να επηρεάζεται από τα πάντα, ακόμα κ από την αλλαγή περιβάλλοντος ή κ από τις απότομες αλλαγές που έχουμε συνέχεια...

Τα νέα μας από το γάμο! Φόρεσε το φοραματάκι με τα "φου -φου" μες στην καλή χαρά! Φορέσαμε κ το στεφανάκι με τα λουλουδάκια, προς μεγάλη μας έκπληξη, ομολογώ! Μετά πήγε στον καθρέφτη κ χόρευε! Απίστευτο ψώνιο, ε;

Διαφημίσεις

μαριγω μου μην ανησυχεις, καλα σου ειπε η γιατρος σου!!ο καθενας ειναι διαφορετικη περιπτωση..αν ειναι ομως να κανεις την εγχειρηση, καντην να τελειωνεις.

εξαλλου, εγω το εχω φιλοσοφίσει!!αν ειναι να παθουμε κατι, θα το παθουμε..χι,χι!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...