Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

geia σας κορίτσια

ειρήνη χαίρομαι που η ζωίτσα είναι επιτέλους καλά

εγώ κάνω γενική, μάλλον είμαι η τελευταία που δεν έβγαλε τα χαλιά:roll::cool::tongue: αλλά με βλέπω να τελειώνω σε καμμια βδομάδα

ουφφφφφ

τέτοια γενική είχα να κάνω πριν μείνω έγκυος

εγώ δηλ, γιατί μου έφτιαχνε η μαμα μου, αλλά είμαι ιδιότροπη κι έτσι νομίζω ότι τώρα γίνεται καλύτερη δουλειά

τεσπά

σας φιλώ

ωχ...καλό κουράγιο Νικόλ μου!!

είστε καλά? το Μαράκι πού το έχεις??

καλή ερώτηση

εδώ με βοηθάει στο να έχω περισσότερες δουλειές:P:p:p,δυστυχχώς αυτ΄οτο διάστημα δεν μπορώ να την αφήσω κάπου

η πεθερά φεύγει... η μαμα μού έχει υποχρεώσεις στο σπίτι οπότε εδώ μαζί

που θα πάει , θα τελειώσουμε

σήμερα ήρθαν πήραν και τα χαλιά μου για καθάρισμα, τα χειμωνιάτικα, μου είπαν να τα αποθηκέυσουν κιόλας και το σεπτέμβρη να τα πάρω, αλλά φοβάμαι μη μου τα χάσουν:confused:

α ειρήνη η μαρία όλη την ώρα μιλάει σαν τη ζωή, με έχει ζαλίσει

χαχαχαχαχα και όλο θυμάμαι τη μικρή σου

μπλα μπλα μπλα μπλα

τα λέει όλα

αυτό που έχει γούστο είναι όταν ψάχνει κάτι, λέει , "πούντο "

χαχαχχχαχαχα

μα που είστε όλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς/?>>>>>>>>>>>>>>>>?????????????????

Διαφημίσεις

καλημερα, καλημερα..

καλημερα!!!!!

βαθιες ανασες παμε πμριθ ιν, μπριθ αουτ!!

χτες ειχα βαρδυα 10-4 στην εκθεση..και ποιος δεν περασε.η βαρδυα ειμαστε 5 ατομα..στις 3 και μιση επρεπε να ερθει η επομενη.απο τα 5 ατομα ηρθε μονο ο 1!!!

φυσικά και δεν μας αφηναν να φυγουμε οποτε εβγαλα και την δευτερη βαρδυα..και καλα σημερα θα τους κανουν ντα,ντα αλλα δεν προκειτε να γινει τπτ..οποτε στοτελος παω να φυγω και πηρα ενα στικακι διαφημιστικο, που δινουμε στους πελατες και μου λεει μια κυρατσα απο αυτες που σας ελεγα προχτες¨ευαγγελια αστο κατω..ειναι μονο για τους πελατες¨

τι ειπες??ερωτω

αυτα ειναι για τους πελατες..με υφος 800 καρδιναλιων..και ητα μια κουτα στικακια που ο καθε ασχετος μπορει να παρει!!

-κοιτα αριστη,απαντω,εμεις οι τεχνικοι ειμαστε οι πρωτοι που επρεπε να παρουμε,αλλα εκτος αυτου μετα απο 11 ωρες ορθια σε βαρδυα δικαιουμε ενα γ*μημενο στικακι.υπαρχει κανενα προβλημα??

-οχι,οχι κοριτσι μου..πάρε όσα θες!!!!!

μετα εκανα 2 ωρες να γυρισω πισω και χτυπαει το τηλ μου οτι δεν αξιωθηκε κανεις εδω να μου προχωρησει κατι επειγιν και επρεπε τωρα το πρωι να ερθω στο γραφειο για να τελειωσω..ναι αλλα εγω σημερα εκτος του οτι εχω την αδεια μου παω για τις μαγνητικες στις 9 και μιση!!!!!οποτε παρακαλεσα ενα παιδι που εχει κλειδια να ερθουμε στις 7 και μιση να μου ανοιξει για να φυγω στις 9!!!!!!!!!!

ουφ!!!!!!!!

πάω να σκάσω!!!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

μου ΄λειπει και η φενια μου παρα πολυ..κοντευω να παθω καταθλιψη!!!!!

ευτυχως τα δυσκολα περασαν..αυτη η εβδομαδα ηταν θανατος..απαπαπαπαπα!!

σας φιλω για τη ωρα,οταν συνελθω απο την ναρκωση και μπορω θα μπω να σας πω τα υπόλοιπα!!

φιλάκια πολλά!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...