Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

fafela,μου θυμίζεις λίγο τη δική μου περίπτωση.Μετά την πρώτη γέννα και μετά από λίγο καιρό ο γυναικολόγος μου μου δημιούργησε αμφιβολίες και τον άφησα.Έκτοτε άλλαξα 2-3 γιατρούς που με μπέρδεψαν λίγο γιατί άλλα έλεγε ο ένας άλλα ο άλλος.Μόλις έμεινα έγκυος ξανά κι εφόσον δεν είχα κατασταλλάξει σε άλλο γιατρό ο άντρας μου επέμενε να πάμε στον ίδιο,οτι είναι πολύ καλός,έχει κάνει και στην Αμερική κ.ά.Τελικά τον άκουσα κι αποδείχτηκε μετά πως το ένστικτό μου δεν έπεσε έξω.Η εμπειρία της γέννας μου ήταν απαράδεκτη!Αν δεν ήταν η γέννηση του παιδιού μου δε θα ήθελα να τη θυμάμαι καθόλου!!

Τελικά κατέληξα σε μια γυναίκα γυναικολόγο που μου σύστησαν κι είδα τη διαφορά κι αυτή μου είπε τι είχα πάθει τελικά(χωρίς να ξέρει το ιστορικό μου)μόλις με εξέτασε.Επίσης μου έκανε εντύπωση που στο ιατρείο της είχε όλο φωτο απο τα μωρά που είχε ξεγεννήσει!Γι αυτό τώρα δε θέλω άλλον,θα περιμένω να παω Αθήνα σ'αυτήν πάλι.

Στα είπα ολ'αυτά για να ακούσεις το ένστικτό σου!

Κι εμένα ο γιατρός μου δεν ήταν καθόλου αναλυτικός,ούτε πολλά -πολλά έλεγε.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια δεν ξερω αν εχετε ρομποτ..αυτο που μαγειρευεις..λοιπον ειναι παμφτηνο-περι τα 50 ευρω απο το πρακτικερ ή καρφουρ,δεν θυμαμαι- και θαυματουργο!!εγω ολο εκει μαγειρευω.βαζω ενα μικρο ταψακι και μια χαρα!!!!!

αποψε εφτιαξα ομελετα!!εγινε καταπληκτική!!!!!

και οχι παχυντική!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

λοιπον κοριτσια δεν ξερω αν εχετε ρομποτ..αυτο που μαγειρευεις..λοιπον ειναι παμφτηνο-περι τα 50 ευρω απο το πρακτικερ ή καρφουρ,δεν θυμαμαι- και θαυματουργο!!εγω ολο εκει μαγειρευω.βαζω ενα μικρο ταψακι και μια χαρα!!!!!

αποψε εφτιαξα ομελετα!!εγινε καταπληκτική!!!!!

και οχι παχυντική!!

τι ακριβώς είναι αυτό το ρομπότ

τα κάνει πιο γρήγορα ας πούμε?

φαφέλα κατόπιν εορτής χρόνια πολλά α χαίρεσαι τη μικρούλα σου

χίλια συγνώμη ενώ διάβαζα κι έλεγα να γράψω ,τελικά τώρα το θυμήθηκα

της έκανες γιορτή? είχατε επισκέψεις?

ειρήνη καλύτερα διαβάζω η ζωούλα

καλά δε θα το πιστέψετε

τώρα βλέπω τις φοτο απο τη λίμνη

αν είναι δυνατον

Διαφημίσεις

evangelia,μπράβο για τα χαλιά!Ελπίζω τώρα να έρθει το καλοκαιράκι!

nenaki,είναι πανεύκολο το παγωτό αν σ'αρέσουν οι φράουλες φτιάχτο!

Σήμερα έφτιαξα και μια εύκολη συνταγή για τυροπιτάκια χωρίς φύλλο.Μέσα σε 30-40 λεπτά τα φτιάχνεις!Τη συνταγή τη βρήκα στο σάιτ "συνταγές της παρέας" και δείχνει ένα παιδάκι 5-6 χρονών που τα φτιάχνει!Τα σχόλιά του έχουν πολύ πλάκα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

φαφέλα,σ'αυτό που είχες ρωτήσει για την τομή,(φαντάζομαι εννοεις την περινεοτομή),εμένα δε μου είχε κάνει αλλά μου έκανε 2 ράμματα στην περιοχή για να μην "ξεχειλώσει" μου είπε.Τις πρώτες 20 μέρες με πόναγαν,μετά στο χρόνο που και που με ενοχλούσαν,είχα ρωτήσει και γυναικολόγο κ μου είχε πει δεν είναι τίποτα.Αν έκανες πολλά ράμματα μπορεί να σε ενοχλούν,όμως μην το σκέφτεσαι κ σε εμποδίζει αυτό.Στο 2ο παιδί δεν έκανα καθόλου ράμματα και δεν πόναγα καθόλου!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...