Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

ναι ευαγγελια ειχα καταλαβει πιο τικερ ελεγες!!!!

ενταξει με το μπεμπε ολα μια χαρα.Σλογκαν του γιατρου : απο καλα ,καλυτερα!

την μικρη δεν την ειχα μαζι,ηρθε η γιαγια σπιτι και την κρατησε για λιγο.Ηθελα να την παρω αλλα ο αντρας μου οχι.

καλο βραδυ!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλημέρα,καλημέρα!!!!

μπράβο στο μπεμπέ,όλα καλά!!!

θυμάμαι όταν π΄ξγαινα στο γοατρό ήταν πάντα πριν από μένα μια κυρία σε μεγαλύτερο μήνα εγκυμοσύνης..προς το τέλος λοιπόν

FAcZp3.png

gimFp3.png

(συνεχίζω αυτό που έγραφα..)η κυρία έφερνε το μεγάλο της κοριτσάκι για να βλέπει το αδερφάκι της στην κοιλίτσα της μαμάς!!!!!

αλλά ήταν γύρω στα 5 αυτό το παιδάκι.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!Τελικά παραγγείλαμε σουβλάκια και έφαγα και τη μισή τούρτα!!Πότε θα ξαναπάρω την απόφαση να συνεχίσω τη δίαιτα?Ξεκίνησα το Μάιο που μας πέρασε και μέχρι το Σεπτεμβρη έχασα 9 κιλά.ήθελα άλλα 3 για να φτάσω στο ιδανικό μου.Όμως απο τότε όλο παίρνω 3,χάνω τρία και δε μπορώ να κάνω δίαιτα.Όλο έχω το μυαλό μου στο φαί.Δηλαδη τώρα θέλω 6 κιλά ακόμα ναχάσω.Και το μυαλό μου είναι να πω στον άντρα μου σήμερα να πάμε να πάρουμε χαλβά απ'τον Κοσμίδη.Μμμμμμμμμμμ!!!!

Εσείς πως τα πάτε με τα κιλά?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

καλημερα κοριτσια...

εγω παλι μαριγω εμεινα εγκυος μπας κ παρω κανενα κιλο!

σημερα ειμαι μονη σπιτι,εστειλα την σουσουραδα στη γιαγια και τρωω τωρα ενα παγωτο,μιαμ μιαμ.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Επίσης,δυστηχώς όχι,δεν είμαι αστρολόγος.Απλά κάποτε μου άρεσε κι ασχολιόμουν με την κολλητή μου.Είχαμε βιβλία,φτιάχναμε αστρολογικούς χάρτες..Από τότε που παντρεύτηκα δεν ασχολούμαι πια,και δεν ξέρω καν που έχω τα βιβλία.Όμως κάποια βασικά τα θυμάμαι.Θα συμφωνήσω λοιπόν μ'αυτά που σας προανέφερε η φίλη μας evangelia!Κι όταν βρω περισσότερο χρόνο θα σας αναλύσω τίποτα παραπάνω.

Είναι και κάτι άλλο που μου είχε μάθει ένας παππούς που είχαμε γνωρίσει σε μια παραλία.Μου είχε πει να κοιτάζω χιαστί αν ταιριάζουν ζωόδια και ωροσκόποι με το σύντροφό μου.Δηλαδή για παράδειγμα:Εγώ είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Ταύρο(δηλαδή αέρας με γη) κι ο σύζυγος Σκορπιός με Τοξότη(νερό με φωτιά).Οπότε χιαστί πάει αέρας με φωτιά(ο αέρας φουντώνει τη φωτιά) και Γη με Νερό(η γη ρουφάει το νερό).Δείτε τι είναι οι σύντροφοί σας κι αμα είναι σας λέω.Αν δεν ξέρετε ωροσκόπο πείτε μου ζωόδιο και ώρα γέννησης και θα σας το πω στο περίπου.

Ελπίζω με όλ'αυτά μη μας μπερδέψουν με άλλο φόρουμ..!!ΧΙ!ΧΙ!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!culte,γράψε μου κι ωροσκόπους για να σου πω.αν δεν τους ξέρεις πες μου ώρα γέννησης να στο βρω.Πάντως για να είστε παντρεμένοι και να έχετε αυτό το υπέροχο πλασματάκι...τότε σίγουρα ταιριάζετε!!!

annia,φαινομενικά νερό με νερό ταιριάζει γιατί υπάρχει ξατανόηση.Εντωμεταξύ έχετε πολύ αρμονικά στοιχεία σαν οικογένεια!!!Οι 3 σας(μαμά μπαμπάς και κόρη) είστε νερό κι ο γιός είναι γη!!!Τέλειο!!πες μου κι εσυ ωροσκόπους!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

γεια σας κοριτσια ελενακι μας ελειψες..σας βαζω μια φωτο του μπεμπη για οσα κοριτσακια δεν εχουν fb ειναι μια γλυκα εδω..

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs222.snc3/20972_1336276457021_1534399641_895543_4788842_n.jpg

:-D

γεια σας κοριτσια ελενακι μας ελειψες..σας βαζω μια φωτο του μπεμπη για οσα κοριτσακια δεν εχουν fb ειναι μια γλυκα εδω..

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs222.snc3/20972_1336276457021_1534399641_895543_4788842_n.jpg

Τι κουκλος που ειναι Μαναρακι μου.....Παντως Ιωαννα το πιγουνι πρεπει να ειναι του συζυγου???:D:D Νομιζω το εχουν και τα δυο παιδακια σου!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...