Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ο γιατρός μου μου είπε ότι ίσως να με τραβάει πίσω - πίσω... Λόγο δε μου είπε... Αλλά επίσης επέμενε κ για 2ο παιδί άμεσα, οπότε υποθέτω ότι έχει κλείσει κ η δική μου τομή! Σκέφτομαι να πάω κ αλλού, αλλά δε συμφωνεί ο άντρας μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ναι σπιτι ειμαστε και τα τρια μας!!!παιδικο θα δουμε κοριτσια,θα κανω πρωτα τα χαρτια ειπαμε και αν μας παρουν ,δε ξερω ποτε ακριβως να την στειλω..δε θελω αρχες σεπτεμβρη γιατι τοτε γενναω και για να μη μας αρρωσταινει (πραγμα που δε ειναι σιγουρο αλλα θα χω ενα λιχουδακι) και απο την αλλη μην της ερθουν πολλες οι αλλαγες,μια με το νεο νινι μια με το παιδικο.ελεγα κατα τον οκρωβρη εφοσον δε εχουν περιορισμο στο παιδικο για το ποτε.αχ δε ξερω πραγματικα.

μικρουλιτσα η ζωουλα μας!!Γερη να ναι παντα!Μπηκατε θερμοκοιτιδα ειρηνη?

εμεις με την δικια μας νομιζαμε οτι εχουμε 2 μηνων παιδι...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Χαχα..πόσο βγήκε νενάκι?

όχι δεν μπήκε γιατί ήταν κανονική στις εβδομάδες της...

πάντως απ'οτι έχω ακούσει θα ήταν καλύτερα να την πήγαινες λίγο πιο νωρίς..

ίσως τώρα το καλοκαίρι αν πείσεις τον άντρα σου, γιατί όταν τα πάμε αφού έχει γεννηθεί καινούργιο αδερφάκι, νιώθουν σαν να τα διώχνουμε από το σπίτι..

μην το πάρει σαν απόρριψη το πουλάκι μου....

καλημερα νενακι!!!!

πως εισαι???

φαφελιτσα συμφωνω με τον αντρα σου!!αν εισαι ικανοποιημενη, μην αλλαξεις!!

Λέει πως ο γυναικολόγος μου δεν είναι τυχαίος, σε ό,τι μας έχει πει έχει πέσει μέσα κ το γεγονός ότι δεν του αρέσει να είναι αναλυτικός ως προς εμάς, δε σημαίνει ότι δεν είναι καλός γιατρός...

Χαχα..πόσο βγήκε νενάκι?

όχι δεν μπήκε γιατί ήταν κανονική στις εβδομάδες της...

πάντως απ'οτι έχω ακούσει θα ήταν καλύτερα να την πήγαινες λίγο πιο νωρίς..

ίσως τώρα το καλοκαίρι αν πείσεις τον άντρα σου, γιατί όταν τα πάμε αφού έχει γεννηθεί καινούργιο αδερφάκι, νιώθουν σαν να τα διώχνουμε από το σπίτι..

μην το πάρει σαν απόρριψη το πουλάκι μου....

3720 βγηκε!Αφηστε που ο γιατρος μου ειπε αυτο φαινεται για μεγαλυτερο!!Ωχ παναγια μου απο που θα την βγαλω!!

Αντε να δουμε κατα τον Αυγουστο μπας και τον πεισω..τωρα το εχουμε αφησει στην ακρη και ησυχασε το κεφαλι μου!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

3.720;;; Κ με φυσιολογικό τοκετό, έτσι; Σε τραβούσε καθόλου η τομή πριν μείνεις έγκυος; Στην εγκυμοσύνη; Θέλουμε 2ο, αλλά η τομή έχει γίνει ο εφιάλτης μου!

ναι νατασσα με φυσιολογικο και χωρις επισκληρηδιο,εδω στο νοσοκομειο δε φτιαχνουν,μονο στις καισαρικες,αλλωστε δε ηθελα κιολας.Πριν μεινω εγκυος στο δευτερο εννοεις ε?με τραβουσε που κ που στην αρχη,οχι βεβαια ενοχλητικα.ουτε στην εγκυμοσυνη με ενοχλει.αν θελεις 2ο μη σκεφτεσαι την τομη,αλλωστε και ο γιατρος σου ειπε οκ!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...