Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Σπιτικό παγωτό φράουλα

350γρ.φράουλες

3/4 φλ. κρέμα γάλακτος

3/4 φλ. ζάχαρη άχνη

1 κ.σούπας ξύδι μπαλσάμικο

Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε τις φράουλες στο μπλέντερ μαζί με τη ζάχαρη.Βάζουμε τον πολτό στο ψυγείο για 1 ώρα.Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε απ το ψυγείο και αφού χτυπήσουμε στο μίξερ την κρ.γάλακτος να γίνει σαν γιαούρτι,ρίχνουμε και τον πολτό κι ανακατεύουμε λίγο.Το βάζουμε στην κατάψυξη και σε 2 ώρες το βγάζουμε και το ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.Ξανά το ίδιο σε 2 ώρες.Μετά αφήνουμε να παγώσει καλά κι έτοιμο!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου κι εγω πρέπει να φυγω.Πάω να πληρ'ωσω και μια κλήση που του γράψανε του άντρα μου!Πήγε στη μοδίστρα ένα παντελόνι και τελικά θα το πληρώσουμε 40 ευρώ!!

Καλημέρα σε όλες!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

το ξύδι το βάζουμε για πιο έντονη γεύση,εγώ δεν είχα κ δεν έβαλα και πάλι βγηκε πολύ έντονη γεύση!η συνταγή είναι της μπαρμπαρίγου!

θα δωσω και στο μικρό να φάει,μιας και φρούτα δεν τρώει!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Γράψατε τα άπειρα, ιντερνετικές παρλαπίπες! χαχα

Μου έκαναν εντύπωση:

Ευαγγελία, κάνει τόσο καιρό να κλείσει η τομή; Άρα, δικαίως παραπονιέμαι ότι με τραβάει;

Ειρήνη, συνδυασμός ξύδι με ζάχαρη είναι φυσικό συντηρητικό, για να διατηρηθεί το παγωτάκι!

καλημερα φαφελιτσα!!!

μας εχει πιασει το μπιρι μπιρι σημερα!!

βασικα εγω ειχα κανει καισαρικη και ειναι λιγο περιεργη..γιατι η τομη της περιλαμβανει πολλα στρωματα μυων και την μητρα..μπρρρρρρ..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Ευάκι και εγώ καισαρική έκανα, αλλά έκλεισε αμέσως σχεδόν στο δίμηνο...

βέβαια η τομή μου είναι πολύ μικρή, που και τρίγωνο μπικίνι να βάλω δεν θα φαίνεται..

ίσως γιατί ήταν μικρούλα η Ζωίτσα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...