Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσάρες

τελικά θα ζήσωωωωωωωωω

μόλις γύρισα απο΄καρδιολόγο για το υπέρηχο καρδιάς

γεια σου βούλα αν τα καταφέρνεις με ασύρματο να μπαίνεις μέχρι να γίνει η μόνιμη σύνδεση

γεια σου ευαγγελία , σήμερα πιο νωρίς σπίτι ε?

αύριο κάθεσαι ή λόγω έκθεσης θα πας?

Διαφημίσεις

ναι βούλα όλα καλά

έχω ένα μικρό ρήγμα σαν έξοδο αλλά δεν είναι ανησυχιτικό

ο θανάσης έχει 2 βαλβίδες ψιλοανοιχτές και ένα μικρό φύσημα αλλά πάλι μας είπε δεν ανησυχούμε

πρέπει όμως να γυμνάζεται και να κόψει το κάπνισμα

άντε ωραία θα πάτε στη γιορτούλα ,θα χαρεί κι ο θοδωρής , κι εσύ θα τον καμαρώσεις

και καλό καλοκαίρι πια, τώρα που κλείνουν τα σχολεία;)

γεια σας κοριτσακια μου...

τι κανετε?

εγω μολις εφαγα ενα παγωτο!!!!

κατι ειδα για ζωδια...και ο δικος μου ο αντρας ειναι σκορπιος...τον θελει καμια σας????χαχαχαχα

τι ημερομηνιες ειναι οι δικοι σας?μηπως να τους κανουμε και μαζι παρτυ!!!!

ευχομαι τα παιδακια σας να ειναι καλα,γιατι δε μπορεσα να διαβασω.

Ειρηνη η ζωουλα ειναι καλυτερα?τρωτε?

Μαριγω τα δικα σου?(καποιο πρεπει να ειχε χτυπησει?)

νικολ αντε ωραια θα ζησεις να μας παιδευεις!!!!χαχααχχα μαρεσει που ολα ειναι οκ και εσυ εγραψες ενα σωρο ευρηματα...τελικα ο θανασης θα το κοψει το τσιγαρο?

Βουλιτσα αντε θα καμαρωσεις τον γιοκα σου στην γιορτουλα!!!Τελεια!Να μας πεις εντυπωσεις!!!

Νατασσα μου δε θυμαμαι κατι να σχολιασω για σενα....ααα τελικα με την δουλεια οκ?

ευαγγελια φιλακια πολλα!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

γεια σας κοριτσακια μου...

νικολ αντε ωραια θα ζησεις να μας παιδευεις!!!!χαχααχχα μαρεσει που ολα ειναι οκ και εσυ εγραψες ενα σωρο ευρηματα...τελικα ο θανασης θα το κοψει το τσιγαρο?

Βουλιτσα αντε θα καμαρωσεις τον γιοκα σου στην γιορτουλα!!!Τελεια!Να μας πεις εντυπωσεις!!!

Νατασσα μου δε θυμαμαι κατι να σχολιασω για σενα....ααα τελικα με την δουλεια οκ?

ευαγγελια φιλακια πολλα!!!!

μα τι νομίζατε οτι θα με ξεκάνετε νωρίς ???? όχι εδώ θα είμαι να σας θάψω όλες, χαχαχχα αστειέυομαι φυσικά

όσο για τα ευρήματα αφού υπάρχουν, να μη τα πώ , άλλωστε είναι δεν ανησυχούμε για τώρα, σε 2 χρόνια μας είπε επανέλεγχο;)

και τα έγραψα πε΄ρισσότερο για τη μαριγώ η οποία είναι να κάνει κι αυτή και να ξέρει να μην αγχωθεί

μαριγώ μου 80 ε τελικά

όσο για το τσιγάρο την είπε τη γιατρό, τώρα καλοκαίρι δε λέει φραπές και τσιγάρο πάνε μαζί, απο σεπτέμβρη θα το κόψει λέει....

θα δούμε,,,,,

καλημέρααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Στο προηγούμενο μας σπίτι οι ιδιοκτήτες μας μένανε στη γερμανία..

Για ότι χρειαζότανε το σπίτι είχαν βάλει μια δικηγόρο ν ασχολείται...

Οταν λοιπόν νοικιάσαμε εμείς το σπίτι μπαίνοντας μέσα βρήκαμε αρκετές ζημιές..Οταν λοιπόν την ειδοποίησα ούτε ενδιαφέρθηκε να τις δει..

Τώρα που φύγαμε και τις αφήσαμε ένα σπίτι χωρίς ζημιές θέλει να τις παραδώσουμε τα κλειδιά στο σπίτι για να το δει λέει...Εχω νευριάσει πολύ μαζί της:mad::mad::mad::mad::mad:

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...