Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

όπα της

έχουμε επαίτειο ??? και γιορτές και ούτε ένα γλυκάκι δε μας περιμένει????

ααααα αν θέλετε εσείς να κάνετε δίαιτα εμείς τι φταίμε???????????:lol::lol::lol::lol:

ευαγγελία μου να τα χιλιάσετε ,εύχομαι να γεράσετε μαζί και να κάνετε τουλάχιστο 4 παιδάκια:D(και ένα να βαφτίσω εγώ:D)

και να χαίρεσαι τον πατερούλη σου !

θα κάνετε κάτι απόψε ή όχι?

μαριγώ κι εσύ να χαίρεσαι τον αδερφό σου

ουφ μολις εκατσα τα φτυσα,σκουπισα σφουγγαρισα επλυνα τα πιατα απλωσα πληντυριο εβαλα πληντυριο ετοιμασα τραπεζι για μαμ και τωρα πρεπει να ξυπνησω τον μπεμπουλη να φαει..

ευαγγελια να τα χιλιασετε και να ειστε παντα μαζι και αγαπημενοι και με πολλα πολλα παιδακια..εμεις σημερα θα παμε στον αντρα της κουνιαδας μου για λιγο γιατι γιορταζει σημερα αντε να ξεσκασω λιγακι να δω και κανενα ανθρωπο γιατι σε λιγο θα κανω και εγω ουα ουα..

:-D

Διαφημίσεις

ειρηνη από τα λίγα που ξέρω

ειρηνη σκορπιος με δίδυμο,καλός συνδιασμός είναι..ο δίδυμος σε κάνει πιο διαλλακτική!!

αννία τί να πω...μέσα στην ευαισθησία!!!!!αλλά και ηρεμία!!

νικόλ εσύ μια από τα ίδια με μένα...την δυναμικοτητα του κριού την τρωει ο καρκίνος..περαστικά μας!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

αννία σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!

κορίτσια όλες σας ευχαριστώ,να χαίρεστε την οικογένεια!!

σήμερα θα πάμε στον μπαμπα μου,θα μας κάνει τραπέζι(εννοειται πως θα παραγγειλουμε από εξω!!) και κάποια μέρα το σ/κ θα αφησουμε την φενια στην γιαγια,να γιορτασουμε την επετειο μας:tongue::tongue:

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια σας κοριτσια..χαθηκα αλλα επανηλθα.

Το σαββατοκυριακο μου δεν ηταν το καλυτερο κ οι υπολοιπες μερες ηταν λιγο νταουν.

Ειχα και κατι ψιλοπροβληματακια με το μπεμπε αλλα ενταξει τωρα.Ειχαμε παει και στα πεθερικα οπου δεν ειχα πισι (και ορεξη ειναι η αληθεια).τελος παντων.Σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο,θα δουμε το σπορακι μας.Αντε μπηκα και στον 3ο.Πως περναει ετσι ο καιρος.αυτα με τα δικα μου μη σας ζαλιζω.

Οτι θυμαμαι απο εσας τωρα!!!

Νατασσα περαστικα στην μικρουλα σου (και στην νταντα!!!)!!!

Ευαγγελια Χρονια πολλα για την επετειο σας και να χαιρεσαι τον μπαμπα σου!

Μαριγω Χρονια πολλα για τα γενεθλια σου και να χαιρεσαι και εσυ τον αδερφο σου!(ελπιζω να μην τα μπερδευω)

Ιωαννα μπραβο σε ενα μηνα και τετ α τετ με τον συζηγο?????εμεις μη σας πω ποτε επανηλθαμε σε αυτη την σταση!!!!!

Ειρηνη μπραβο θηλαζεις ακομη?και εγω σε αυτο σκεφτομαι να θηλασω περισσοτερο απο την Χριστιαννα αλλα δε νομιζω για τοσο πολυ!

Ελπιζω να μη ξεχασα κατι!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

γεια σου νένα!!!!

αυτό το τικεράκι έλεγα!!!!

είναι εκπληκτικό!

ωραία που είναι όλα καλά με το μπεμπέ,ψιλοαγχωθηκα!!!

τί καλά,σήμερα θα το δείτε!!!!τέλεια,να μας το φιλήσεις!!!

όντως μπήκες στον τρίτο!!!υπομονή λίγο ακόμα!!!

μετά θα είσαι καλύτερα!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...