Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

μπραβο που ειναι καλυτερα η ζωιτσα!!

μην ανησυχεις, εδω η φενια που ειναι παμφαγο, την προηγουμενη εβδομαδα δεν ετρωγε τιποτα..σιγα σιγα θα επανελθει,χρονο χρειαζεται...

FAcZp3.png

gimFp3.png

λοιπον κοριτσια εκανα το εξης λαθος..ποτε μεχρι τωρα δεν ειχα πει ενα μπραβο στον εαυτο μου..παντα τον πιεζω για κατι ακομα,και κατι ακομα..και κατι ακομα..και χανω την ουσια..

και αυτο μου το ειπε ο αντρας μου το σαββατο..οταν πηγαιναμε στο χωριο..και τελικα ποσο δικιο ειχε..

του ελεγα για την δουλεια που η καινουρια θεση ειναι πολυ "υψηλη" αλλα με πολλες απιτησεις και το αναλογο πακετο..και μου ειπε πως δεν θελει να παω γιατι μου δινει 0,1% πιθανοτητα να ξεμυαλιστώ, όχι να κάνω κατι με κάποιον,αλλα να καβαλισω το καλαμι!!!και μου δηλωσε ρητα και κατηγορηματικα πως αν ποτε τον αφησω και χαθω απο την ζωη του,τοτε δεν θα εχει κανενα νοημα και οτι θα κανει τα χειροτερα!!

εβαλα τα κλαμματα και του ειπα να μην φοβαται, δεν υπαρχει πιθανοτητα..το μονο που πρεπει να προσεξει ειναι τον κακο του εαυτο..μου ειπε οτι δεν θα το ξανακανει ποτε, δεν θα με ξαναπληγωσει..και τον πιστευω.κοριτσια μου, αυτος ειναι ο αντρας που ερωτευτηκα, μετα απο 11 χρονια με ζηλευει απιστευτα η ψυχουλα μου..

FAcZp3.png

gimFp3.png

το ό,τι σε "ζηλεύει" με την καλή έννοια είναι ωραίο...αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να σε βοηθήσει να πας ψηλότερα, αν αυτό ικανοποιεί εσένα...

αντιθέτως πρέπει να παραμερίσει τη ζήλεια του και να σε υποστηρίξει...

Διαφημίσεις

Πολύ χαίρομαι για σας!Να είστε πάντα αγαπημένοι!

Όμως συμφωνώ με την Ειρήνη οτι πρέπει να σε υποστηρίξει!Πολλοί άντρες νιώθουν μειονεκτικά αν η σύντροφός τους έχει πιο υψηλή θέση επαγγελματικά ή κοινωνικά απ'αυτούς.

Απλά θέλει μάλον να του δίνεις πιο πολύ σημασία!

Πολύ τρυφερές οι σκηνές που μας περιέγραψες!Λιώσαμε....

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Υποθέτω ότι μάλλον είμαι τελείως off topic... Έλεγα από την Παρασκευή ότι περίμενα εξελίξεις σήμερα, αλλά διαλυθήκαμε τελείως... Ούτε σε ταινία... Συγγνώμη για την παρέμβαση, πρέπει να είχατε συζήτηση, γτ είδα πολλά ποστ... Θα σας διαβάσω μετά... Πείτε μου μόνο πως είναι η Ζωίτσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...