Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Προσωπικά όσες κοπέλες είχα ρωτήσει εδώ πολύ λίγες περιπτώσεις ειχε δείξει το τεστ από 7η ημέρα. Επισης η μαία μοι είχε πει πως αν την 7η ημέρα πχ φανεί στο αίμα, κάνει 2 μέρες περίπου να φανεί στα ούρα. Λίγη υπομονή ακόμα.

τι να πω κοριτσι μου.. μακαρι να γινει ενα θαυμα και για μενα. συνεχιζω τα φαρμακα, δυο μερες μεινανε. στις εγκυμοσυνες που ειχα παντως εμενα μου χε δειξει και τις τρεις φορες. και απογευμα κιολας. 7η-8η μερα. αλλα κυριως ενιωθα καποια πραγματα και θυμαμαι ειχα μαι τις τρεις αιμα εμφυτευσης. αυτη δεν αισθανομαι και τιποτα. ολα λαθος. 

ευχαριστω κοριτσια. μονο εσεις καταλαβαινετε τη ματαιωση μου! μονο εσεις! ευχαριστω για τις ελπιδες ! μακαρι να βγειτε αληθινες.

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Η κόρη μου σήμερα έκανε κοπάνα απ'το νήπιο.Νύσταζε το πρωί και μου ζήτησε να μην πάει!Λέω,δεν πειράζει τώρα γιατί απ του χρόνου δεν έχει τέτοια!Είναι κι αυτό το πρωινό ξύπνημα!

Τελικά αν το καλοσκεφτείς σε όλη μας τη ζωή αναγκαζόμαστε να ξυπνάμε πρωί.Πρώτα το σχολείο μετά η δουλειά μετά τα μωρα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Η κόρη μου σήμερα έκανε κοπάνα απ'το νήπιο.Νύσταζε το πρωί και μου ζήτησε να μην πάει!Λέω,δεν πειράζει τώρα γιατί απ του χρόνου δεν έχει τέτοια!Είναι κι αυτό το πρωινό ξύπνημα!

Τελικά αν το καλοσκεφτείς σε όλη μας τη ζωή αναγκαζόμαστε να ξυπνάμε πρωί.Πρώτα το σχολείο μετά η δουλειά μετά τα μωρα!

έλα ντε!!!! τι βάσανο και αυτό...εμένα που ξυπνάει από ενός έτους που πήγε στο αταθμό...

Ο μικρός δε χτύπησε πολύ,απλά αυτά τα πεσίματα με το κεφάλι τα τρέμω!Δεν ξέρεις εσωτερικά τι γίνεται.Δε θέλω να τα σκέφτομαι!Θέλουν τεράστια προσοχή σε αυτη την ηλικία!Η κόρη μου ήταν πιο ήσυχη,αυτόν τον ταλιμπάν δεν τον προλαβαίνω!Ανεβαίνει καναπέδες πάνω0-πάνω,παίρνει καρέκλες κι ανεβαίνει στον πάγκο της κουζίνας κ.ά.Τώρα τον μαθαίνω να κατεβαίνει τα σκαλιά.Πιάνεται απο την κουπαστή και κατεβαίνει ενω εγώ είμαι μπροστά του.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Ο μικρός δε χτύπησε πολύ,απλά αυτά τα πεσίματα με το κεφάλι τα τρέμω!Δεν ξέρεις εσωτερικά τι γίνεται.Δε θέλω να τα σκέφτομαι!Θέλουν τεράστια προσοχή σε αυτη την ηλικία!Η κόρη μου ήταν πιο ήσυχη,αυτόν τον ταλιμπάν δεν τον προλαβαίνω!Ανεβαίνει καναπέδες πάνω0-πάνω,παίρνει καρέκλες κι ανεβαίνει στον πάγκο της κουζίνας κ.ά.Τώρα τον μαθαίνω να κατεβαίνει τα σκαλιά.Πιάνεται απο την κουπαστή και κατεβαίνει ενω εγώ είμαι μπροστά του.

ναι ε?? εγώ δεν τολμάω να το κάνω ακόμη!

Κι εμένα η μικρή πάει παιδικό απο 21 μηνών.Γι 'αυτο λέω αν βαρέθηκε απο τώρα τι θα κάνουμε μετά?Είναι πολύ καλή μαθήτρια αλλά πολλές φορές δε θέλει να πάει.Βέβαια αν δεν είχε άλλη επιλογή σαν την κόρη σου δε θα έλεγε τίποτα.

Πάντως μην ανησυχείς με τη Ζωίτσα,όταν νιώσει καλύτερα θα φάει.Αρκεί να έχει διάθεση για παιχνίδι.Πώς τα πάει τώρα στον παιδικό?Θέλει να πηγαίνει?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

ναι ε?? εγώ δεν τολμάω να το κάνω ακόμη!

Κι εγώ φοβόμουν.Ο άντρας μου άρχισε να τον μαθαίνει.Είδε ένα παιδάκι τουριστών ίδιας ηλικίας να ανεβαίνει κ να κατεβαίνει σκαλιά τσουλήθρας κι αυτοί να το κοιτάνε απο μακρυά!!

Οι ξένοι τα αφήνουν πιο ελεύθερα τα παιδιά τους.Αλλά πιστεύω στις χώρες τους υπάρχουν κι οι κατάλληλες υποδομές για το παιδί.Εδώ πας στις κούνιες και φοβάσαι!Μιλάω για τις κούνιες εδώ που είναι απαράδεκτες,γιατί στην Αθήνα δεν είχα πρόβλημα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

την βλέπει ο μπαμπάς της απ'έξω...επίσης όταν πάω να την πάρω το απόγευμα δεν θέλει να φύγει...

τώρα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έφαγε κανονικά φρουτόκρεμα..τι να πω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...