Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Εδώ σήμερα έβγαλε ήλιο!Ελπίζω να μη βρέξει πάλι για να πάμε καμιά βολτούλα!

Πως τα περάσατε εχτές?

evangelia και nenaki, βάψατε τα μαλλιά σας?Τι χρώμα?

Ειρηνάκι,πώς είναι η Ζωίτσα?Είναι καλύτερα?Συνεχίζει να τρώει μόνο απ τη μαμά?

nicol,μάλον είσαι εκδρομούλα!Καλά να περνάτε!

fafela,που είσαι?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ο γυναικολόγος μου αποδείχτηκε μεγάλος συμφεροντολόγος!Στην πρώτη γέννα με έπεισε κι έφυγα απ το μαιευτήριο πριν κλείσω 24ωρο γιατί ήταν γεμάτο.Γέννησα στο νοσ.Αλεξάνδρας.Το αποτέλεσμα ήταν να μη μπορέσω να θηλάσω,υπήρχε κάποιο πρόβλημα στις θηλές.Στη 2η γέννα μου έλεγε πάλι να φύγω γιατί ήταν γεμάτο.Του λέω "δε φεύγω με τίποτα,θέλω βοήθεια στο θηλασμό".Τελικά έμεινα,οι συνθήκες ήταν τρισάθλιες,εκείνος επειδή έπεφτε σκ εξαφανίστηκε μετά,ούτε να με εξετάσει ξανά ούτε να νοιαστεί!Και τελικά καθόλου δε βοήθησαν οι "άφαντες "μαίες!Το βράδυ μάλιστα είχαν το θράσος να μας λένε"όσες δεν μπορούν να θηλάσουν εύκολα κ τα μωρά τους κλαίνε να μην το παλεύετε,να δίνετε γάλα(έτοιμο) για να μην ξεσηκώνετε το θάλαμο!!!!!!!""

Πο!Πο!Όποτε τα θυμάμαι συγχίζομαι!

Υποστήριζα πάντα τα δημόσια νοσοκομεία για την ασφάλεια που σου παρέχουν αν συμβει κάτι και γιατι θεωρώ κοροιδία τα πολλά λεφτά που ζητάνε τα ιδιωτικά!Αλλά μετά την εμπειρία μου,το σκυλομετάνιωσα!Ήταν επιεικώς απαράδεκτο!!!

Γι'αυτό ο γιατρός μου ήθελε να φύγω άρον-άρον,για να μη δω το χάλι που επικρατεί!Γιατί αν το είχα δει απ την πρώτη γέννα δεν θα ξαναπάταγα!

Βέβαια 2 γνωστές μου που γέννησαν κι αυτές στο Αλεξάνδρας ήταν σε δίκλινο,πεντακάθαρα και είχαν τις καλύτερες εντυπώσεις!Είναι και θέμα γιατρού.Ο δικός τους το φρόντισε.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

καλημερα μαριγώ!!

εγω σημερα θα βαψω τα μαλλια μου, εχουμε να παμε σε παιδικο πάρτυ!!χι,χι!!

πω,πω χάλια..να σου πω, εγω γεννησα στο μητερα.πληρωσα 4κλινο αλλα επειδη ο γιατρος ειναι αστερι με εβαλε σε 3κλινο.μου στοιχισε βεβαια περιπου 5000 αλλα χαλαλι..με προσεξαν ολοι παρα πολυ και ενιωθα ασφαλεια!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια! τι κάνετε? σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα...φάγαμε και μισό γιαούρτι ..χαχα

και εγώ σε ιδιωτικό γέννησα, μπορεί να έδωσα του κόσμου τα λεφτά, 9000 δίκλινο +βλαστοκύτταρα, αλλά όπως λέει η εύη ένιωθα τρομερή ασφάλεια...αλλά είχα να τα δώσω , επειδύ μου τα πλήρωσε η ασφαλιστική συν του ότι ο γιατρός μου (που ξεκινήσαμε μαζί με την εξωσωματική) ήταν μόνο στο Ιασω..την βλακειούλα του βέβαια την έκανε και σε μένα στο τέλος...

βρε Μαριγώ μου, πολύ απαράδεκτος ο γιατρός σου, δεν το έχω ξανακούσει να φεύγεις στο 24ωρο από την κλινική!!!!!!!

Ειρηνάκι,με είχε πείσει τόσο που τον υποστήριζα πολύ.Μου έλεγε πως εφόσον γέννησα φυσιολογικά και δεν έχει δωμάτια(με είχαν σε 2κλινο για ασθενείς χωρίς το μωρό)κι εγώ ήθελα το μωρό μαζί μου,καλύτερα να πάω σπίτι μου που δεν έχει και μικρόβια.Στη 2η γέννα που έμεινα κατάλαβα γιατί επέμενε.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

πού είστε κοριτσάκια?? βγήκατε βόλτα με αυτόν τον καιρό??

εμείς από την Παρασκευή κλεισμένοι ένεκα της Ζωίτσας..η οποία παρεπιπτόντως έχει φάει μισό γιαούρτι και μισό ρυζόγαλο σήμερα....

Ειρήνη μου πες στη Ζωίτσα να γίνει γρήγορα καλά για να εγκαινιάσει το καινούργιο της μαγιουδάκι!

Και μεις κλεισμένοι μέσα,αλλά λόγω καιρού και λόγω δουλειάς του συζήγου!

Ο μικρός βλέπει πάλι dvd της Ντόρας κι η κόρη μου παίζει στο διπλανό η/υ.

Τελικά παράτησα τις προσπάθειες εκμάθησης τουαλέτας.Δε μου φαίνεται και τόσο έτοιμος και σήμερα που τον έβαλα στο γιο-γιο σηκώθηκε,τα έκανε κάτω και τα πάτησε κι έπεσε κάτω.Μετά καθώς σφουγγάρισα έτρεξε με φόρα,δεν τον πρόλαβα,γλίστρυσε κι έπεσε ανάσκελα και χτύπησε και το κεφάλι.

Τρόμαξα πάρα πολύ.Θα αφήσω λίγο καιρο ακόμα και θα προσπαθήσω όταν ζεστάνει πιο πολύ ο καιρός για να στεγνώνει πιο γρήγορα το πάτωμα και να μην πέφτει.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...