Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μαριγώ, δεν έχω άδεια... Απλά ήταν πολύ δύσκολη η σημερινή μέρα στη δουλειά, μας φώναξε κ ο Δήμαρχος να μας μιλήσει... Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε σύντομα εξελίξεις κ μάλλον θα είναι άδεια διαρκείας!

Καβάλα θα ανέβουμε μετά τα μέσα Ιουλίου, αν κ θα προτιμούσα να μην πάμε καθόλου... Θέλω να καθήσω σπιτάκι μου να ηρεμήσω!

Είχες κάποιο πρόβλημα στον τοκετό; Μπερδεύτηκα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κ τα δικά μου νέα... Είχα ιατρικό διήμερο... Χθες είχα κλείσει γυναικολόγο το απόγευμα, αλλά μπήκε κ ένας οφθαλμίατρος σφήνα γτ στη δουλειά δεν μπορούσα να δω τπτ... Διάγνωση 1η: Δε φοράω τα γυαλιά της μυωπίας κ ταλαιπωρώ τα μάτια μου

Διάγνωση 2η: Τα ινοαδενώματα στο στήθος θέλουν αφαίρεση μετά το 2ο παιδί, η τομή ενδέχεται να με τραβάει ακόμα, αλλά δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, το Παπ θα βγει σε μια βδομάδα κ καλό είναι να πάω σε γαστρεντερολόγο (αυτός θα μπει σε επόμενο ιατρικό διήμερο μαζί με δερματολόγο!). Κ εννοείται ότι το έκανε ολόκληρο θέμα επειδή δεν έκανα ακόμα 2ο παιδί! Ήμουν σίγουρη!

Κ για το Σπυράκο: Δεν έφυγαν ακόμα για Αμερική γτ οι γιατροί εδώ δεν τους δίνουν την άδεια, μιας κ αφενός μεν έπρεπε να ξεκινήσει άμεσα χημειοθεραπεία κ αφετέρου πιστεύουν ότι το περιστατικό μπορεί να αντιμετωπιστεί κ στο Παίδων... Οι γονείς βέβαια έχουν σκοπό να πάνε, αλλά αργότερα...

εδω βρεχει απο το πρωι σημερα!!

λες και ειναι χειμωνας.

νιωθω βαρια σημερα..πρεπει να παμε και μεχρι το χωριο..ουφ!!!

περαστικά στην ζωιτσα, να μην ταλαιπωρηθει αλλο η μικρουλα!!!

ελενιτσα ευχομαι ο,τι και αν ειναι να περασει συντομα..σε περιμενουμε κοριτσακι μας!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Zωίτσα,περαστικά!Ειρήνη,είστε σπίτι 'η στο νοσοκομείο?Ελπίζω να έπεσε ο πυρετός!

Αμάν αυτές οι ιώσεις φέτος!Καλοκαίριασε κι ακόμα παιδεύονται τα μικρούλια!

kristianna,εύχομαι να είσαι καλά και οτι κι αν έχει συμβεί να είναι περαστικό!Εμείς θα είμαστε εδώ και θα σε περιμένουμε!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

καλημερα φιλες μου!

περαστικα σας ειρηνη μου!Να γινει γρηγορα η ζωιτσα καλα,το πουλακι μου.Κατι ειναι που πινει και γαλατακι.τι φαρμακα σας εδωσαν?ιωση διαγνωστηκε?

ελενη μου ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο και γρηγορα να αισθανθεις καλυτερα και να μας επιστρεψεις.μας ελειψες.

μαριγω τι προεκυψε στον τοκετο?εγω ναι φυσιολογικα γεννησα και χωρις επισκληριδιο (πολυ ευκολα,απλα με παιδεψαν οι ωδινες γιατι πηγα με προκληση!)

καλημερα ευαγγελια,νατασσα και νικολ.

εγω σημερα θα παω να βαψω το μαλλι.καιρος ηταν!θα το κανω λιγο πιο ανοιχτο σοκολατι που το εχω.το απογευμα εχουμε να παμε σε γενεθλια.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

fafela,γιατί επιμένει τόσο πολύ ο γιατρός σου να μείνεις σύντομα έγκυος?Για να κάνεις μετά την επέμβαση στο στήθος?Πόσο περιθώριο σου έχει δώσει?

Όσο για τη δική μου περίπτωση,το πρόβλημα δεν ήταν στον τοκετό.Απλά ο οξύς τοκετός μου προκάλεσε πτώση μήτρας απ'την πρ'ωτη γέννα.Δεν έπρεπε να γεννήσω και το 2ο φυσιολογικά γιατί επιβαρύνθηκε περισσότερο και τώρα πρέπει να προσέχω πολύ γιατι κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστώ μια επέμβαση.Αλλά ο γιατρός προφανώς σκέφτηκε να ξεμπερδεύει γρήγορα.Μέσα σε 20 λεπτά είχα γεννήσει.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

πωπω μαριγω κουφαθηκα τωρα!!!

δεν επρεπε με τιποτα να το κανει αυτο!!σε επαιξε κορωνα-γράμματα..τι αθλιος...

ειρηνη μου πολυ χαιρομαι που ειστε καλα!!να δωσεις πολλα φιλακια στην ζωιτσα!!!

νενακι μου και εγω θα βαψω μαλλι ,αλλα αυριο!!!καλα σου ειπε ο γιατρος, προσεχε πολυ τωρα, μεχρι νσ κλεισεις την 33!!ειναι must!!καλα να περασετε αποψε!!

εμεις γυρισαμε απο το χωριο..το βραδακι θα παμε για καφε!!!

φιλάκιΑ σε όλες!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...