Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

ισχυει ναι . αλλα κ πρακτικα να το δεις αλλο κοστος (θεωρητικο κ πρακτικο) εχει το ενα αλλο το αλλο. δηλαδη αν κ τα δυο σου εξασφαλιζουν το ιδιο, θα επελεγα το δευτερο. προσωπικα σου μιλαω τωρα . που να σου πω την αληθεια εγω προβιοτικα γαλακτοβακιλους παιρνω πλεον μονιμα. ασχετως εννοω εξωσωματικων κτλ. παντωα για φυσικους θεωρω σιγουρα εχει τη μεγαλυτερη πειρα. τωρα για γυναικες που κανουν διεγερσεις/ ημοδιεγερσεις η εχουν θεματα σπερματος πιστευω υπαρχουν κ αλλες ισως κ πιο αξιολογες επιλογες γιατρων. 

Εχω μπερδευτεί. Μου ενέπνευσε αρκετή εμπιστοσύνη, δε θα κάνω κάτι που μου φαίνεται εντελώς κουλό. Να σας πω και κάτι; Αν είναι απλά για έξτρα εξετάσεις να τις κάνω Κ να τις πληρώσω, δε θέλω να κάνω κάτι που να έχει επιπλέον επιβάρυνση ή υγεία μου μόνο. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Η μαγνητική της αδελφής μου βγήκε καθαρή, ευτυχώς! Τώρα μένει να κάνει άλλη μία εξέταση, αλλά νομίζω ότι είναι ρουτίνας...

Ευαγγελία, σε κλειστο τομογράφο την έκανε... Θέλει λίγη υπομονή, αλλά κάνε μια προσπάθεια, μήπως την καταφέρεις κ χωρίς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ωραια φαφελιτσα μου, όλα καλα λοιπόν!!!!

πολύ χαιρομαι για την αδερφούλα σου!!!!!

τζαμπα που την τρομαξε ο βλακας ο οφθαλμιατρος..τί να πω!!

μπα φαφελιτσα μου δεν μπορω με τιποτα να τις κανω χωρις..σιγουρα θα κουνηθω..αν ηταν το κεφαλι απέξω θα καθομουν αλλα με το κεφαλι μεσα δεν γινεται..

FAcZp3.png

gimFp3.png

evangelia,κάνε όπως νομίζεις εσύ καλύτερα.Και μόνο ο φόβος σου αρκεί!

Είχε κάνει κ η μητέρα μου μαγνητική και θυμάμαι που μου'χε πει οτι είχε έναν εκωφαντικό θόρυβο που δεν άντεχε καθόλου!

Ενώ ο άντρας μου που έχει κάνει μου έιπε δεν είναι τίποτα.Κι ο άντρας μου στο μετροπόλιταν την είχε κάνει,αλλά με το ίκα.

Απλά ρώτα αν μπορείς το γυναικολόγο σου αν κάνει να μείνεις έγκυος μετά τη μαγνητική.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

μαριγω μου εγω προτιμησα να μην μπλεξω με το ικα!!!γιάυτο χρησιμοποιω την ιδιωτική..αλλα το κακο ειναι οτι πρεπει να τα πληρωσω πρωτα και μετα να τα παρω..γκρρρρρρρ!!!!!

ευτυχως εγω δεν θα καταλαβω τπτ!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

η μικρη σου ποσο ηταν??

H μικρή μου γεννήθηκε 3050.Δε με δυσκόλεψε οσο ο μικρός!

Όχι οτι με δυσκόλεψε και ιδιαίτερα.Είχα και στις 2 γέννες μου οξύ τοκετό(γρήγορο) και απ την ώρα που με πιάσαν οι πόνοι σε 2 ώρες γέννησα!

Αυτό όμως είχε και άσχημες επιπτώσεις σε μένα αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία...

Πάντως οι περισσότεροι μαιευτήρες νιάζονται μόνο για το χρήμα και για την ευκολία τους!Αν εσένα σε βλάψουν δεν τους ενδιαφέρει καθόλου!:|

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια

φαφέλα χάρηκα πολύ για την αδερφούλα σου

περαστικά να είναι ότι κι αν είναι

μαριγώ δε ρώτησα τιμή για το υπέρηχο

την τρίτη που θα πληρώσω θα σου πώ

έχω νεάκια

κατ αρχήν η ζωίτσα της ειρήνης μας ανέβασε πυρετό και σήμερα το πρωί την πήγαν νοσοκομείο. εν τέλει είναι μαλλον ίωση ,θα παιδευτεί λίγες μέρες

δεν μπήκε η ειρήνη γι αυτό και σας το λέω

επίσης επικοινώνησα με την ελένη η οποία δεν μπαίνει γιατί της έτυχε κάτι οικογενειακό και όταν νιώσει καλά θα μπει να μας πει τα νέα της

ευτυχώς είναι καλά απο υγεία και ο γιωργάκης και η ελένη μας

αυτάααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...