Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

μια μεγάλη καλημέρααααααααααααααααααααααααααα

σήμερα θα πάμε βόλτα στη νονά ΜΟΥ

αγαπάει πολύ τη μαρία και τρελαίνεται όταν τη βλέπει ,αφού αντί να δεί εμένα και να μιλήσουμε όλη την ώρα ασχολείται μαζί της

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλημέρα nicol & evangelia!

Πως τα καταφέραμε και πάλι μιλάμε για εξετάσεις?

Ουφ!Κι ακόμα δεν έχω πάει να κάνω τις εξετάσεις αίματος στον Ανδρέα.Το πρωί ουρλιάζει και φωνάζει "γκάλα", πώς να τον πάρω και να τον π΄παω για αίμα?Το είπα στην παιδίατρο κ μου είπε να πάω μετα απο 2 ώρες,αλλά στο μεταξύ κάτι άλλο θα έχει φάει.

Εσείς τους έχετε κάνει ποτέ εξετάσεις αίματος?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Με είχαν πιάσει διάφορα.Που δεν έχω κανέναν εδώ και τέτοια.Πήγα στο νοσοκομείο να δουν την μικρή για τις βεβαιώσεις για το σχολείο κι είχα και το μικρό στο καρότσι.

Ήμουν στα επείγοντα και περίμενα να της κάνουν καρδιογράφημα κι ένιωθα σαν μετανάστρια με 2 παιδιά και το ένα να κοιμάται στο καρότσι.Αφού μπήκε μέσα μόνη της με το γιατρό η κόρη μου,δεν με άφηνε να βάλω το μωρό μέσα,είχαν επέιγοντα περιστατικά.

Ένιωσα πολύ ξένη,πολύ μόνη.Ο άντρας μου δούλευε.

Δε θέλω να φαίνομαι αχάριστη,όλα είναι όπως τα 'ήθελα,αλλά να ακόμα δεν νιώθω οτι είμαι κομμάτι αυτού του τόπου.Είναι πολύ νωρίς,ξέρω!

Και δε θέλω να επιβεβαιωθεί η πεθερά μου που μου έλεγε οτι "θα είμαι πάντα μια ξένη".

LGXAp3.png

vjNwp3.png

την δευτερα θα παω στο παστερ και την παρασκευη στο μετροπολιταν!!τελικα ειναι 3 οι μαγνητικες πο πρεπει να κανω..με ναρκωση φυσικα..1500 ευρω κανουν!!αλλα θα παρω το 80%απο την ασφαλιστική...γκρρρρρ

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...