Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Καλημέρα! Πράγματι  έχει καλό εμβρυολογικο το Γένεσις.. που απάντησες κσι στην κοπέλα..αλλά είναι από τα πιο ακριβά κέντρα. Τις ίδιες υπηρεσίες  σε εξίσου καλό ή καλύτερο εμβρυολογικο θα πλήρωνες πολύ λιγότερα.. 

Ερώτηση δική μου αφού πας με δότρια  γτ θέλετε  προεμφυτευτικο?

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Εγώ πήγα την κόρη μου σήμερα σε καρδιολόγο για τη σχολική βεβαίωση και τελικά με άγχωσε εμένα η γιατρός!Δε θέλω και πολύ εγώ!!

Με ρώταγε για το ιστορικό της οικογένειας και επειδή ο μπαμπάς μου έχει στεφανιαία νόσο απο τα 52 του,και ο παππούς μου πέθανε πριν τα 50 απο καρδιά και ο θείος μου το ίδιο μου είπε να κάνω οπωσδήποτε έναν υπέρηχο καρδιάς και εξετάσεις για χοληστερίνη!Πρέπει να το κοιτάω κάθε χρόνο μου είπε.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

nenaki τι κάνει η μπουμπού?????όλα καλά????

επισης αυριο ν αθυμηθω να παρω τηλ την ελενιτσα!!!!

και ν ακλεισω ραντεβου για μαγνητική....μπρρρρ......

τελικα θα την κανω σε κλειστο τομογραφο με ναρκωση...γμτ!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

nicol,μπες να μας πεις αν είσαι καλύτερα!

nenaki,κι εσύ το ίδιο,σε περιμένουμε να μας πεις για τον υπερηχο!

Δε βλέπω καμιά σας τώρα ον.Θα μπω μάλον πιο αργά.

Κι εγώ σήμερα δεν έχω την καλύτερη διάθεση..

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.

εδω ειμαι!

νικολ τι επαθες κοριτσι μου?εκανα το γλυκο βγηκε τελειο!!!εκανα φραουλα!!!μμμμμμ

αααα μου φανηκε λιγο το μπισκοτο κατω,αν εβαζα δυο στρωσεις λες να μη μαλακωνε?για πες!

ευαγγελια και εγω ψιλοκλειστοφοβαμαι αλλα στη μαγνητικη δεν ειχα προβλημα,εμενα βεβαια εβγαινε το κεφαλι απο πισω αλλα για να περασει η μαγνητικη ξαναεμπαινε.πρωτη φορα ακουω για τελειως κλειστο.δηλ σαν να κανεις αχ κολλησα,πως το λενε αυτο που μαυριζεις?κατι τετοιο?

εκτος ομως απο τον μεγαλο θορυβο,δε με ενοχλησε κατι αλλο.

Τωρα που το θυμηθηκα,η γιαγια μου 76 χρονων,πριν κανενα διμηνο θα εφτιαχνε και αυτη και επειδη ειναι πολυ φοβιτσιαρα την ελεγα εγω ενα σωρο στην πλακα!!!με χιλια ζορια πηγε και οταν γυρισε μας ειπε η επομενη μαγνητικη θα ναι στον αλλον κοσμο!!χαχχααχαχ

χεστηκε!!!!!

γεια σου βουλιτσα,αντε ωραια και με την ντουλαπα!!!θα συμαζευτειτε τωρα σιγα σιγα!!!

γεια σου μαριγω!!!!

ααα τα δικα μου νεα!!

ολα ειναι πολυ καλα,η μπουμπου μεγαλωνει πολυ,ειναι κοντα στα 800 γραμμαρια,ο γιατρος μου ειπε θα βγει μεγαλυτερη κατα πασα πιθανοτητα απο την πρωτη μου κορη οπου γεννηθηκε 3720.Του ειπα ας γεννηθει γερη και μεγαλη δεν εχω προβλημα,αρκει να εχω ευκολη γεννα!!!μου ειπε λογικα θα εχεις ευκολη(αντε να δουμε).επισης μου ειπε πολυ προσοχη αυτον τον μηνα,τουλαχιστον να κλεισω τον 7ο και μετα αν ειναι να ερθει ας ερθει.αυτο μου το ειπε γιατι στην χριστιαννα μου επερνα χαπια για συσπασεις απο τον 6ο και ετσι μου το ειπε και τωρα.

ενα αλλο που με προβληματισε ειναι οτι ενω μεχρι πριν η μικρη ηταν με το κεφαλι κατω,τωρα γυρισε επανω,ο γιατρος το θεωρει πολυ φυσικο και οτι ακομη εχω πολυ καιρο για να γυρισει,δε το εδωσε καν σημασια.

μου εδωσε και αιματολογικες -ουρων εξετασεις.

αυτα!

φιλακια πολλα!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Εγώ πήγα την κόρη μου σήμερα σε καρδιολόγο για τη σχολική βεβαίωση και τελικά με άγχωσε εμένα η γιατρός!Δε θέλω και πολύ εγώ!!

Με ρώταγε για το ιστορικό της οικογένειας και επειδή ο μπαμπάς μου έχει στεφανιαία νόσο απο τα 52 του,και ο παππούς μου πέθανε πριν τα 50 απο καρδιά και ο θείος μου το ίδιο μου είπε να κάνω οπωσδήποτε έναν υπέρηχο καρδιάς και εξετάσεις για χοληστερίνη!Πρέπει να το κοιτάω κάθε χρόνο μου είπε.

ωραία

μια απο τα ίδια

την τρίτη έκλεισα ραντεβού για υπέρηχο καρδιάς κλαι για εμένα επειδή έχω ιστορικό και κάποιο σχετικά μικρό πρόβλημα και για τον άντρα μου επειδή έχει παραπάνω χτύπους απ' ότ το φυσιολογικό, παρ΄΄ολα αυτά δεν νιώθει κάτι άλλο αλλά πρέεπει να το δούμε;)

μαριγω αν πιασω το ιστορικο μου κλάφτε με!!

πραγματικά..

νικολ τι έπαθες καλη μου??ξαφνικά??ελπίζω να είσαι καλυτερα τωρα.

κορίτσια δεν ξέρω αλλά απο χθές έχω ένα βουιτό στα αυτιά και περισσότερο στο ένα

μήπως πήρε νερό ? τελευταία δεν ακούω και πολύ καλά

μήπως να πάω σε κανένα ωτο?

αμάν πια με τους γιατρούς, όλο ψάχνομαι αλλά και όλο κάτι έχω

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

νένα χαίρομαι πυ σου αρεσε το γλυκό

σου είπα οτι κανονικά γίνεται με φρυγανιά

αν μπουν 2 στρώσεις μπισκότο θα γίνει σκληρό

δοκίμασε το δεν ξέρω, μούσκεψε τα περισσότερο;)

μια χαρά η μπυμπού σου, άντε με το καλό κοριτσάκι μου:-D

καλημερα,καλημερα!!

ξεχασα το πορτοφολι μου!!!!!!!!γκρρρρρ..

ευτυχως εδω εχουν κατανοηση,το ξερουν πως ξεχναω συνεχεια!!!πάω να παρω καφεδάκι-με δανεικά!!!- και επανερχομαι!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

καλημερα,καλημερα!!

ξεχασα το πορτοφολι μου!!!!!!!!γκρρρρρ..

ευτυχως εδω εχουν κατανοηση,το ξερουν πως ξεχναω συνεχεια!!!πάω να παρω καφεδάκι-με δανεικά!!!- και επανερχομαι!!!!!!

χαχαχαχχαχα

πάρε και καμμια μπουγάτσα

ευκαιρία είναι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...