Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

eirhnh να την πάτε στη γιατρό, ο δικός μου γιατρός μου έχει πει οτι τα δόντια μόνο δέκατα μπορούν να κάνουν

μάλλον θα πάρετε αντιβίωη αλλά δεν πειράζει,

περαστικά να είναι

ενημέρωσες στον παιδικόγια να έχουν το νού τους μην ανεβάσει πάλι?

αν και δεν τα πιστευω κανονισα με την νονα της φενιας να παμες σε μια αστρολογο, και οχι μονο..ειναι λεει κορυφαια στο ειδος της και δεν δεχεται οποιον και οποιον..εμεις θα παμε μεσω μιας φιλης γιατρου..τρεχα γυρευε...

δεν θα σας πω ποσο παει γιατι ετσι και το διαβασει ο αντρας μου..καηκα!!!!!τα εχω κανει λιγο μπαχαλο στο μυαλο μου και θελω να τα ξεμπλεξω!!!

αχ μην μπαίνεις σε αυτό το παιχνιδάκι να χαρείς

έλα στη μαμα μου να σου πει το φλυτζάανι και τζάμπα

χαχαχχαα

πάντως δεν θα λυθεί το μυαλό σου με αυτήν την επίσκεψη

το νού σου ευαγγελία :rolleyes:

βούλα ον σε βλέπω

έχεις ίντερνετ τελικά πιο νωρίς ?

καλημέρααα

γεια σου Νικόλ!!

τους έδωσα και αντιπυρετικό μαζί για να της δώσουν μετά το φαγητό, αν και θα πάει να την πάρει ο Σταύρος πιο νωρίς...

Ευάκι συμφωνώ με τη Νικόλ, το νού σου!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια πρώτη φορά έβλεπα πώς γίνεται η μεταφορά επίπλων με το γερανό...Τα παιδιά που ήρθαν ήταν πολύ σωστοί...Δεν έπαθαν τίποτα τα πράγματα μου....Να φανταστείτε μου μετέφεραν και τις γλάστρες:D:D:D:D:D

526437xvildghyb3.gif

Το σάββατο αρραβωνιάζεται η καλύτερη μου φίλη και είμαι πολύ χαρούμενη...Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο θα γίνει ο αρραβώνας...Εμείς θα πάμε μια άλλη μέρα...Θα πάω όμως να βρω ανθοπωλείο για να της στείλω μια ανθοδέσμη....

526437xvildghyb3.gif

καλημερα νικολ,βουλα και φαφελιτσα!!!!

βουλιτσα κανουν σωστη δουλειά!!χαλαλι τους τα χρηματα!!

νικόλ μη φοβάσαι!!δεν θα παρασυρθώ..απλά πρέπει να το παρω αποφαση και ν απαψω να ασχολουμαι με ανουσια πράγματα.νομιζω πως υποσυνειδητα θελω να το ακουσω,για να πω τερμα..πάω και για την εμειρία και γιατι η κατερινα ειναι δικος μου ανθρωπος!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...