Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!Μπαίνω κι εγώ λίγο στα γρήγορα γιατί σε λίγο θα φύγω για τη δουλειά.Καταρχήν περαστικά στα παιδάκια σας,nicol και culte.

Evangelia,τι έγινε με το μάτι σου?Είσαι καλύτερα?

Αnnia,΄καλή αρχή!Αλήθεια,πως τα πάτε με την κόρη σου που ξύπναγε?Πάντως είναι νωρίς ακόμα και ζηλεύει το μωρό.Όλα αυτά είναι αντίδραση.Μήπως την κοιμίζατε μαζί σας και τώρα κλαίει γιατί φοβάται μόνη της?

nicol 28,ευχαριστούμε για τη συνταγή!!!Δεν έχω φτιάξει ποτέ,θα τη δοκιμάσω!

Σήμερα άλειψα μια φέτα του τόστ με βούτυρο,την έβαλα στην τοστιέρα και μετά όπως ήταν ζεστή έβαλα μέλι και τη δίπλωσα στη μέση.Την έδωσα στον μικρό μου και την έφαγε όλη!

Επίσης να σας πω ότι σήμερα έχω τα γενέθλιά μου!Αλήθεια,εσείς τι ζωόδια είστε?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Καλημέρα culte! Tι κάνετε?Εγώ δεν τους δίνω φαγητό το βράδυ,εκτός κι αν μου ζητήσουν.Ο γιατρός δε μου είπε ποτέ να τους δίνω φαγητό το βράδυ,αλλά δεν τον έχω ρωτήσει ποτέ.Πάντως κάποιες συνάδελφοι μου λένε οτι τους δίνουν απόγευμα τραχανά μέρα παρά μέρα.Οπότε πρέπει ν είναι καλό.Θα το δοκιμάσω κι εγώ.Άρχισε να μη θέλει τις κρέμες,τις βαρέθηκε.Πόσα κιλά είναι η δική σου?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

marigo ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣΣΣΣ

να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να σε χαίρονται όλοι όσοι σ αγαπούν

και πόσο γίνεσαι ?χαχα:lol:

καλά να περάσεις , θα κάνετε κανένα παρτάκι το βραδάκι ή όχι? ;)

Birthday020301.gif

οχι ακομα νικολ μου την παρασκευη σαραντιζω κ θα παω κ στο γιατρο εκεινη τη μερα οποτε θα παω κ για καφεδακι γιουπι..στην εκλησσια θα παμε το σαββατο με τον μικρο..

:-D

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου nicol28, και για το τίκερ!!!!!!Εγώ είμαι λίγο άσχετη ακόμα ,δεν ξέρω πως τα βάζουν!

Λοιπόν,δε ντρέπομαι να το πω,κλείνω τα 32!!Μόλις περάσουν τα πρώτα άντα όλα τα γενέθλια μοιάζουν ίδια.Δε σε ενδιαφέρει να κάνεις πάρτυ.'Ομως η κόρη μου το περιμένει πώς και πώς να φάει κανένα γλυκό!Και τρελαίνεται για πάρτυ.Δεν κάλεσα κανέναν.Μια τουρτίτσα θα την πάρουμε όμως κι αν έρθει κανείς,ο.κ΄!Θα ψήσουμε και σουβλάκια στο τζάκι(αντίο δίαιτα!).Μονο που δουλεύω και το "παρτυ" θα αρχίσει μετά τις ¨9:30.

Φεύγω τώρα!αργησα λίγο!φιλάκια πολλά!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Καλημέρα culte! Tι κάνετε?Εγώ δεν τους δίνω φαγητό το βράδυ,εκτός κι αν μου ζητήσουν.Ο γιατρός δε μου είπε ποτέ να τους δίνω φαγητό το βράδυ,αλλά δεν τον έχω ρωτήσει ποτέ.Πάντως κάποιες συνάδελφοι μου λένε οτι τους δίνουν απόγευμα τραχανά μέρα παρά μέρα.Οπότε πρέπει ν είναι καλό.Θα το δοκιμάσω κι εγώ.Άρχισε να μη θέλει τις κρέμες,τις βαρέθηκε.Πόσα κιλά είναι η δική σου?

χρόνια πολλά!!!!!!!!

κορίτσια είναι πολύ θρεπτικός ο τραχανάς..εγώ μικρη δεν έτρωγα τίποτα, και με τραχανά μεγάλωσα

η μικρή είναι 10500-11 δεν ξέρω...μέσα Δεκέμβρη ήταν 10200 κάτι θα χει πάρει από τότε!!

καλημέρα,καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

νικόλ όντως η ζωή είναι πολύυυυ ωραία!!!!!!!!

βέβαια πότε πότε έχει και τις συννεφιές της αλλά τί να κάνουμε??!!!

ευχαριστώ πολύ την μαμά για την συνταγή,θα την φτιάξω σύντομα!!!

πως πήγε χτες το καφεδάκι??μπράβο καλά κάνεις και την αφήνεις, να συνηθίζει σιγά-σιγά!!

ειρήνη θηλάζεις ακόμα??!!!!!!μπράβο,χαρά στο κουράγιο σου!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

σήμερα γιορτάζει ο πατερας μου!!!!

και έχω επέτειο γάμου!!!!!

κλείνουμε 3 χρόνια παντρεμένοι με το αρκουδάκι μου!!!!

αρκουδάκι μου σε λατρευω ζωούλα μου!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!Evangelia,ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!

Να χαίρεσαι κι εσύ το μπαμπά σου που γιορτάζει σήμερα και όλη την οικογένειά σου!!Κι εμένα γιορτάζει ο αδερφός μου σήμερα!

Και να τα χιλίάσετε με τον αντρούλη σου!!Να είστε πάντα μαζί,ερωτευμένοι,αγαπημένοι και να μεγαλώσετε την οικογένειά σας με ένα-δύο ή όσα ακόμα παιδάκια θέλετε!

Ο συνδυασμός σου Λέων με Καρκίνο είναι πολύ αντιφατικός.Φωτιά με νερό!Το νερό σβήνει τη φωτιά γι'αυτό και σε επηρεάζει πιο πολύ ο Καρκίνος!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

να τον χαίρεσαι!!!!!!!

άστα αυτός ο συνδιασμός με τρελαίνει..καλύτερα να ηταν στον διδυμο ή στον παρθενο...γιάυτό συνηθως είμαι ήρεμη και συγκαταβατική..αλλά όταν ξυπνησει το λιονταράκι γινομαι άλλος άνθρωπος,κυριολεκτικά!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...