Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σου νικολ δεν τακτοποιήθηκα ακόμα γίνεται ένας χαμός ακόμα...έχω διαφορά ύψους στην ντουλάπα μου και χρειάζεται διόρθωση...τα παιδάκια μου είναι στις γιαγιάδες...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλέ μαριγώ εγώ ακόμη δεν ψώνισα ρουχάκια, έγραψα οτι θέλω να πάρω

αύριο μάλλον θα πάω marks and sencher αν το γράφω και σωστά, μου είπαν ότι έχει ποιοτικά καλά και οικονομικά ρουχάκια

γεια σου νικολ δεν τακτοποιήθηκα ακόμα γίνεται ένας χαμός ακόμα...έχω διαφορά ύψους στην ντουλάπα μου και χρειάζεται διόρθωση...τα παιδάκια μου είναι στις γιαγιάδες...

όταν λες διαφορά?

δεν την πήρε το ύψος?

έχεις ακόμη δουλειά

στη μαμα σου εισαι τώρα?

από δουλειά έχω αρκετή....σαν τούβλο πέφτω στο κρεβάτι το βράδυ...ναι έχουμε διαφορά στο ύψος που ευτυχώς διορθώνεται...

φαντάζομαι την κούραση σου

ευτυχώς τα παιδάκια είναι στη γιαγιά οπότε μπορείς να κάνεις δουλειές άνετα

απο βοήθεια έχεις άλλον κανέναν ή όχι ?

Διαφημίσεις

μόνη μου είμαι νικολ μου...στα βαριά το πρωί αν χρειαστώ βοήθεια έρχεται ο μπαμπάς μου και ο αδερφός μου...

μάλιστα

τι να πεις βρε βούλα

κοίτα να βολευτείς τώρα εσύ στο σπιτάκι σου και ολα είνα δανεικά

σ αφήνω

τα λέμε φιλιά

μάλιστα

τι να πεις βρε βούλα

κοίτα να βολευτείς τώρα εσύ στο σπιτάκι σου και ολα είνα δανεικά

σ αφήνω

τα λέμε φιλιά

σ αυτή τη φάση δεν μπορεί να με βοηθήσει και κανείς γιατί εγώ ξέρω που θέλω να βάλω τα πραγματά μου...πριν ήθελα βοήθεια...αλλά όπως είπες και εσύ αυτά είναι δανεικά...αυτοί οι δυο άνθρωποι που με βοήθησαν σ αυτούς θα πάω...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

φαφελιτσα στο χωριο μου τα φρεσκα τα πουλανε 1 ευρω το 1!!!!!!!!!!!!!!

πάντως εχουν διαφορά!!μου εδωσε η θεια μου και ειναι κατακιτρινα ενω τα αλλα ειναι πορτοκαλι..

μπορεις να φτιαζεις και κεκακια!!μιαμ,μιαμ!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

νικολ αυτο για τα μαρκς μου το εχουν πει και μενα!!!αλλα δεν εχω αξιωθει να παω!!προσωπικα τα σπριντερ δεν μου αρεσουν καθολου.στα ζαρα πηγαινω αλλα δεν τα λες και φτηνά...

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...