Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

με το καλο ειρηνη μου!!!!!!εμεις τοτε θα εχουμε ηδη επιστρεψει!!χι,χι..

α χτες της αγορασες πολλα πραγματακια!!!!!καλοκαιρινος εξοπλισμος!!και εγω θελω να της παρω μπρατσακια!!!

παντοφλιτσες της πηρε η γιαγια.ειχαμε ενα ζευγαρι ροζ πεδιλακια και σημερα πηραμε και ενα ασημι απαλο με λουλουδάκια!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μαριγω λυπαμαι για τον θειο σου..

κουραγιο κοριτσακι μου...δεν αξιζει ομως να βασανιζεται ο ανθρωπος...πραγματικά!!

φαφελιτσα..περαστικα στη αδερφουλα σου!!!αφου θα κανει μαγνητικη, ας κανει 2..και εγω 2 θα κανω..μια στα ματια και μια στον εγκεφαλο..ετσι για να υπαρχει πληρη εικονα και να μην εχει αγωνια ποτε ξανα!!

νικολ,τι επαθες χτες!!!!!!κριμα που ειχα παει για υπνο!!!το εχασα!!τα βρηκες τα κλειδάκια σου??

FAcZp3.png

gimFp3.png

εμεις θα χρησιμοποιησουμε το περσινο σωσιβιο (παρομοιο με της νικολ),γιατι περσυ δε το βαλαμε καθολου.

και εγω την ψωνισα πεδιλακια και καλοκαιρινα ρουχακια.

αντε ευαγγελια να στρωσει η δουλεια και ξεκινα προσπαθειες!!!θα χαρω πολυ!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

γεια σου ευάκι!!

έτσι και έτσι όπως έγραψα και παραπάνω...

το καλό είναι πως σήμερα κλείσαμε τα ακτοπλοϊκά και το ξενοδοχειο στη Σάμο..

θα πάμε τον Αύγουστο 2-17..

teleiaaaaaaaaaaaa

mpravo mpravo εσείς θα πάτε ,εγώ χαίρομαι:D

γεια σου Νενάκι..είστε καλά? η δίμετρη κοπελιά? χαχα

spiropent λέγεται..της είπα να το αλλάξουμε και ειπε όχι..

ειρήνη το ίδιο σιρόπι παιρνουμε για το βήχα, η αλήθεια είναι ότι είναι απο τα ελαφριά σιρόπια αλλά κάνει δουλειά και ναι όλα αυτά φέρνουν βήχα ,να της το δίνεις πιο νωρίς και όχι πριν κοιμηθεί

οπως καταλαβατε δε διαβασα τα παλιοτερα σας.ελπιζω να ειναι ολα καλα.

εμεις ειμαστε καλα,αρκετο τρεξιμο αλλα παλευεται η κατασταση (θελω να πιστευω).

Σημερα θα παμε να δουμε την μπουμπου μας!

ωωωω χαιρετισμούς και φιλάκια:roll::D

γεια σου ευαγγελία

μεγειά τα παπουτσάκια

κι εγώ θέλω να τησ πάρω ένα σωρό

απο εσώρουχχα ,εξώρουχα,πεδιλάκια ,μαγιώ

ουφφφφφφ

Διαφημίσεις

γεια σου νικολ.

αα εγω την πηρα φανελακια,βρακακια,μποξερακια!!χαχαχ!!μαγιο θελει να δω.

κοριτσια πηγα στα σπριντερ εχθες να παρω ενα δωρο και δεν ειχε τιποτα,ολο βλακειες.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

μαριγω λυπαμαι για τον θειο σου..

κουραγιο κοριτσακι μου...δεν αξιζει ομως να βασανιζεται ο ανθρωπος...πραγματικά!!

φαφελιτσα..περαστικα στη αδερφουλα σου!!!αφου θα κανει μαγνητικη, ας κανει 2..και εγω 2 θα κανω..μια στα ματια και μια στον εγκεφαλο..ετσι για να υπαρχει πληρη εικονα και να μην εχει αγωνια ποτε ξανα!!

νικολ,τι επαθες χτες!!!!!!κριμα που ειχα παει για υπνο!!!το εχασα!!τα βρηκες τα κλειδάκια σου??

ναι ναι σήμερα τα βρήκα τα κλειδιά

απλά τα είχα ξεχάσει στη μαμα μου

χθες έλειπε ευα ο θαν. και ήμουν μόνη ευτυχώς γύρισε νωρίς σχετικά για εμένα:mrgreen:

οχι ευαγγελια ,περιμενω να βγουν τα προγραμματα τελη ιουνιου για να κανω τα χαρτια και αν μας παρουν θα την στειλω κατα τον οκτωβριο (να εχει σαραντησει και η μικρη).μακαρι βεβαια να μας παρουν.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...