Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω για το γιο μου!!Και οι συμπεθέρες έιναι όλες εξαίρετες!

Αλλά έχω προλάβει ήδη με το nenaki,περιμένω την κουκλίτσα που θα γεννηθει,για να έχουν και μια διαφορά ηλικίας!Να βλέπει και την αδερφή της που θα πάει στη Σύρο!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω για το γιο μου!!Και οι συμπεθέρες έιναι όλες εξαίρετες!

Αλλά έχω προλάβει ήδη με το nenaki,περιμένω την κουκλίτσα που θα γεννηθει,για να έχουν και μια διαφορά ηλικίας!Να βλέπει και την αδερφή της που θα πάει στη Σύρο!

αχαχαχα...καλά η Νένα τις κόρες της τις ρώτησε??

Διαφημίσεις

Λοιπόν, έχω σπουδαία νέα!!

Πριν 1 ώρα έβγαλε την πάνα του κι είχε κάνει τσίσα και μου λέει"τσίσα".Του λέω "μπράβο" και τον βάζω στο γιογιο.Εκείνος καθόταν στο γιογιο και μετα απο λίγο έλεγε συνέχεια τσίσα και έπιανε μες το γιογιο.Εγώ δεν περίμενα να έχει κάνει κάτι γιατι μόλις είχε κάνει τσίσα και του έλεγα"τι πιάνεις καλέ?".Τα πάω κοντά του και είχε κάνει τσίσα και τα έπιανε!!!

Άρχισα μετά τα μπρ'αβο,τον έπλυνα και του έβαλα ένα μαγιο γιατι δεν ειχα μποξεράκια.Και μετα απο μιση ωρα του λέω αν θες τσισα να μου λές,να το κατεβάζουμε και του το έδειχνα.Και ένα λεπτο μετα καθόταν στο γιογιο με το μαγιο φορεμένο κ ειχε κάνει τσισα και τα έλεγε και τα έπιανε πάλι.

Τώρα του έβαλα πάνα και πρέπει να παω το απογευμα να του πάρω μποξεράκια!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

πηγα ολα καλα..επειδη το μονο συμπτωμα ειναι η βλεφαροπτωση μαλλον δεν ειναι κατι..πρεπει ν ακανω μια εξεταση στο παστερ και μια μαγνητικη, για α αποκλειστει καθε πιθανοτητα..

και ερωτω πως θα κανω εγω μαγνητικη που εχω τρομερη κλειστοφοβια???μου ειπαν οτι καπου στην αθηνα υπαρχει ανοικτος μαγνητικος τομογραφος...αλλιως με ελαφρια ναρκωση..

αααα μια απο τα ιδια

είναι η μόνη εξέταση που φοβάμαι

αλλά κι εγώ έχω ακούσει οτι υπάρχουν κάπιοι που το κεφάλι μένει έξω

το θέμα είναι όταν θέλουν δουν το κεφάλι:rolleyes:

εσένα που θα θέλουν να δουν στο μάτι?????

ελαφρια νάρκωση,δεν παθαίνεις τίποτα

χαχα

περαστικά και να δείς που δεν είναι τίποτα, μόνο το άγχος;)

ειρηνη και νικολ εχω ξεχασει να σας πω!!!

τα κοριτσακια σας ειναι διασημα!!!

τα εχω βαλει στον υπολογιστη μου και τις 3 μαζι και οποιος περναει τις χαζευει!!!!

απο πάνω ή κάτω βάλε και κανένα ματάκι μη μας τις ματιάσουν!

χαχα

τις έστειλες τις φοτο?

χαχαχαχαχα

α ρε μαριγώ μ έκανες και γέλασα

εεεε αν θέλετε κουμπάρα , γινεται η μαρία, τη ρώτησα και δέχτηκε

χαχαχχαχχαχχαχαχα

Εντάξει,την κουμπάρα την έχουμε σίγουρη!!

Η κόρη μου έχει ένα αγοράκι στο σχολείο που όλο της χαιδεύει το μάγουλο.Κι εκείνη μου το λέει και γελάει και μου λέει δήθεν απορημένη"γιατι το κάνει?".Μάλον γιατί σ'αγαπάει".Κι εκείνη μου λέει "δεν θέλω να τον παντρευτώ".

Θέλει να παντρευτεί τον αδερφό της.Ακόμα δεν της το έχω χαλάσει σαν ιδέα,της το λέω,αλλά δε θέλει να το δεχτεί οτι τα αδέρφια δεν παντρεύονται.Στην Αθήνα είχε ένα αγοράκι μιας φίλης που ήθελε να την παντρευτεί.Ακόμα πιστεύει οτι θα γίνει,ενώ η κόρη μου τον έχει διαγράψει πριν φύγουμε ακόμα!Τα κορίτσια έχουν καλύτερο ένστικτο!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι,πάντως καλά έκανες και την άλλαξες σταθμό γιατί μια γνωστή μου ενώ είχε παράπονα απο έναν παιδικό(άλλαξε και ιδιοκτήτρια),συνέχισε την κόρη της για να μην χάσει τις παρέες της και μετά έγιναν χειρότερα!Μέχρι τα τιμωρούσαν κλείνοντας τα σε ένα σκοτεινο δωμάτιο!Του άφησε ψυχολογικά του παιδιού.Αν κάτι φαίνεται στραβό ή κάτι δε σου αρέσει καλ΄υτερα να το σταματάς απ την αρχή!

Θα συνηθίσει,αν και μάλον προσαρμόζεται καλά όπως μας είπες!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

nicol,τι κάνεις?

είναι αθώα ακόμη τα παιδάκια μας

καλό είναι να μη τα πονηρεύουμε απο τόσο μικρά

κάποια στιγμη θα καταλάβουν

η μαρία μόλις συναντηθεί με τα ξαδερφάκια της απο χαρά και αγάπη φιλιούνται στο στόμα, τι να τα πεις τώρα

τα ξαδερφάκια είναι 3,5 χρονών

τους λέμε στο μαγουλάκι φιλάκι και όχι, "μη "στο στόμα γιατί με το "μη "θα πονηρέψουν και θα γίνεται μετά επίτηδες

αχ μαριγώ μου σας έχασα ,εδώ είμαι όμως

έχω με τα κοσμήματα αρκετή δουλίτσα, και επίσης το μαράκι είναι σουρτούκι και θέλει βόλτες , οπότε βγαίνουμε το πρωί και το απόγευμα κατεβαίνουμε στην αυλη και στις κούνιες

χάθηκα η αλήθεια αλλά δε σας ξεχνώ;)

Συμφωνώ μαζί σου,να μην τα πονειρεύουμε.Είμαι κατά αυτού όπως και να βρίζουν.

Εμένα είχε την ατυχία να την πονειρέψει μια ξαδέρφη της που έιναι 11 χρονών και τώρα κοιτάω πως να τα μπαλώσω!Έβλεπαν ένα εκπαιδευτικό cd-rom για το σώμα μας και την πονείρεψε όταν γέλαγε με το ανδρικό γεννητικό όργανο.Μόλις το είδα,ρώταγα τη δικιά μου γιατί γελάει,που είναι το αστείο,αφού είναι μέρος του σώματος του αντρικού.Ποιος ξέρει τι της είχε πει!Το συζήτησα κ με τη δασκάλα της και μου είπε οτι θα το ξεχάσει,όμως δεν το ξέχασε.Και πριν φύγουμε απο την Αθήνα την ξαναπονείρεψε,ενώ της έιχα πει να μην της το ξανααναφέρει.Μου το εκμυστηρέυτηκε αργότερα η κόρη μου.

Φαντάζεσαι πόσο έχω θυμώσει και είναι λίγο περίεργη η θέση μου!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...