Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Τόσο πολύ σε στεναχώρησαν?Τι να πω?Κι εγω έχω παρεξηγηθεί με κάποια ΄συγγενικά μου πρόσωπα για χαζά πράγματα.Και χωρίς να έχουμε λογοφέρει απλά έχουμε χαθεί κι αυτό με στεναχωρεί.Αλλά κάθε φορά που σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο λέω κι αν δε θέλουν σχέσεις?Και πώς θα τους βλέπω μετά?

Μπορει κι οι δικοι σου να το μετάνιωσαν πραγματικά,δεν ξέρω.

παρα πολυ με στεναχωρησαν:(:(:(

και φαντασου οτι δεν με αγγιζει κατι ευκολα:roll::roll:

FAcZp3.png

gimFp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Ωραίο φαγάκι ακούγεται!Πώς το κάνεις?

Αν και η κορη μου δεν τρώει τα κολοκύθια,μόνο στη σούπα(αλεσμένα).

Έχω κι άλλα κολοκύθια και δε μ'αρεσουν βραστα.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Φεύγω,θα τα πούμε αργότερα!

evangelia,περιμένω τη συνταγή!

fafela,μήπως είναι και ψυχολογικό?Σκέψου οτι δεν έχεις τίποτα,βγες να πάρεις αέρα!

culte,που είσαι εσύ?

nicol,μας έφυγες,μάλον θα πήγες λαική.Καλά ψώνια!

voulam,υπομονή τελειώνεις!

nenaki, πως είσαι?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Θα τα σχολιάζω λίγα - λίγα γτ γίνεται πανικός στη δουλειά...

Όσον αφορά το πρόβλημά μου, υπάρχουν μέρες που ακόμα πονάω, αλλά όχι όπως στις αρχές! Τώρα νιώθω σαν να έχω μελανιά ή κάτι τέτοιο. Κ πολλές φορές αισθάνομαι να με τραβάει η τομή, αλλά δεν ξέρω αν αυτά τα δύο σχετίζονται!

Κ βασικά η καισαρική ίσως να ήταν καλή επιλογή, αλλά φοβάμαι ότι δε θα βρει σύμφωνο το γιατρό μου... Κ τρέμω στην ιδέα ότι ίσως επιδεινωθεί το πρόβλημα σε επόμενη εγκυμοσύνη που δε θα κάνει να πάρω κ τπτ...

Ευαγγελία, κρίμα που δεν μπήκα το Σάββατο... Εϊχα δει το αγοράκι κ ήμουν χάλια ψυχολογικά... Ξέρεις αυτό που λένε για τους συγγενείς, ότι δεν μπορούμε να τους διαλέξουμε; Για αυτό δημιουργούνται τα προβλήματα... Κ εγώ έχει τύχει να τσακωθώ πολύ άσχημα...Αν τους δω στο δρόμο, τους χαιρετάω, αλλά ως εκεί! Δεν μπορούμε ξαφνικά να γίνουμε κ κολλητοί!

Μαριγώ, τι λες για κολοκυθοκεφτέδες; Υπάρχουν διάφορες συνταγές, για τηγάνι ή φούρνο, με τυράκι ή χωρίς κτλ!

Ίλιγγος με πιάνει μια στο τόσο, κατάλοιπο μιας παλιάς ίωσης... Με ενοχλεί μετά από περίοδο, όταν αλλάζει ο καιρός, όταν ταλαιπωρούμαι πολύ, όταν στεναχωριέμαι... Νιώθω σαν να γυρίζω μέσα στο χώρο κ γυρίζουν κ όλοι οι άλλοι γύρω μου! Λες κ είμαι στο αλλού! χαχα

Μαριγώ, τι λες για κολοκυθοκεφτέδες; Υπάρχουν διάφορες συνταγές, για τηγάνι ή φούρνο, με τυράκι ή χωρίς κτλ!

Ίλιγγος με πιάνει μια στο τόσο, κατάλοιπο μιας παλιάς ίωσης... Με ενοχλεί μετά από περίοδο, όταν αλλάζει ο καιρός, όταν ταλαιπωρούμαι πολύ, όταν στεναχωριέμαι... Νιώθω σαν να γυρίζω μέσα στο χώρο κ γυρίζουν κ όλοι οι άλλοι γύρω μου! Λες κ είμαι στο αλλού! χαχα

ωραια αισθηση!!!!!!

χα,χα!!!!

η ειρηνουλα που ειναι σημερα???:confused::confused::confused:

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Σε μένα η βαρεμάρα είναι πιο ισχυρή! χαχα! Στο μεταξύ δε μας ανάβουν κ κλιματιστικά λόγω κρίσης κ έχουμε ψηθεί... ουφ!

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα φροντιστήριο! Θα δώσουμε βαθμούς κ μετά διακοπές! Γιούπι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...