Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια

φαφέλα μου αν και το είχα ξαναδιαβάσει απο εσένα,πρέπει να υπέφερες πολύ

,τώρα σε ενοχλεί καθόλου ή όχι?

μαριγώ μου έφυγαν οι επισκέψεις σου

περάσατε καλά?

φαντάζομαι χαρά τα παιδάκια σου που είδαν τη γιαγιά:Dς

καλημέρα ευαγγελία τι κάνετε ,πως είστε ,ελπίζω πολύ καλύτερα, το ίδιο ελπίζω και τη ζωίτσα της ειρήνης

νένα μου που είσαι? τι κάνεις?ηρέμησες καθόλου? ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο ή όχι?

η βούλα θα είναι στο νέο της σπίτι απο σήμερα,λογικά θα βάλει ΄ίντερνετ, θα τη χάσουμε για λίγο καιρό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

εμείς όπως σας είχα πεί, δεν πήγαμε θάλασσα γιατί είχαμε πάρτυ

το οποίο πάρτυ όμως χθες το πρωί ακυρώθηκε γιατί ο μικρός 1χρόνου

ανέβασε 40 πυρετό:( κρίμα το πουλάκι μου, ίωση )αλλά κι εμείς χάσαμε το σκ

χαχα

κατα τ άλλα όλα καλά

είχαμε ένα καυτό σκ και σήμερα βρέχει και κάνει ψύχρα

όύτε ο καιρός δεν πάει καλά

κι ήθελα να πάω λαική

ελπίζω να στρώσει σε καμμια ώρα;)

μαριγω χαιρομαι που περασες καλα με τους δικους σου..οσο για το περιστατικο με το αυτοκινητο, ηταν μια ατυχη στιγμη απο μερους σου..βασικα εγω τις εχω κοψει τις ευγενειες..ο κοσμος ειναι αναισθητος και κακος..

φαφελιτσα σε περιμενα προχτες!!!χι,χι δεν μπορουσα να κοιμηθω με τπτ!!λοιπόν ευχομαι σε 2 μηνες να μας ανακοινωσεις την εγκυμοσυνη σου!!!!!κατέμε μην το πρασπαθησεις για φυσιολογικο τοκετο..δεν λεει να υποφερεις ετσι..κριμα ειναι..

νικολ!!!ουουου!!!περαστικα στο παιδακι!!!!!!κριμα που χαλασε το παρτυ!!!!!!

εδω το πρωι εβρεχε..τρελλος ο καιρός!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Η κόρη μου χάρηκε πολύ με τη γιαγιά της!Της έιχε φέρει και τόσα δώρα!Και η φίλη της μαμάς επίσης!Ο μικρός όταν τις είδε είχε μουτρώσει και με έσφιγγε στην αγγαλιά του!Μάλον φοβόταν οτι θα φύγω.Είχε συνηθίσει που οταν ερχόντουσαν οι γιαγιάδες σπίτι εγώ έφευγα στη δουλειά.Η μαμά μου λέει"πάει με ξέχασε!".Μετά όμως κατάλαβε οτι δε θα φύγω και όλα ο.κ.

Ωραία ήταν,αλλά λίγο!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

θυμαστε που σας ελεγα για εκεινη την "θεια" που θελω ν ατην δειρω???

με πηρε τηλ ο γιος της την παρασκευη να μου ζητησει συγνωμη για οτι κανανε και να βρεθουμε να τα πουμε..του ειπα δεχτη η συγνωμη, η καλημερα ειναι του θεου αλλα απο κει και περα δεν εχουμε να πουμε τιποτα..

ωχου..μετα απο 4 χρονια,λες μια συγνωμη και ολα καλα???μπααααααααααα..........με την καμία..

FAcZp3.png

gimFp3.png

evangelia,ήσουν αρρωστούλα γι'αυτό χάθηκες το σκ!

Ευτυχώς είσαι καλά τώρα κ συ και η μικρή!

Αντε να φτιάξεις τα τσουρεκάκια!!

Θα πάω οαεδ σε λίγο και σε άλλες δουλίτσες.Τελικά έμαθα οτι θα το δώσουν το επίδομα παιδιών και φέτος(γιατί έλεγαν οτι δεν θα το δώσουν).Τον Ιούλιο θα δώσουν για 2 παιδιά κι αργότερα για 1.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Η κόρη μου χάρηκε πολύ με τη γιαγιά της!Της έιχε φέρει και τόσα δώρα!Και η φίλη της μαμάς επίσης!Ο μικρός όταν τις είδε είχε μουτρώσει και με έσφιγγε στην αγγαλιά του!Μάλον φοβόταν οτι θα φύγω.Είχε συνηθίσει που οταν ερχόντουσαν οι γιαγιάδες σπίτι εγώ έφευγα στη δουλειά.Η μαμά μου λέει"πάει με ξέχασε!".Μετά όμως κατάλαβε οτι δε θα φύγω και όλα ο.κ.

Ωραία ήταν,αλλά λίγο!

πολυ ομορφη η σκηνη που μας περιεγραψες..πολύ τρυφερη!!

τι μαγειρευεις σημερα???

FAcZp3.png

gimFp3.png

Κι εγω έτσι είμαι.Αν "κρυώσει" η καρδιά μου..πάει!

Δεν μπορώ με τίποτα να γυρίσω πίσω.

άστα μαριγω ειχα ταραχτει τοσο πολυ που δεν μπορουσα να ηρεμησω..ηρθα σε πολυ δυσκολη θεση..απο την μια η καρδια μου ελεγε ναι,απο την αλλη το μυαλο ελεγε οχι..μου μιλησε πολυ ωριμα:(:(

για να ηρεμησω ξαπλωσα στον καναπε και κρατουσα σφιχτα το βραχιολακι της νικολ..μου θυμιζει οτι ακομη υπαρχουν ανθρωποι:D:D

FAcZp3.png

gimFp3.png

Σήμερα έκανα κάτι γρήγορο γιατι εχω εξωτερικές δουλειές.Μακαρόνια με κιμά.Εσύ τι θα φτιάξεις?

Εντωμεταξύ, ένας φίλος που έχει κάνει ο άντρας μου,του έδωσε προχτες μια τσάντα τεράστια με κολοκύθια,μια άλλη με αγγουρια και ένα τελαράκι ντομάτες,όλα απ το χωράφι τους!Είχα χρόνια να φάω τέτοιες ντομάτες!!Ένα άρωμα!!Οπότε καταλαβαίνεις!

Από προχθες φάγαμε σαλάτες,κολοκυθια βραστα,γεμιστα και τώρα θέλω να φτιάξω μια κολοκυθόπιτα ξεσκέπαστη,μπατσινα που λένε στη Μυτιλήνη(θα την ξέρει η Ειρήνη).έδωσα και στη μαμά πράγματα και πάλι μου έμειναν.

Και το πιο ευχάριστο είναι που ρώταγε αν το έχουμε βαπτισει κι αν έχουμε βρει κουμπάρο!Μάλον το σκέφτεται!Απ'οτι μου λέει ο άντρας μου είναι χρυσό παιδί!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

άστα μαριγω ειχα ταραχτει τοσο πολυ που δεν μπορουσα να ηρεμησω..ηρθα σε πολυ δυσκολη θεση..απο την μια η καρδια μου ελεγε ναι,απο την αλλη το μυαλο ελεγε οχι..μου μιλησε πολυ ωριμα:(:(

για να ηρεμησω ξαπλωσα στον καναπε και κρατουσα σφιχτα το βραχιολακι της νικολ..μου θυμιζει οτι ακομη υπαρχουν ανθρωποι:D:D

Τόσο πολύ σε στεναχώρησαν?Τι να πω?Κι εγω έχω παρεξηγηθεί με κάποια ΄συγγενικά μου πρόσωπα για χαζά πράγματα.Και χωρίς να έχουμε λογοφέρει απλά έχουμε χαθεί κι αυτό με στεναχωρεί.Αλλά κάθε φορά που σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο λέω κι αν δε θέλουν σχέσεις?Και πώς θα τους βλέπω μετά?

Μπορει κι οι δικοι σου να το μετάνιωσαν πραγματικά,δεν ξέρω.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...