Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

fafela,εύχομαι στην κουμπάρα σου η ώρα η καλή και καλή εγκυμοσύνη κ καλή γέννα!!!

Και εύχομαι ολόψυχα το παιδάκι να γίνει καλά και να διαψεύσει τους γιατρούς.Οπότε δεν θα πάνε εξωτερικό?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Κ όσον αφορά το παιδάκι, πρέπει πρώτα να μιλήσουν με τα νοσοκομεία, να στείλουν εξετάσεις κ μετά να τους απαντήσουν αν μπορούν να τους δεχτούν... Είναι ολόκληρη διαδικασία... Έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν χαρτιά, αλλά δεν ξέρουν ακόμα τι θα γίνει... Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Διαφημίσεις

Ναι,μην ανησυχείς,αν ήταν κάτι θα είχε υπνηλία,θα έκανε ίσως εμετό κ.α.Εξάλλου είπες γκρίνιαζε και όχι ούρλιαζε!

Η γκρίνια η δική μας είναι σχετική γτ έχουμε κ δυνατή φωνή... Πάντως με τον ίδιο τόνο κλαίει κ όταν νυστάζει...

Τότε η φίλη σου έχει δίκιο!!Εξάλλου μου φαίνεται σαν να το σκέφτεσαι τώρα τελευταία!

Πάντως καμιά φορα επηρεαζόμαστε απο κοντινά μας πρόσωπα!Εγώ έμεινα έγκυος στην κόρη μου 3 μήνες μετά τη γέννα μιας γνωστής και η κουνιάδα μου κ τις 2 φορές έμεινε έγκυος 2 μήνες μετ'ά τη γέννα μου.έβλεπε τα μωρα κι επηρεαζόταν όπως κι εγώ!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Τα βρήκα... Τα είχα βάλει μέσα στην τσάντα μου... Α, έχω ξεκουτιάνει τελείως...

Κοίτα να δεις.. Την 1η φορά εντελώς τυχαία συνέπεσαν οι δύο εγκυμοσύνες... Κ για τώρα, πραγματικά το λέω! Αν δεν είχα τα προβλήματα μετά τη γέννα, ήθελα αυτόν τον Ιούνιο να γεννάω το 2ο...

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο, Μαριγώ... Το είχα αναφέρει παλιότερα, πριν μπεις... Θα στα πω εν συντομία... Με την πίεση της γέννας, δημιουργήθηκε σχισμή στο έντερό μου... Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε χωρίς χειρουργική επέμβαση, ευτυχώς, αλλά πέρασα φρικτούς πόνους, ειδικά στο πρώτο εξάμηνο της μικρής... να φανταστείς ότι θήλαζα τη Ραφαέλλα κ πάνω της έσταζαν τα δάκρυά μου από τους πόνους... Δεν μπορούσα ούτε καν να καθήσω... :(

Καλημέρα!!Καλή βδομάδα σε όλες τις μανούλες!

Φαφελίτσα,Sorry για χτες που έφυγα ξαφνικά.Με φώναξε η κόρη μου να της διαβάσω παραμύθι,και με πήρε ο ύπνος κι είχα αφήσει τον η/υ ανοιχτό.Ξύπνησα 12:30 και τον έκλεισα.

Δεν το έχω ξανακούσει αυτό.Και η σκηνή που περιγράφεις με το θηλασμό!Φαντάσου πόσο υπέφερες!Φυσιολογικά γέννησες έτσι?Στην επόμενη γέννα που θα ξέρουν το ιστορικό σου λογικά θα σε βάλουν για καισαρική.Οπότε μη φοβάσαι!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...