Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα ειρηνη μου!!!!!

καλυτερα ειμαστε σημερα, ευτυχως!!

να σου πω την αληθεια δεν το ακουσα,πηγα νωρις για υπνο..ο γιωργος μου ειπε οτι εχει κατι....

πάντως ημουν σιγουρη οτι θα τα πηγαιναμε καλα με το οπα..αν σκεφτεις οτι δεν καναμε καθολου διαφημιση και δημ.σχεσεις, πηγε τελεια..τα προηγουμενα χρονια τους γυριζαμε σε ολη την ευρωπη...

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

κανατε δουλιτσες χτες!!

και εγω ολο το πρωί..εγω εκανα τις δουλειες του σπιτιου και οι αλλοι 2 τα ψωνια!!!

το απογευμα πηγαμε στην γιαγια του γιωργο, δλδ προγιαγιατης φενιας..ειχε φενεθλια, εκλεισε τα 98 και της καναμε παρτυ!!

ηταν και αλλα 3 γεροντάκια, ηλικιας 93,95 και 96!!!!!!!

νεολαια!!!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Πρώτα τα σχόλια της eurovision:

Το τραγούδι της Γερμανίας ήταν πολύ ξενέρωτο.Όταν το άκουσα είπα "μα τι έστειλαν οι Γερμανοι?κανένα ενδιαφέρον."Δεν περίμενα με τίποτα να βγει!Μου άρεσε της Γαλλίας,της Ρουμανίας και της χώρας που έστειλε ΄να τραγούδι που μίλαγε για πολέμους.Το δικό μας ήταν ξεσηκωτικό,πολύ ωραία παρουσία,αλλά η φωνή ήταν μέτρια.

evangelia,συμφωνώ σε ότι είπες για τη Γαρμπή!Και πολύ καλή φωνη!Πάντως απ τα αγαπημένα μου που εχουμε στείλει είναι το παρακάτω με την Κλεοπάτρα.Πολύ ωραία φωνή,στίχοι κ μουσική.Και είχε βγει 5 και πότέ δεν τη μελετάνε στα κανάλια..

http://www.youtube.com/watch?v=QvgRH_E9qKg

LGXAp3.png

vjNwp3.png

κανατε δουλιτσες χτες!!

και εγω ολο το πρωί..εγω εκανα τις δουλειες του σπιτιου και οι αλλοι 2 τα ψωνια!!!

το απογευμα πηγαμε στην γιαγια του γιωργο, δλδ προγιαγιατης φενιας..ειχε φενεθλια, εκλεισε τα 98 και της καναμε παρτυ!!

ηταν και αλλα 3 γεροντάκια, ηλικιας 93,95 και 96!!!!!!!

νεολαια!!!!!!!!!!!

Πρέπει να ήταν πολύ ωραία!!!Τα άλλα γεροντάκια ήταν φίλοι της γιαγιάς?Να τη χαίρεστε!Χιλιόχρονη τώρα!!!:D

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Εμείς περάσαμε πολύ καλά αλλά λίγοοοο!

Έφυγαν το απόγευμα.

Να σας πω όμως κάτι που συνέβησε εχτές και ταράχτηκα!!

Όπως είχαμε βγει βόλτα με το καρότσι,είναι ένα παλιοστενό με διασταύρωση που δεν έχει πεζοδρόμιο και το απέναντι πεζοδρόμιο έχει ψηλα σκαλιά κ δεν έχεις ορατότητα.Εκει τα αυτοκίνητα πάνε χωρίς να κοιτάξουν.Θέλω λοιπόν να περάσω και έχω κάτσει στη διασταύρωση.Κοιτάω το ένα αυτοκίνητο,με βλέπει σταματάει και κάνει νόημα να περάσω.Πάω να περάσω και η οδηγός που είναι δεξιά μου ξεκινάει ταυτόχρονα.Σταματάω σταματάει κι αυτή(δεν θυμάμαι πως σταμάτησα) και ανοίγει το παράθυρο και μου λέει με ένα τουπέ:που πας κυρία μου με το καρότσι?".Και πριν προλάβω να αντιδράσω γκαζώνει και φεύγει.της φωνάζει ένας κύριος το καρότσι περνάει βεβαίως! και τότε ξυπνάω κι εγώ και φωνάζω ενώ έχει φύγει "ο πεζός έχει προτεραιότητα".Φώναξα τόσο δυνατα που με κοιτ΄΄αζαν όλοι!Είχα τόσο πολύ φουντώσει!!Και τρομάξει!Κι ένιωθα και μεγάλη ενοχή που δεν έλεγξα καλά και που δεν φοραγα τα γυαλιά μου να βλέπω καλύτερα.Μου χάλασε όλο το απόγευμα.Ακόμα με χαλάει όταν το σκέφτομαι.Και κυρίως τι θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει!!Αλλά με τσαντίζει και το ύφος της!!!Δηλαδή το στυλ"οδηγάω ένα ακριβό αυτοκίνητο και είμαι γκόμενα."

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Τα νέα μας: Σε δύο βδομάδες παντρεύεται η κουμπάρα μας! Πήγαμε να βρούμε κάτι για μένα... Όλα πανάκριβα... Κ όλα για αδύνατες... Ουφ... Βρήκα εν τέλει ένα πολύ όμορφο, μακρύ με πολλά χρωματάκια... Αν βρω τον τρόπο, μπορεί κ να σας βάλω φωτο του κάποια στιγμή!

Κ τα νέα για το αγοράκι της άλλης μου φίλης... Εδώ τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά... Οι γιατροί δε δίνουν καθόλου ελπίδες... Είναι ειδική περίπτωση... Στο Παίδων μόνο άλλες δύο φορές έχει υπάρξει τέτοιου είδους διάγνωση... :cry::cry::cry: Το παιδάκι έχει χάσει πολλά κιλά, κοντεύει να φτάσει τα δικά μας παιδάκια σε κιλά...

Διαφημίσεις

Κ τα σχόλια...

Ειρήνη, ευτυχώς που είναι καλύτερα η Ζωίτσα! Να κοιμηθεί κ λίγο το κοριτσάκι μας!

Ευαγγελία, απουσία χθες! Ανεπίτρεπτο να έχεις μπει εσύ κ να λείπω εγώ... χαχα

Νικόλ, ελπίζω τουλάχιστον να περάσατε καλά στο πάρτυ!

Νένα, υπομονή, κοπέλα μου! Τι άλλο να κάνεις τώρα; Προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά κ επιβαρύνεις την κατάστασή σου! Κ όσο για το δωμάτιο, μη σκας κ πολύ! Θα το φτιάξεις με την ησυχία σου! Ούτως ή άλλως το μπεμπέ θα κάνει αρκετό καιρό να καταλάβει από τέτοια!

Μαριγώ, τι να σχολιάσω; Κλασικό παράδειγμα νεοπλουτισμού! Εδώ που μένουμε έχει τέτοιες κ τέτοιους με το τσουβάλι... Μην ασχολείσαι κ χαλιέσαι!

Βούλα, σήμερα ήταν η μετακόμιση, ε; Με το καλό να μπείτε στο καινούριο σας σπιτάκι!

Ελένη, που είσαι; Σε έχω χάσει...

Α, παραλίγο να το ξεχάσω... Το μεσημέρι φάγαμε στους δικούς μου... Το σπίτι τους έχει δύο ορόφους κ στη μικρή αρέσει να κάθεται στο κάτω - κάτω σκαλοπάτι της σκάλας κ να βλέπει από εκεί τηλεόραση... Ξαφνικά άκουσα τη μαμά μου να τσιρίζει, γύρισα κ είδα τη μικρή ανάσκελα στο πάτωμα... Η μαμά μου είπε ότι έπεσε από το 2ο σκαλοπάτι στην προσπάθειά της να πιάσει την μπάλα... Καρούμπαλο δε βγήκε, η Ραφαέλλα γκρίνιαζε για λίγο, αλλά μόλις ήρθε ο μπαμπάς μου του ζητούσε να δει dvd κ άρχισε να χορεύει... Από εκεί κ πέρα, όλα καλά! Έλεγα να πάμε Παίδων, αλλά ο άντρας μου πίστευε ότι ήταν υπερβολή! Κ ρωτάω... αν είχε κάτι η Ραφαέλλα, θα το είχαμε καταλάβει, έτσι δεν είναι;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...