Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

πω πω ποσα γράψατε!!!!!!!

λοιπον τα νεα μας.

χτες πηγαμε στο γιατρο και μας εδωσε αντιβιωσουλα γιατι οι μυξουλες μας εγιναν πράσσινες(!!) και πρεπει να τις εξαφανισουμε πριν παθουμε ωτιτιδα!!

κατα τ'άλλα,πρεπει να πινω νεράκι!!!!!και δεν τρωω γμτ..αλλα τωρα τελευταιαν εχω ταραξει τις ντοματες, οι οποιες ευθυνονται.

σημερα δεν ειχα εξετασεις, το απογευμα θα παω οφθαλμιατρο και μετα μου μενει ο νευρολογος.αλλα θα παω και σε ενδοκρινολογο, να κανω και υπερηχο θυροειδους..χα,χα πληρες προγραμμα..καλα να ειμαστε, να τρεχουμε!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

τι να πρωτοσχολιασω!!!!!!!!!!

κατάρχην νενακι μου νομιζω πως κάνεις το σωστό..αφου δεν εχεις βοηθεια πηγαινε την παιδικό χωρίς τύψεις!!!!δεν ειναι να παιζεις με αυτες τις συγκυρίες..προσπαθησε να κανεις τα βασικά, δεν πειραζει, ας μην τα κανεις όλα!!!!

βουλίτσα μου τελειωνετε!!!!!!!!!σούπερρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!1αντε να ηρεμησετε και να ξεκουραστειτε..και όσο για τα σχόλια,πάντα κάποιος θα πει κατι!!δεν καταλαβαινω ομως γαιτι ασχολουνται!!αλλη δουλειά δεν έχουν????ώχου...πάλια και εμενα αυτα με πειραζαν..τωρα ουτε που ασχολουμαι!!!!!

φαφελίτσα μου εισαι και εσυ αρρωστοφοβική!!ωραια,θα κανουμε καλη παρεα οι 2μας!!!!!για δεσιμο..τσουρεκακια δεν εχω αξιωθει να φτιαξω ακόμη!!!ποτε θα μου στειλεις????

οσο αφορά το θεμα του παιδιου..δυστυχως μας εχουν κανει ετσι ωστε να δουλευουμε για τους σταθμους και τις ντανταδες!!η ποιοτητα ζωης μας ειναι μηδενική..οποτε αν μπορεις ψυχολογικά(!!!!!) καντο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνη μου φανταζομαι η ζωιτσα, ροδανι η γλωσσα της.μπορει να βγαζει δοντακια και να υποφερει!!τι έκανες τελικά με τα λεφτά??

νικόλ μου!!!!ουουουου!!πως πάει το τρεξιμο??!!!ευτυχως που δεν πλυμμυρισατε για τα καλα εκεινη την ημερα!!!για φαντασου να πας διακοπες και να γυρθσεις και να βρεις το σπιτι σου χάλια!!!

μαριγώ μου!!!!!κανατε την πιο σωστη κίνηση!!!θα εχετε απίστευτη ποιοτητα ζωής και τα παιδάκια θα μεγαλωσουν μια χαρά, στην φυση μέσα..

ελένη!!!!ελένη!!!!χωρίς σύνδεση είσαι κοριτσάκι μου???κλαψ,κλαψ!!

όσο αφορά την αννία μας εγινε μια φασαρία εδω και πως δεν μπαινει εδω πια..μας διαβαζει όμως..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να σας πω...

διαβασα οτι εχετε βγαλει τα καγκελα απο την κουνια!!εγω ετσι και το κανω αυτο θα πεσει κατω με το κεφάλι..αφου το βραδυ σηκωνεται και πεφτει απο την αλλη μερια του κρεββατιού, αλλα τα κανει κοιμισμενη όλα αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

ευαγγελια εμεις δε τα εχουμε βγαλει τα καγκελα ακομη ,και εμας μεχρι πριν ενα διαστημα ετσι εφτιαχνε ,μια απο εδω μια απο εκει,αλλα τωρα δε το κανει,απλα βλεπω οτι της ειναι πολυ στενα στην κουνια και ερχεται η ωρα της μετακομιση σε μονο κρεβατι.ασε που τα καγκελα φτανουν στα ποδια της....

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

nenaki,εσένα ειδικά η κόρη σου που είναι 2 μέτρα,λογικό είναι να βρίσκει στην κούνια!χαα!!χαα!!

evangelia,με το προστατευτικό δεν πέφτει.Εξαλλου θα κάνεις αυτό που είπε η φαφέλα πιο πάνω,θα βάζεις στην αρχή μαξιλάρια κ.ά.

Λοιπόν,τα νέα μου:σήμερα πήγα στα κεπ και κάπως στεναχωρήθηκα.Καταρχήν δεν μας κάνουν μεταδημότευση αν δεν περάσουν 2 χρόνια παραμονής εδώ,γιατί δεν είμαστε ντόπιοι.Μετά η υπάλληλος(που ήταν ευγενική κατα τ'άλλα) απόρησε που δεν έχουμε βαπτίσει το μικρό ακόμα.Κι έτσι ένιωσα και άσχημα γιατί ακόμα δεν έχουμε νονό και ένιωσα σαν αλλοδαπή στην ίδια μου τη Χώρα.Μετά βέβαια που μίλησα με τον άντρα μου,μου έφυγαν αυτές οι έννοιες.

Είναι που μου είπε και μια κουβέντα πριν καιρό η πεθερά μου κι ενώ διαφώνησα,με επηρρέασε.Μου είπε πως εδώ θα είμαι πάντα μια ξένη κι εγώ και τα παιδιά μου!!Λες και ήρθα από καμιά άλλη χώρα!!!Όλοι παιδιά της Ελλάδος δεν είμαστε?Δεν έχουμε το δικαίωμα να πάμε να ζήσουμε όπου θέλουμε?

Τελοσπάντων,είναι αρχή ακόμα και ίσως τα βλέπω κι εγώ κάπως.Μετά που θα έχουμε φίλους θα είναι αλλιώς!!!

Ήδη σήμερα γνώρισα έναν παππού που έχει ένα χωράφι απέναντι απ το σπίτι μας και τον έβλεπα πάντα και τον θαύμαζα που σ'αυτην την ηλικία φυτεύει.Μου είπε οτι θέλω να του λέω να μου βγάζει.Αύριο του έχω πει να μου δώσει χόρτα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

ωραία μαριγώ μου!!!

κατ'αρχην μην στεναχωριέσαι!!η πεθερά μου που ηθελε να αλλαξει δημο απο καλλιθεα καλαμακι μετα απο 2 χρονια της ειπαν..

όσο για τον μικρό και πάλι μην στεναχωριέσαι..συγγενικο μου παιδάκι ειναι 26 μηνων και αβαπτιστο(λογω οικονομικών)..αλλά να σου πω,δεν εχεις κάποιον συγγενη να τον βαπτισει??αδερφη,κουνιαδα κατι..εστω καποια θεία!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

μια χαρα ο παππους!!!και σε ρωταω ααν αυτος ο παππους ηταν στην αθηνα υπηρχε περιπτωση να τα κάνει αυτά??η ποιοτητα ζωής!!πολυ σημαντικό,μην το ξεχνάς αυτό!!!

και συντομα θα κανετε φιλους!!απλά να προσεχεις!!!!

εξάλλου εμείς εδώ τί κάνουμε??!!!!!!!!!

ωραία παρειτσα δεν ειμαστε?????

FAcZp3.png

gimFp3.png

evangelia μου,ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνσή σου!!

Και όντως για μένα έχετε γίνει η παρέα μου,αν και δεν σας γνωρίζω από κοντά!

Ώρες-'ωρες μου φαίνεται πολύ περίεργο οτι μιλάω με κοπέλες που δεν τις έχω δει ποτέ και ομολογώ οτι φοβάμαι και λίγο να σας γνωρίσω.Σας έχω φανταστει την κάθε μια απο αυτά που λέει και αναρωτιέμαι αν σας συναντήσω αν θα είστε όπως φαντάζομαι,είναι σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο και να φοβάσαι μετά να δεις την ταινία!χχαα!!χααα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

axaxaxaxaxaxa!!!!!

μαριγω μου με εκανες και γελασα!!!!!!!!!μια χαρα κοριτσια ειμαστε,μην φοβασαι!!!

από τη στιγμη που εγινε το "ξεκαθαρισμα" στο καφε μας εγω εχω περασει στο επομενο σταδιο..σας θεωρω τοσο καλες μου φιλες που τις δικες μου χρονια φιλες τις εχω απομονωσει!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...