Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Οχι δεν πήγαμε για μπανάκι.Είχαμε πάει πριν χαλάσει ο καιρός,εκαναν τα παιδιά κ ο άντρας μου 2 κ τώρα που θέλω να κάνω κι εγώ που έχει πολύ ζέστη έβγαλε ένα εκζεμα ο μικρός που του έχει κάνει πληγή και θέλω να του επουλωθεί για να πάμε!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Χθες κορίτσια μίλησα με τη δάσκαλα μας για τη γιορτούλα που θα κάνουμε στο τέλος για να φέρω το θοδωράκη...Θα του δώσει ποίημα σήμερα και το σημαντικότερο είναι ότι σ αυτή τη γιορτή θα είμαστε και εμείς μέσα.....

526437xvildghyb3.gif

Εντωμεταξύ εχτές μπήκα σε ένα μαγαζί και δοκίμασα 2 φορεματάκια και έφριξα.Τίποτα δεν μου πήγαινε!έχω παχύνει και το σώμα μου είναι αίσχος!!!γκρρρ!!

Γύρισα σπίτι όλο νεύρα και όπως καταλαβαίνετε άρχισα πάλι δίαιτα!!

Όμως αυτή τη φορά αν παρασπονδήσω θα πηγαίνω σε κανένα μαγαζί να δοκιμάζω ρούχα !!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

εσύ είσαι αδύνατη όμως βουλίτσα ε?

μαριγώ μην τα παρατάς...εγώ έχασα μισό λέει η ζυγαριά από τη Δευτέρα....

αδύνατη είμαι...το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έχω λίγη κοιλίτσα...μετά τις δυο γέννες που τα κιλά τα πήρα μόνο εκεί:(:(:(:( δεν λέει να φύγει...

526437xvildghyb3.gif

voulam,είναι η πρώτη φορά που θα πας σε σχολική γιορτούλα?

Είναι συγκινητικό όταν βλέπεις το παιδί σου να λέει ποίημα ή έστω να χορεύει!

Την πρώτη φορά που πήγα είχα δακρύσει και κάθε φορά καμαρώνω σαν παγώνι.Εμας μας έδωσαν το ποίημα κ το έχει μάθει ήδη.Από τότε που της είπα οτι είπε η δασκάλα οτι είναι η καλύτερη μαθήτρια θέλει να τα μαθαίνει όλα πρώτη!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα ευάκι μου... σ έχασα αυτές τις μέρες...

Μαριγώ μου ναι είναι η πρώτη φορά που θα πάω σε σχολική γιορτούλα που θα είναι το παιδάκι μου...Οι προηγούμενες ήταν κλειστές για τους γονείς...

526437xvildghyb3.gif

Κορίτσια φεύγω γιατί έχει κάνει και τα άπειρα πάλι όσο μιλάμε!

Τώρα πίνει νερό και το φτύνει στη λεκάνη με τα ρούχα τα ασιδέρωτα.Ευτυχώς δεν έχει ρούχα μέσα!

Καλή σας μέρα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

αδύνατη είμαι...το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έχω λίγη κοιλίτσα...μετά τις δυο γέννες που τα κιλά τα πήρα μόνο εκεί:(:(:(:( δεν λέει να φύγει...

αυτό μόνο με γυμναστική φεύγει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...