Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

nenaki,τις ιώσεις τις ανέφερα για το νεογέννητο μωρό.Συνήηθως οι παιδίατροι συμβουλεύουν να μην πηγαίνει το αδερφάκι σχολείο για να μην κολλάει το μωρό!Η κουνιάδα μου γέννησε πέρυσι τον Ιούλιο κ δεν πήγε το μεγάλο γιο στον παιδικό που ήταν τότε 3,5χρονών γιατί της το απαγόρεψε η παιδίατρός της.Τελικά και ο μεγάλος μπούχτισε μες το σπίτι χωρίς παιδάκια κ ο μικρός κόλλησε 2-3 φορές κ απο επισκέπτες κ απ'τους γονείς.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλησπέρα nicol!

Ωραίο πρόγραμμα έχει η κόρη σου!Εμένα συνεχίζει να ξυπνάει στις ΄6:30-7:00.

Δε μας είπες για την Κέρκυρα.Πώς τα πέρασες?Ε'ιχες ξαναπάει?Που μείνατε?

Η Ελένη χάθηκε γιατί είχε κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεσή της.

Αλλά έχει χαθεί και η annia.

Που είσαι βρε κοριτσάκι?Γιατί δε μας γράφεις?Είσαι καλά?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

nikol αυριο θα παμε οι τρεις μας να τον δουμε και να μιλησουμε με την διεθυντρια.ναι σε ιδιωτικο (τετοια εποχη αλλωστε).Βεβαια στον ιδιο παιδικο στελνει και η κουμπαρα μου οποτε τα εμαθα ολα χαρτι και καλαμαρι.Περισσοτερα θα σας πω αυριο οταν θα γυρισουμε,να σας πω και εντυπωσεις της χριστιαννας.αντε να δουμε.

μαριγω ναι και εγω για το μωρο ανησυχω για τις ιωσεις αλλα δε θελω να χαλαστω και να τα παρατησω.ευχομαι να πανε ολα καλα.αντε σου επιτρεπω να πας για νανι!!!καληνυχτα!!

καλο βραδυ σε ολες γιατι δε βλεπω απηχηση!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Ευαγγελία, ουρικό οξύ;;; Μου φαίνεται θα πάω κ εγώ για καμιά εξέταση... (Μη χάσω...) Τα χόρτα ξέρω ότι ανεβάζουν πολύ, αν τρως βέβαια...

Βούλα, πως πάνε οι ετοιμασίες;

Νένα, έπρεπε να πάρεις κ τον άντρα σου μαζί στο γιατρό... Πως να τα βγάλεις πέρα μόνη σου; 92 εκατοστά;;; Απίστευτο! Πολύ ψηλό κοριτσάκι! Φτου - φτου! Πάντως εφόσον αποφάσισες για παιδικό, καλά κάνεις κ την ξεκινάς τώρα! Αν την πήγαινες 1η φορά Σεπτέμβριο, θα ήταν πάρα πολύ άσχημο για την ψυχολογία της...

Μαριγώ, βρήκες άκρη με το ΑΜΚΑ;

Νικόλ, κάθε φορά που μιλάω με γονείς-γιαγιάδες-παππούδες του παιδιού, μου λένε να σε ευχαριστήσω!

Τώρα που το θυμήθηκα, δε σας έχω γράψει για το Σπυράκο, γτ ακόμα περιμένουν τα αποτελέσματα της βιοψίας...

Ελένη, πού χάθηκες;;; Σου βάζω βραδυνές απουσίες!

Καλημέρα!!

Μπήκα πρωι-πρωι γιατί σε λίγο θα παω για το ΑΜΚΑ και άλλες δουλειές.Τελικά φαφέλα έχει κεπ,ευτυχώς!Πάω τώρα να τα φτιάξω όλα!

nicol,εχτές απ τη νύστα έγραψα αντί για σένα οτι φεύγω έγραψα νενάκι,ενω δεν είχε μπει ακόμα.μαλον το κατάλαβες.

nenaki,όντως πολύ ψηλή η κόρη σου!Εμένα πριν 1 μήνα ήταν 88εκ. και 13 κιλά.

evangelia,δε νομίζω να είναι τίποτα σημαντικό.Μήπως τώρα τελευταία έτρωγες κρεατικά?Είχε κι ο άντρας μου κάποια στιγμή και του είχαν πει οτι είναι απ'αυτό κ να πίνει πολύ νερό.Φαντάζομαι θα έχεις μπει ήδη στο ίντερνετ και θα έχεις διαβάσει αναλυτικά για το θέμα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

τι κάνετε;

Εμείς εδώ μαζεύουμε τα τελευταία πραγματάκια μας γιατί την κυριακή φεύγουμε....μου φαίνεται απίστευτο ότι φεύγω...

Νενάκι μου πήρες την απόφαση να πας παιδικό τη χριστιάννα;Να τους ρωτήσεις όσο πιο πολλά πράγματα μπορείς...Εννοείται πως όταν τακτοποιηθούμε θα ρθειτε να μας δείτε στο καινούριο μας σπιτάκι...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαριγώ μου...Καλά είστε;Εμείς βγάλαμε εδώ και καιρό το αμκα για τα παιδιά...Την τελευταία φορά που πήγαμε στην παιδίατρο μου είπε και μένα πως πλεον αν δεν εχεις αμκα δεν μπορείς να γράψεις φάρμακα....

526437xvildghyb3.gif

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε?

εμείς όλοι στο σπίτι χάλια..μας κόλλησε η Ζωίτσα μάλλον, η οποία από τον βήχα δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ...και φυσικά την πήρα για άλλη μια φορά στο κρεβάτι μας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...