Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

πήρα τις εξετάσεις μου..ο θυροειδής είναι καλός,όλα είναι μια χαρά..μόνο που έχω ουρικό οξύ..άλλο πάλι τούτο!!!

γεράματα!!!αχαχαχα!!!!

θα σου δώσουν φαρμακευτική αγωγή ευάκι μου;

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.

προσπαθω να συνελθω απο την ολη ταραχη που ειχα σημερα αλλα δε τα καταφερνω.θα σας πω στο τελος για μενα.

ας σχολιασω εσας!!!

Βουλα μου αντε λιγο εμεινε,πω την κυριακη!!!με το καλο να μπειτε και να ερθουμε να σας δουμε στο νεο σας σπιτακι!!!!οσο για αυτα που σας λενε,απο το ενα να μπαινουν και απο το αλλο να βγαινουν.αντε απο εκει.

ειρηνη μου μαλλον κατι βλεπει στον υπνο της η ζωη και κλαιει,και εμενα το εκανε παρεπιπτοντως εχθες.λετε να ειχε καμια πανσεληνο?αλλα εγω δε την παιρνω στο κρεβατι μας,απλα με τρωνε τα δρομολογια γιατι οσες φορες χρειαστηκε να την παρω οταν ηταν αρρωστη,δε εκλεισα ματι,αφηστε που πιαστηκα σε μια μερια,γιαυτο καλυτερα να ξεκουραζομαι μια ωρα και να ξαναξυπνω παρα να μη μπορω να ησυχασω καθολου.

ευαγγελια οντως θελει καλη διατροφη και αποφυγη καποιων.ααα σαν φορα πηρες ομως με τις εξετασεις!!!!!

ας πω και τα δικα μας.

σημερα ειχαμε παιδιατρο και εμβολιο.Πηγαμε με καθυστερηση μιση ωρα γιατι με το καροτσι και απο εκει που μενω ποσο γρηγορα να φτασω πια.αφηστε που ειχα να παρω και το εμβολιο απο το φαρμακειο.τελικα φτασαμε παιδιατρο,ειχε πολλα παιδακια μεσα,η χριστιαννα ξεσαλωσε αρχισε να φτιαχνει χαζομαρες,να ανεβοκατεβαινει καρεκλες,να σκουνταει τραπεζακια,εγω να τρεχω απο πισω να την προλαβω μη φαει το κεφαλι της,μολις να της πιασω το χερι να σερνεται στα πατωματα.ενα χαλι μαυρο σας λεω.φευγουμε απο εκει πηγαινουμε σε ενα μαγαζι να την παρω πεδιλακια,το μαγαζι ολο βρεθηκε στα πατωματα,οτι ειχε κ δεν ειχε,παλι να σερνεται.αρχισε να με ποναει η κοιλια,πετρωσε.μου γυρισαν τα μυαλα που δεν ακουγε.

φτασαμε σπιτι παλι μες στην γκρινια να θυμωνει με το παραμικρο.

και μετα απο ολα αυτα αυριο η χριστιαννα θα παει να γνωρισει τον παιδικο που θα πηγαινει.πραγματικα κοριτσια δε μπορω να ανταπεξελθω αλλο ετσι αφου δε βλεπω απο πουθενα βοηθεια.ειμαι σε επικινδυνη φαση κυησης και δε εχω αλλο αντοχες.

ααα η μονη αλλαγη που ειχαμε ηταν οτι ενω μεχρι τωρα η χριστιαννα τσινουσε στον παιδιατρο,σημερα καθισε σαν πουλακι (αλλα τα εκανε ολα τα αλλα πουτ@@@@@@ν@@@)....

τωρα παλι σεπτεμβριο εμβολιο οπου θα παμε και οι 3!!!με την νεα μπουμπου!!!ααα απο κιλα 14 (ασηκωτη) και υψος 92 (μα που θα φτασει,ελεος)

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

nenaki,καλησπέρα!

Μα καλά δεν έχεις κανέναν να σε βοηθήσει βρε παιδάκι μου?

Πρόσεχε,μην τη σηκώνεις ούτε να πηγαίνετε σε πολλές δουλειές την ίδια μέρα μαζί.

Αν δε μπορούν να βοηθήσουν εντάξει,αλλά μου τη δίνει να μπορούν και να βρίσκουν δικαιολογίες!

Καλά κάνεις και θα την γράψεις παιδικό γιατί θα κουραστείς πολύ μετά με 2 παιδιά τόσο μικρά!

Το μόνο πρόβλημα είναι οι ιώσεις!

Πάντως τα παιδάκια μας είναι ζωηρά απ'ότι καταλαβαίνω!

Να φταίει το ζωόδιο?

Κι εγώ ήμουν η μόνη μαμά που κυνήγαγε το παιδί της στην παιδίατρο.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

μαριγω κοιτα βοηθανε αλλα οποτε θελουν αυτοι.και απο το να τρωω τα λεφτα στις βενζινες για να πηγαινω την μικρη στα χωρια καλυτερα να τα δωσω στον παιδικο.

Στην αρχη ελεγα να την στειλω Σεπτεμβριο αλλα επειδη τοτε θα γεννησω ειπα να την στειλω πιο μετα η του χρονου γιαυτο το λογο των ιωσεων,αλλα επειδη ειδα οτι δε παει αλλο αποφασισα να την στειλω τωρα.αλλωστε δε πιστευω οτι ειναι τοσο ευαλωτη πλεον με ιωσεις αλλα και στην τελικη μεσα στο προγραμμα ειναι δε ξερω ρε κοριτσια δε μπορω αλλο.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

γεια σας κορίτσια

σαν λίγο αργά για εμένα εδώ αλλά η μαρία άλλαξε πρόγραμμα και κοιμαται στις 10,30, ευτυχώς κοιμάται μέχρι τις 7 το πρωί ,πίνει γάλα και συνεχχίζει ως τις 9

ευαγγελία μου εκτός απο την διατροφή κόψε και τα ούζα,χαχαχχα το ούζο το ανεβάζει το ουρικό οξύ, να ξέρεις ότι όταν είναι πολύ ανεβασμένο πονάνε οι φτέρνες;),άλλά δεν έιναι τίποτα , θα δείς με πολύ νεράκι θα πέσει !!!

νένα για πες, σε ιδ.παιδικό πήγες?πες λεπτομερειες

μια χαρά , να δεις που θα ξεκουραστείς

κορίτσια η ελένη που χάθηκε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...